Columbia West College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Lige nu, vi ved, du har en masse spørgsmål om at vælge den skole rigtige sprog - og retmæssigt så. Du ønsker naturligvis en skole, der kombinerer kvalitetsprogrammer og instruktion, nyttige tjenester for studerende og ekspert fakultet med en varm og engagerende miljø. Men vigtigst af alt, du vil have en skole, der tager sig tid til at forstå dig og vil hjælpe dig til at mestre det engelske sprog, så du kan nå dine mål. Andre sprogskoler kan gøre lignende løfter.

Så hvad gør Columbia West College forskellig fra alle de andre?

Først og fremmest, jeg forstår de prøvelser, som du står over for som en engelsksproget elev, fordi jeg gik gennem dem selv, da jeg kom til USA i løbet af tre årtier siden. Jeg er meget fortrolig med panikagtig følelse, du får, når en amerikansk siger noget til dig på engelsk, som du ikke forstår. Jeg ved præcis, hvor frustrerende det kan være, når du ikke kan udtrykke dig klart på engelsk. Og jeg forstår din tøven at tale engelsk frit af frygt for at du kan sige noget forkert og forlegen dig selv. Så jeg startede denne skole specielt til at hjælpe eleverne ligesom dig. Og fordi jeg har overvundet disse hindringer og hjulpet så mange studerende til at gøre det samme, vi ved Columbia West College forstår de udfordringer, du står over for, og ved, at du kan opnå succes.

Ikke kun det, vi indser du har meget personlige og unikke grunde til at ville lære engelsk. Dine behov, mål og ønsker er forskellige fra alle andres, og vi ønsker at sætte dig på en pædagogisk vej, der passer, hvad du ønsker at opnå. Columbia West College er her for at hjælpe dig med at nå dine mål ved at give dig en grundig pensum, erfarne lærere og en "studerende kommer først" miljø til at støtte dig på din rejse.

Så uanset hvad dine mål - at fremme din uddannelse, for at gøre dig selv mere salgbare til arbejdsgiverne eller blot for at føle sig godt tilpas og selvsikker tale til en amerikansk, en uddannelse på Columbia West College kan tjene som nøglen til at frigøre dine drømme. Vigtigst er det, vi er glade for at lære dig at kende. Så gå videre og drømme stort. Lad os hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Vi kan ikke vente til at hjælpe dig at skrive din succeshistorie.

Varmeste hilsener, Dr. Samuel N. Lee formand, Colombia West College

Placeringer

Los Angeles

Address
3435 Wilshire Blvd., Suite 1700 Los Angeles, CA 90010
Los Angeles, Californien, USA