Brookdale Community College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om kollegiet

Brookdale Community College er et offentligt samfundsskole i New Jersey. Vores vigtigste campus er beliggende i Lincroft, og vi har adskillige steder, der betjener de større dele af Monmouth County. Vi er beliggende nær den ikoniske Jersey Shore med dens smukke strande. Populære destinationer som New York City, Philadelphia og Washington, DC er kun en bus- eller togtur væk.

Åben adgang, ESL / international studerendes support, et sikkert campusmiljø og nem overførsel til universiteter gør Brookdale til et fantastisk sted for internationale studerende at starte deres amerikanske college-oplevelse.

Brookdale tilbyder 90 graders og certifikatsuddannelser, der er anført i vores college katalog: http://catalog.brookdalecc.edu/

Alle studerende opfordres til at deltage i over 50 studentklubber, mange campusbegivenheder, gæsteforelæsninger, ture og forestillinger, der tilbydes gennem vores pulserende studentlivsafdeling. Vi tilbyder også et fantastisk atletisk program med nationale mesterskabsteam i mange sportsgrene.

119274_IMG_2187.JPG

Brookdale leverer også en bred vifte af studenttjenester, herunder muligheder for praktikpladser og lederudvikling, karriereforberedelse, akademisk rådgivning, gratis vejledning, personlig rådgivning og støtte til studerende med handicap.

119283_95-recommend-1000x380-L.jpg

Se vores campus ovenfra i vores Fly High-video.

For mere information og om at ansøge, besøg vores websted www.brookdalecc.edu.

Placeringer

Middletown

Address
Newman Springs Road,765
07738 Middletown, New Jersey, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig