Brooklyn Education Innovation Network (BE.IN)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Brooklyn Uddannelse Innovation Network (BE.IN) Den Brooklyn Uddannelse Innovation Network (BE.IN) fungerer som en lokal talent pipeline forbinder studerende til industri og samfund gennem praktikophold, job, begivenheder og programmering. Grundlagt i 2014 af Downtown Brooklyn partnerskab med støtte fra byen New York, BE.IN mission er at fremme samarbejdet mellem medlemsinstitutioner at udvide og berige akademiske programmer, fremme stordriftsfordele gennem fælles tjenester, udvide og fremme samfundstjeneste aktiviteter , og brændstof økonomiske vækst ved at være en magnet for at trække de bedste studerende og fakultetet at studere, udforske, lever, praktikant, og arbejder i Brooklyn.

BE.IN arbejder også på at skabe en følelse af fællesskab blandt de over 11.000 fakulteter og personale af vores ti medlemsorganisationer, tilslut områdets 66.000 universitetsstuderende til praktikophold og job, og hjælpe lokale virksomheder kilde de bedste talenter til at fylde praktikplads og kandidatstuderende pletter højre i deres egen baghave - Brooklyn. Den Brooklyn Education Innovation Network er i øjeblikket består af 10 medlemsinstitutioner:

Berkeley College Brooklyn Law School Empire State College (SUNY) LIU Brooklyn Medgar Evers College (CUNY) New York City College of Technology (CUNY) New York University Pratt Institute St. Francis College St. Joseph College

BE.IN ledes af en bestyrelse bestående af college, universitet, og lov skole præsidenter. Den daglige drift ledes af den administrerende direktør med vejledning af fjorten arbejdsudvalg og Downtown Brooklyn Partnership. Derudover BE.IN er i gang med at udvikle et eksternt rådgivende udvalg ledet af Robert Walsh, tidligere NYC Small Business Services kommissær. Den eksterne udvalg vil yde real-time feedback til BE.IN medlemsinstitutioner til at påvirke udvikling af læseplaner og karriere forberedelse.

BE.IN Success I det forløbne år, har BE.IN bidraget til de behov, Downtown Brooklyn innovation virksomheder udvikling af arbejdsstyrken i mange facetter måder, herunder, men ikke begrænset til:

Arbejdede med mere end 230 innovation virksomheder til at rekruttere, dyrlæge, og placeret studerende og tidligere studerende i job og praktikpladser. Forudsat medlemsinstitutioner med mere end 6.000 arbejdspladser og praktik muligheder i NYC via vores job board udstationering, opsøgende, og direkte kontakt med virksomhederne. Connected innovation virksomheder, der har behov for talent til Downtown Brooklyn gymnasier og universiteter gennem mødes-ups, e-kommunikation, og genoptage indsamling. Konservativt matchede mere end 1.000 elever til jobs og praktikpladser. Ledelse og tilsyn med Brooklyn Tech Triangle Praktik Program (BTTIP), i samarbejde med New York City College of Technology og NYC Tech Talent Pipeline. Udviklet en praktikplads skabelon for små virksomheder og nystartede virksomheder, der BE.IN ville koordinere og administrere. Forsket og formidlet ledige job og praktikpladser i Brooklyn Tech Trekant.

At bygge bro mellem Downtown Brooklyn innovation nystartede virksomheder og højere læreanstalter har været en prioritet for BE.IN. En uundværlig brik i BE.IN mission er at slå til lyd for innovation virksomheder til at videreudvikle og forbedre BE.IN studerendes færdigheder og evner til at opfylde behovene i NYC voksende innovation økonomi. Denne udvikling omfatter anbefalede ændringer til pensum baseret på arbejdsgiverens tilbagemeldinger og øgede faglige udviklingsmuligheder for studerende. I forhold til faglig udvikling af Downtown Brooklyn universitetsstuderende, BE. IN udfører i øjeblikket, eller er i færd med at udføre en lang række programmer og arrangementer, herunder:

BE.INnovative Symposium, en uge lang iværksætteri topmøde med fokus på at forbinde de kreative, akademiske, og lokale industri samfund med co-ledede fakultet og industri paneler, åbne kontor ture, og et mentorskab hackathon der søger at behandle vigtige lokale spørgsmål. BE.INnovative Meet-ups, der forbinder fakultet, personale og studerende til innovation virksomheder for karriere og praktikant udforskning. BE.INnovative Ledere, der giver de studerende med lederskab workshops, muligheder for at mødes valgt og embedsmænd, og at deltage i særlige arrangementer og programmer. BE.INnovative Professional Development Workshop Series baseret på branchespecifik feedback. BE.INnovative samfundstjeneste begivenheder og programmer til at øge elevernes engagement i Brooklyn. BE.INnovative Boot Camps fokus på iværksætteri, kreativitet, og grundlæggende kodning. BE.INnovative Fellowship Program til at uddanne studerende om iværksætteri, innovation og kreativitet og skæringspunktet med traditionelle akademiske discipliner og industrier.

Placeringer

New York

BE.IN