Læs den officielle beskrivelse

For studerende, der bor uden USA (USA) og ønsker at tjene en grad fra et kollegium, der er beliggende i et af de mest dynamiske og kulturelt mangfoldige byer i verden, CBT College er den perfekte pasform for dig.

CBT College er et nationalt akkrediteret og en internationalt anerkendt College i USA med fem campusser i hele Greater Miami-området, den mest folkerige by i Florida. Hvert af akademiets campusser er kun få minutter væk fra Miamis berømte mousserende hvide sandstrande.

Desuden CBT College tilbyder internationale studerende med en top-notch uddannelse samt en mulighed for at få erfaring i en karriere, der er i høj efterspørgsel i hele verden.

CBT College har et stort udvalg af grader, der appellerer til enhver persons renter eller tidsplan. Vælg at fuldføre din grad fra vores School of Business, School of Technology, Institut for Allied Health, School of Modern Arts eller School of Languages. Vores anvendt undervisning tilgang og hænder på uddannelse, forberede eleverne til at blive dominerende figurer i den globale markedsplads.

CBT College tilbyder vores studerende:

15: 1 elev til lærer ratio. 5 steder i hjertet af Miami. Financial Aid (For dem, der kvalificerer). Career Services støtte under og efter endt uddannelse.

Historie CBT College

College of Business og Teknologi (CBT College) blev grundlagt i 1988 af Fernando Llerena og Gladys Llerena. CBT College blev anerkendt i 2000 af Greater Miami handelskammer som en af ​​de Top 100 spansktalende Virksomheder i Florida. I 2002 CBT College begyndte at tilbyde associerede uddannelser og ændrede akkreditering til ACICS (akkrediterer Det Frie skoler og videregående uddannelser) for at forfølge højere uddannelsesinstitutioner grader. CBT er en for-profit, privat, to-årige Career College, der tilbyder Associate uddannelser i erhvervslivet, sundhed, teknologi og konstruktion svulme som de tidligere ikke-grad-programmer. I 2005 CBT College åbnede to afdelingskontorer campusser i Miami og Hialeah og i år 2008 CBT åbnet en filial i Cutler Bay. I 2010 vil CBT åbne en West Kendall gren. CBT College er akkrediteret af den akkrediterende Rådet for Independent Colleges og Skoler (ACICS) at tildele diplom og akademiske associate grader. CBT også licenseret af Kommissionen for Independent Uddannelse (CIE) og certificeret af USA Department of Education. Desuden CBT er under regulering af Floridas Statewide nummerering system, der letter overførsel af kurser mellem de deltagende institutioner. Testimonial Som en 21 år gammel enlig mor, har det været meget svært for mig at jonglere skole, arbejde, og min 2 år gamle søn. Heldigvis har CBT været en stor hjælp at arbejde med mig i at få min Associates Degree i Business Administration. Fordelen ved at have lærerne hjælpe mig med at forstå de enkelte fag, og en fleksibel tidsplan, gav mig den hjælp, jeg altid havde brug for at holde tingene flyder. Jeg gik til klassen om natten og arbejdede om dagen og nu er jeg endelig eksamen i denne måned! Alt det hårde arbejde og engagement har været fuldt værd al min tid! Tak CBT College!

-Eliexa Leon, Graduate i AD i Business Administration (Class of 2010) ____ Desde mi Llegada en este País decidí estudiar para tener una mejor calidad de vida para mí y mi familia. Ingresé en CBT College para ser Técnico de Aire Acondicionado la cual gracias a los Profesores han aprendido todo lo relacionado en esta Industria y mig siento preparado para Empezar en trabajar como técnico. También decidí incorporarme en las clases de Ingles (ESL) para Fortsæt mi Desarrollo Académico. Me siento satisfecho con la preparación y dedicación de los Profesores y del colectivo de los Trabajadores de CBT los cual he sido de Gran ayuda da mi preparación Académica. Ahora, mi hijo y mi Sobrino ingresaron también en CBT después de ver mis Resultados.

-Reinaldo Izquierdo, Graduate af HD i A / C Tech (spansk Program) og i øjeblikket indskrevet i ESL-programmet. ____ Tak CBT for at give mig de færdigheder og kundskaber, jeg havde brug for at blive en Certified Medical Coder og Biller. CBT er en bemærkelsesværdig kollegium. Fra det øjeblik, jeg ankom, blev jeg mødt af et professionelt personale, der tilbød mig vejledning og råd. Klasserne er små, så vi får mere personlig opmærksomhed, end du gør i de fleste gymnasier. Professorerne jeg stødte var kyndige og yderst tilgængelig både på og uden for campus. I hele denne rejse, har jeg mødt mange vidunderlige individer, der i høj grad har beriget mit liv. Jeg var i stand erhverve ansættelse på en meget fremtrædende læger kontor på grund af den ekspertise og hænder på uddannelse, jeg har modtaget. Jeg uden tvivl anbefale CBT som dit kollegium valg.

-Maria Gomez, Graduate af HD i Medical Coding & Billing ____ Hej mit navn er Gloria. Min erfaring på CBT College har været givende. Selv med mit sprog barriere selvom klasserne er blevet instrueret i engelske instruktører har hjulpet mig på spansk, hvilket har gjort mine studier succes. I medicinsk assistent var jeg selvfølgelig mest imponeret over Anatomi og Flebotomi grund af kvaliteten af ​​klasseværelset hænder på tilgang.

-Gloria Velasquez, AD i Medicinsk hjælpes ____ Jeg begyndte at tage Medicinsk hjælpes programmet og derefter besluttede at fortsætte min uddannelse og tjene en associeret grad. At være elev på CBT College har åbnet en masse muligheder for mig at udvide mine studier for yderligere at forberede mig til den teknologiske fremtid. Ud over at få en god uddannelse, jeg ikke behøver at gå langt, fordi CBT college er lige i mit kvarter og giver et curriculum lig hvis ikke bedre end nogen større college. Beslutter at gå tilbage til college var den svære del, at komme ind og holde op med alle de aktiviteter har været en berigende oplevelse. Jeg kan ikke tro, jeg ikke gjorde det før. Tak til alle de professorer og personale for deres hårde arbejde og hjælp, de har givet.

-Roselynd Winfield, AD i Medicinsk hjælpes ____ Gracias en CBT llevo 2 ani trabajando y progresando da mi presente Empleo. Primero, mig gradué de Aire Acondicionado y REFRIGERACION (Asociado) teniendo da cuenta la calidad de la escuela Los Profesores, y todo el personlige colectivo, Volvi NuevaMente a la escuela para estudiar mi Asociado en Electricidad. De esta forma han conseguido expandir mis conocimientos en este rama. Mientras Tenga la OPORTUNIDAD de estudiar y superarme, siempre pensaré en CBT como la forma de salir Adelante y progresar en este País.

-Manuel Silva, Graduate af AD i A / C teknologi & AD i Electricity Technology

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Associate Degree

CBT College - Miami

CBT akademiets Associate Degree i Elteknik er designet til at forberede vores studerende med hands-on uddannelse til at blive en viden og kompetent tekniker ved at udvikl ... [+]

CBT akademiets Associate Degree i Elteknik er designet til at forberede vores studerende med hands-on uddannelse til at blive en viden og kompetent tekniker ved at udvikle de nødvendige færdigheder til at lykkes i dette vigtige teknologiske område.

Oversigt

AS i Elteknik program er til rådighed på Flagler og Hialeah campusser i Florida. Uddannelsen tager typisk studerende 24 måneder (20 måneder) for at fuldføre, og det er tilgængeligt på både engelsk og spansk. Den akademiske læseplan, du studerer i AS i Elteknik uddannelsen ved CBT College omfatter anvendelsen af ​​National Electrical Code.

Den klasseundervisning og hands-on træning, som du modtager, mens indskrevet i denne grad program vil hjælpe dig:... [-]

USA Miami
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
CBT College - Miami

AS i Network Administration program på CBT College giver de studerende med klasseundervisning og hands-on træning, der er nødvendig for at søge forskellige stillinger i d ... [+]

AS i Network Administration program på CBT College giver de studerende med klasseundervisning og hands-on træning, der er nødvendig for at søge forskellige stillinger i datalogi industrien, såsom:

Database Managers Internet Managers Netværksadministratorer Computer Support Specialist Hjælp-desk Analytikere og mere…

Det samfund, vi lever i er blevet afhængige af computere; Derfor vil der fortsat være behov for netværksadministratorer. Næsten hver industri i verden bruger computere, herunder:

Transport Industries Tv-selskaber Underholdning Industries Plejeinstitutioner Kommunikation Industries og mere…

AS i Network Administration kunne forberede dig til disse stillinger, og en spændende karriere. Du bliver nødt til at modtage certificering, når du har afsluttet dit program. CBT College tilbyder følgende professionelle certificeringer:... [-]

USA Miami
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Associate of Science

CBT College - Miami

Business Administration kandidater har den viden og ekspertise til at arbejde i en række forskellige virksomheder og brancher. Af denne grund, business administration er ... [+]

Business Administration kandidater har den viden og ekspertise til at arbejde i en række forskellige virksomheder og brancher. Af denne grund, business administration er fortsat et af de mest populære valg for en vis grad. AS grad i Business Administration understreger vigtige forretningsmæssige principper sammen med virkelige verden applikationer og er et fremragende sted at begynde din dynamiske karriere i erhvervslivet.

Uddannelsen vil give dig et solidt fundament i erhvervslivet samt en klar forståelse af, hvordan man med held anvende dine færdigheder på arbejdspladsen. Business Administration grad er en smart valg, fordi det tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder og avancement muligheder.... [-]

USA Miami
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

CBT College - Miami

Computer Network Support Specialist program til rådighed på vores Florida campusser tager normalt 12 måneder at gennemføre. Når du fuldføre dette program, vil du modtage ... [+]

Computer Network Support Specialist program til rådighed på vores Florida campusser tager normalt 12 måneder at gennemføre. Når du fuldføre dette program, vil du modtage din tekniske diplom fra CBT College.

Når du modtager en Computer Network Support Specialist eksamensbevis, kan du starte din karriere i it-branchen. Du vil tage højde for de e-mails og telefonopkald fra enkeltpersoner, der oplever problemer med deres computer hardware eller software. Nogle virksomheder og organisationer leje Computer Network Support Specialist til at modtage støtte i deres informationsbehandling afdelinger. Disse positioner vil alle kræver at du har en stærk problemløsning og analytiske tænkning.... [-]

USA Miami
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

CBT College - Miami

Når du tilmelder dig i A / C Refrigeration Tekniker program på CBT College, kan du modtage den uddannelse, nødvendigt at begynde at arbejde i en entry-level position. Du ... [+]

Når du tilmelder dig i A / C Refrigeration Tekniker program på CBT College, kan du modtage den uddannelse, nødvendigt at begynde at arbejde i en entry-level position. Du behøver ikke at bruge mange år uddannelse til at modtage brancheerfaring, der er nødvendig for at begynde at finde beskæftigelse; stedet, vil du tilbringe otte måneder i dette program, som er tilgængelig på både engelsk og spansk. De hands-on uddannelse og kurser, som du tage, mens indskrevet i en A / C & Refrigeration Tekniker program på vores Flagler eller Hialeah campusser vil hjælpe dig med at lære at forstå, udvikle, reparere og vedligeholde en bred vifte af udstyr. De kurser, du tager vil dække forskellige områder, herunder:... [-]

USA Miami
September 2019
Engelsk,Spansk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
CBT College - Miami

Studerende, der ønsker at forbedre deres engelsk bør overveje at tage engelsk som andet sprog ikke-uddannelsen. Dette program vil tage 12 måneder for dig at fuldføre. Da ... [+]

Studerende, der ønsker at forbedre deres engelsk bør overveje at tage engelsk som andet sprog ikke-uddannelsen. Dette program vil tage 12 måneder for dig at fuldføre. Da dette er en stand-alone program, vil de udbudte kurser ikke overføre til et andet program eller universitet.

Nogle af de kurser, du kan forvente at tage, mens indskrevet i engelsk som andet sprog program på CBT College inkluderer:

Grundlæggende engelsk for Low begyndere Engelsk for High begyndere Let øvet Lytte, læse, skrive og tale Høj Intermediate Listening, Reading, og tale Avanceret Lytte, læse, skrive og tale Mundtligt engelsk til avancerede studerende

For at hjælpe eleverne med at få mest ud af disse kurser, er der tutorial sessioner til rådighed. Disse møder tillade studerende at diskutere deres skriftlige opgaver, og hvordan kurserne hjælper dem videre. Disse kurser kan også hjælpe eleverne lære at tilpasse sig til de nye omgivelser på et college campus, på både et socialt og fagligt niveau.... [-]

USA Miami
September 2019
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

CBT College - Advance Your Career Today!