Camden County College (CCC)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Camden County College er en af de største, mest omfattende samfundsskoler i New Jersey og den omkringliggende region. Det er en vigtig ressource for overførselsuddannelse, træning af arbejdsstyrke og kulturelle begivenheder og er blevet licenseret af staten New Jersey siden 1965. Collegeens mission blev lanceret, da det, der havde været Mother of the Saviours Seminar, blev købt i begyndelsen af 1967. At efterår, begyndte den første klasse af Camden County College-studerende at tage kurser på Blackwood Campus, og den første eksamen var 1969.

I dag deler kollegiets to campusser i Blackwood og Camden sammen med yderligere placeringer i Cherry Hill og andre undervisningssteder den fælles mission om at tilbyde tilgængelig, overkommelig videregående uddannelse og erhvervsstudier. Collegeens tilstedeværelse i byen Camden begyndte i 1969 og blev tildelt fuld campusstatus i 1991. I dag hjælper Camden bycampus med at støtte den økonomiske udvikling af byen Camden og Camden County gennem associerede studier og arbejdsstyrkeuddannelse.

I 2011 overtog CCC administration af Camden County Regional Emergency Training Center (RETC) i Lakeland, som huser Camden County Fire Academy og Camden County Police Academy. Samme år blev al voksenuddannelse, der blev tilbudt ved det tekniske institut i Camden County i Sicklerville, under kollegiets tilsyn. Camden County College's Cherry Hill placering åbnede i 2000 som et resultat af et unikt offentlig / privat partnerskab mellem kollegiet, Cherry Hill Township og William G. Rohrer Charitable Foundation.

Kollegiet stræber efter at aktivt tilbyde kvalitetsuddannelse efter gymnasium, der fører til en beskæftigelse for indbyggere i Camden County og det omkringliggende samfund. Nylige undersøgelser af data fra det amerikanske uddannelsesministerium har vist, at CCC rangerer blandt landets top 50 colleges for associate degree-uddannelse i uddannelse og blandt de top 100 i associate grader afsluttet af afroamerikanske studerende. Kollegiet tilmelder over 17.000 kreditstuderende årligt i mere end 100 graders og certifikatprogrammer og er anerkendt nationalt som en førende inden for avanceret teknologi programmer. Kollegiet er også en vigtig ressource til overførselsuddannelse, tilpasset træning for erhvervslivet og samfundsbaseret kulturel kunst.

Kollegiet opretholder den laveste undervisning i staten gennem skattemæssigt forvaltning og iværksætterpartnerskaber. Vejledt af stærk strategisk planlægning stræber administrationen, fakultetet og personalet efter at levere programmer og tjenester, der sikrer studerendes succes.

Placeringer

Camden

Address
North Broadway,200
08102 Camden, New Jersey, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: