Carteret Community College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Carteret Community College tilbyder muligheder for livslang læring gennem traditionel og fjernundervisning af høj kvalitet undervisning, træning, support og berigelse med det tilsigtede formål at forbedre livskvaliteten for alle borgere i Carteret County og det østlige North Carolina.

Som lydhør over for lokale erhvervslivs behov tilbyder kollegiet erhvervsuddannelsesprogrammer, herunder dem, der er designet til at støtte turisme, marine erhverv og juridiske erhverv.

Kollegiet bidrager til lokale borgeres personlige, sociale og kulturelle vækst og giver interesserede studerende kurser, der overføres til seniorinstitutioner.

Kollegiet er forpligtet både til den åbne filosofi og studerendes læring og succes. Det erkender, at nogle enkeltpersoner har brug for at forbedre deres akademiske færdigheder, før de kan nå deres uddannelsesmæssige mål. Derfor opretholder kollegiet et obligatorisk test- og placeringssystem for akademiske færdigheder, der giver studerende mulighed for at opnå effektive akademiske færdigheder, inden de begynder deres valgte studieprogrammer.

Placeringer

Morehead City

Address
Arendell Street,3505
28557 Morehead City, North Carolina, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: