California Language Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

På California Language Academy er vi familieejede og drevne, boutique, sprogskoler, der behandler alle vores elever, medarbejdere og partnere som en del af familien. Vores mission og vores passion er at give personlige, intime og engagerende engelske klasser.

58649_Skjermbilde2017-10-17kl.11.37.47.png

California Language Academy blev grundlagt på ideen om, at sproget er levende og levende. Det skal opleves for at blive fuldt ud værdsat og forstået. Vi tilbyder deltid og heltids engelsk klasser i Los Angeles og San Diego. På California Language Academy er vi lidenskabelige med at kende hver person, der går gennem vores døre, og vi går ud af vores måde at skabe en varm og personlig klasseværelse oplevelse. Det gør os anderledes! Vi ser frem til at byde dig personligt til vores sjove og unikke California Language Academy familie!

Hvorfor CLA?

59074_location.png Vi har to smukke sydlige Californien steder i Los Angeles og San Diego, der ligger tæt på restauranter, shopping, attraktioner og strande.
59076_intimateexperience.png Studerende er ikke bare et nummer, de er en del af vores familie. Lærere og medarbejdere vil lære dig at kende. Vi har små klassestørrelser på højst 10 studerende pr. Klasse for personlig opmærksomhed.
59075_studentservice.png Vi er fuldt akkrediteret med en dedikeret studietjenestechef, der kan hjælpe med studentervisum, boliger, aktiviteter og mere, så du har en behagelig og autentisk oplevelse.
59077_customizedsyllabi.png Lektioner er studentcentrerede og holdes udenfor mindst en gang om måneden for real-world ansøgning. Sjovt er solen!
59078_accreditationandawards.png CLA er nomineret til Star Awards 2017s bedste sprogskole i Nordamerika, og 99% af vores studerende vil anbefale os til deres venner og familie.
59080_idealclassromenvironment.png Vores klassestørrelser er små og meget forskellige for at fokusere på de enkelte studerendes individuelle behov. Vi har studerende fra over 45 forskellige lande for en fremragende nationalitet mix.
59079_bluebackground.png "Jeg gik til andre skoler før, men følte mig aldrig så her! Jeg følte aldrig, at jeg var en del af en stor familie! Alle er så venlige og varme, og hele denne tur har været så sjovt! Min homestay, Meggie, er perfekt og Roland så sjovt! Jeg vil ikke hjem igen. "

58636_Skjermbilde2017-10-17kl.11.40.36.png

Placeringer

Los Angeles

Address
8632 S. Sepulveda Blvd, Suite # 205
California 90045 Los Angeles, Californien, USA

San Diego

Address
1133 Sixth Street
California 92101 San Diego, Californien, USA