CBT College - Miami

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

For studerende, der bor uden USA (USA) og ønsker at tjene en grad fra et kollegium, der er beliggende i et af de mest dynamiske og kulturelt mangfoldige byer i verden, CBT College er den perfekte pasform for dig.

CBT College er et nationalt akkrediteret og en internationalt anerkendt College i USA med fem campusser i hele Greater Miami-området, den mest folkerige by i Florida. Hvert af akademiets campusser er kun få minutter væk fra Miamis berømte mousserende hvide sandstrande.

Desuden CBT College tilbyder internationale studerende med en top-notch uddannelse samt en mulighed for at få erfaring i en karriere, der er i høj efterspørgsel i hele verden.

CBT College har et stort udvalg af grader, der appellerer til enhver persons renter eller tidsplan. Vælg at fuldføre din grad fra vores School of Business, School of Technology, Institut for Allied Health, School of Modern Arts eller School of Languages. Vores anvendt undervisning tilgang og hænder på uddannelse, forberede eleverne til at blive dominerende figurer i den globale markedsplads.

CBT College tilbyder vores studerende:

15: 1 elev til lærer ratio. 5 steder i hjertet af Miami. Financial Aid (For dem, der kvalificerer). Career Services støtte under og efter endt uddannelse.

Historie CBT College

College of Business og Teknologi (CBT College) blev grundlagt i 1988 af Fernando Llerena og Gladys Llerena. CBT College blev anerkendt i 2000 af Greater Miami handelskammer som en af ​​de Top 100 spansktalende Virksomheder i Florida. I 2002 CBT College begyndte at tilbyde associerede uddannelser og ændrede akkreditering til ACICS (akkrediterer Det Frie skoler og videregående uddannelser) for at forfølge højere uddannelsesinstitutioner grader. CBT er en for-profit, privat, to-årige Career College, der tilbyder Associate uddannelser i erhvervslivet, sundhed, teknologi og konstruktion svulme som de tidligere ikke-grad-programmer. I 2005 CBT College åbnede to afdelingskontorer campusser i Miami og Hialeah og i år 2008 CBT åbnet en filial i Cutler Bay. I 2010 vil CBT åbne en West Kendall gren. CBT College er akkrediteret af den akkrediterende Rådet for Independent Colleges og Skoler (ACICS) at tildele diplom og akademiske associate grader. CBT også licenseret af Kommissionen for Independent Uddannelse (CIE) og certificeret af USA Department of Education. Desuden CBT er under regulering af Floridas Statewide nummerering system, der letter overførsel af kurser mellem de deltagende institutioner. Testimonial Som en 21 år gammel enlig mor, har det været meget svært for mig at jonglere skole, arbejde, og min 2 år gamle søn. Heldigvis har CBT været en stor hjælp at arbejde med mig i at få min Associates Degree i Business Administration. Fordelen ved at have lærerne hjælpe mig med at forstå de enkelte fag, og en fleksibel tidsplan, gav mig den hjælp, jeg altid havde brug for at holde tingene flyder. Jeg gik til klassen om natten og arbejdede om dagen og nu er jeg endelig eksamen i denne måned! Alt det hårde arbejde og engagement har været fuldt værd al min tid! Tak CBT College!

-Eliexa Leon, Graduate i AD i Business Administration (Class of 2010) ____ Desde mi Llegada en este País decidí estudiar para tener una mejor calidad de vida para mí y mi familia. Ingresé en CBT College para ser Técnico de Aire Acondicionado la cual gracias a los Profesores han aprendido todo lo relacionado en esta Industria y mig siento preparado para Empezar en trabajar como técnico. También decidí incorporarme en las clases de Ingles (ESL) para Fortsæt mi Desarrollo Académico. Me siento satisfecho con la preparación y dedicación de los Profesores y del colectivo de los Trabajadores de CBT los cual he sido de Gran ayuda da mi preparación Académica. Ahora, mi hijo y mi Sobrino ingresaron también en CBT después de ver mis Resultados.

-Reinaldo Izquierdo, Graduate af HD i A / C Tech (spansk Program) og i øjeblikket indskrevet i ESL-programmet. ____ Tak CBT for at give mig de færdigheder og kundskaber, jeg havde brug for at blive en Certified Medical Coder og Biller. CBT er en bemærkelsesværdig kollegium. Fra det øjeblik, jeg ankom, blev jeg mødt af et professionelt personale, der tilbød mig vejledning og råd. Klasserne er små, så vi får mere personlig opmærksomhed, end du gør i de fleste gymnasier. Professorerne jeg stødte var kyndige og yderst tilgængelig både på og uden for campus. I hele denne rejse, har jeg mødt mange vidunderlige individer, der i høj grad har beriget mit liv. Jeg var i stand erhverve ansættelse på en meget fremtrædende læger kontor på grund af den ekspertise og hænder på uddannelse, jeg har modtaget. Jeg uden tvivl anbefale CBT som dit kollegium valg.

-Maria Gomez, Graduate af HD i Medical Coding & Billing ____ Hej mit navn er Gloria. Min erfaring på CBT College har været givende. Selv med mit sprog barriere selvom klasserne er blevet instrueret i engelske instruktører har hjulpet mig på spansk, hvilket har gjort mine studier succes. I medicinsk assistent var jeg selvfølgelig mest imponeret over Anatomi og Flebotomi grund af kvaliteten af ​​klasseværelset hænder på tilgang.

-Gloria Velasquez, AD i Medicinsk hjælpes ____ Jeg begyndte at tage Medicinsk hjælpes programmet og derefter besluttede at fortsætte min uddannelse og tjene en associeret grad. At være elev på CBT College har åbnet en masse muligheder for mig at udvide mine studier for yderligere at forberede mig til den teknologiske fremtid. Ud over at få en god uddannelse, jeg ikke behøver at gå langt, fordi CBT college er lige i mit kvarter og giver et curriculum lig hvis ikke bedre end nogen større college. Beslutter at gå tilbage til college var den svære del, at komme ind og holde op med alle de aktiviteter har været en berigende oplevelse. Jeg kan ikke tro, jeg ikke gjorde det før. Tak til alle de professorer og personale for deres hårde arbejde og hjælp, de har givet.

-Roselynd Winfield, AD i Medicinsk hjælpes ____ Gracias en CBT llevo 2 ani trabajando y progresando da mi presente Empleo. Primero, mig gradué de Aire Acondicionado y REFRIGERACION (Asociado) teniendo da cuenta la calidad de la escuela Los Profesores, y todo el personlige colectivo, Volvi NuevaMente a la escuela para estudiar mi Asociado en Electricidad. De esta forma han conseguido expandir mis conocimientos en este rama. Mientras Tenga la OPORTUNIDAD de estudiar y superarme, siempre pensaré en CBT como la forma de salir Adelante y progresar en este País.

-Manuel Silva, Graduate af AD i A / C teknologi & AD i Electricity Technology

Placeringer

Miami

CBT College of Business & Technology

Address
Main Campus,
8700 W. Flagler St,
Suite 420

33174 Miami, Florida, USA