Læs den officielle beskrivelse

For over 23 år, Capstone College, tidligere Adelante Career Institute, har været at give karriere fokuserede uddannelser i hurtigt voksende industrier, herunder sundhedspleje, erhvervslivet og Varme / Air Conditioning handler. Vi er dedikeret og engageret i at hjælpe vores studerende realisere deres karriere drømme og få dem job klar og ind i arbejdsstyrken så hurtigt som muligt. En af varemærker tilhørende Capstone College er vores historie personlig opmærksomhed og en meget støttende skæve miljø. Vi er stolte af at levere den højeste standard af uddannelse og give vores studerende med den viden, jobspecifikke kvalifikationer og arbejde adfærd forventes af arbejdsgiverne, så de hurtigt og med succes at blive ansat i deres valgte karriere.

Missionen for Capstone College er at tilbyde karriere-fokuserede undervisning og tekniske færdigheder uddannelse, støttende tjenester og livslang uddannelse nødvendig for, at vores elever til at blive anvendt med succes i deres valgte område og nå deres højeste potentiale. Ved at undervise de studerende de færdigheder og viden, der kræves af industrien, og de arbejdsprogrammer adfærd der forventes af arbejdsgiverne, vi give eleverne med succes forfølge deres individuelle karrieremål. Dette vil gøre det muligt for dem at blive en integreret del af deres samfund og positive bidragydere til det samfund, de lever.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Capstone College

HVAC Tekniker Program er designet til at give de studerende grundlæggende viden, færdigheder, arbejdsvaner, og praktiske anvendelser af HVAC / R-systemer, der er nødvendi ... [+]

Program beskrivelse

HVAC Tekniker Program er designet til at give de studerende grundlæggende viden, færdigheder, arbejdsvaner, og praktiske anvendelser af HVAC / R-systemer, der er nødvendige for entry-level beskæftigelse i dagens HVAC / R industrien. HVAC Tekniker forbereder de studerende til effektivt at udføre og er specialiseret i installation, vedligeholdelse og service af HVAC / R-systemer i HVAC / R industri høj efterspørgsel.

Program Mission og mål

Missionen og mål for HVAC tekniker program er at give de studerende træning i opvarmning, ventilation, aircondition og køleanlæg herunder procedurer for anvendelse af værktøj og testudstyr, grundlæggende elektricitet, elektriske komponenter, teori og praktisk anvendelse af sikkerhedskrav opvarmning, ventilation, air-condition, og kølesystemer, metalplader installation, skemaer, lodning og lodning, vedligeholdelse og service, fejlfinding, reparation og installation af HVAC / R-systemer. Studerende vil blive ydet uddannelse og praktiske anvendelser på de grundlæggende HVAC / R processer i den virkelige verden, hands-on laboratoriemiljø på samme udstyr, der anvendes af erhvervslivet og være i stand til effektivt at udføre de entry-level opgaver, der kræves i HVAC / R Industri.... [-]

USA Pasadena
September 2020
Engelsk
Fuldtid
36 uger
på universitet
Læs mere på dansk

HVAC Technician - HVAC School