Bristow Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Bristow Academy

Bristow Academy er en af ​​verdens største kommercielle helikopter kursusudbydere, med en global kundebase, der strækker sig over 120 lande. Den foretager så mange som 45.000 uddannelse flyvetimer årligt med en flåde på mere end 50 fly. Akademiet vigtigste campus er i Titusville, Florida. Yderligere træningsfaciliteter er placeret i Carson City, Nevada, og Gloucester, England.

Bristow Academy er akkrediteret af den akkrediterende Kommissionen Karriere skoler og gymnasier (ACCSC). ACCSC er en anerkendt akkreditering agentur af US Department of Education. ACCSC akkreditering fremmer institutionel ansvarlighed ved systematisk og omfattende evaluering af institutioner baseret på kriterier, der fastsættes via standarderne for Akkreditering. Som en ACCSC-akkrediteret institution, Bristow Academy er forpligtet til løbende vurdering og forbedring af uddannelseskvalitet og løbende forbedringer.

Specialiseret sig i "ab initio" uddannelse, Bristow Academy filosofi er, at det, man lærer først, man lærer bedst. Lederne af Bristow Academy styrke uddannelsen organisation ved at gøre sikkerheden excellence en integreret del af alle aktiviteter. Fra begyndelsen, sikkerhed er kernen i alle uddannelsesprogrammer, og er kombineret med en forbedret vægt på faglighed og teoretisk viden. Denne tilgang udvikler fremtidens ledere luftfart ved at indgyde et fundament af vanemæssige adfærd, der fremmer professionel vækst, løbende forbedringer, og forbedrede personlige standarder i hele deres karriere.

Som Bristow Academy studerende, vil du drage fordel af en ekstraordinær uddannelsesmiljø, der kombinerer professionelle fuldtidsansatte flyvning og på jorden instruktører med en stor, moderne flåde af omhyggeligt vedligeholdt helikoptere.

Bristow Academy kandidater nyde vellykket, givende karriere i offshore olie og gas, eftersøgning og redning, militære operationer, retshåndhævelse, rørledning og forsyningsvirksomhed, brandslukning, medier, turisme, landbrug og andre roterende fly missioner.

Netværk af Support Services

Fra registrering til eksamen og videre, vil du modtage kyndig vejledning og rådgivning. Før træning begynder, Bristow Academy personale giver hands-on hjælp med dine udflytning behov. Gennem din træning, tilbyder vi ressourcer og vejledning designet til at gøre din uddannelse smidig og vellykket.

Karriere rådgivning og jobformidling assistance hjælper dig med at forstå det nuværende marked, og hvordan til at lande en position, der bedst udnytter dine evner. Den brede netværk af Bristow Academy alumner er en værdifuld kilde til støtte efter endt uddannelse.

Den Bristow Academy flåde omfatter VFR- IFR og NVG udstyret luftfartøjer:

Sikorsky 300CBi Robinson R22 Bell 206 JetRanger AS355 Twin egern Robinson R44 AgustaWestland 109E

flyvetræning

Bristow Academy giver kommercielle og militære fly uddannelsesprogrammer, der er tilpasset til at opfylde de individuelle behov hos gruppen kontrakt klienter. Militær uddannelse varetages af en kerne af meget erfarne tidligere militære Instruktør Piloter (IP), mange med Special Operations og Combat flyvende oplevelse.

Bristow Academy er godkendt af Federal Aviation Administration (FAA), Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA), Department of Homeland Security (for udstedelse af F-1 og M-1 studerende visa), og Veterans Administration (til træning af veteraner, reservister, og andre støtteberettigede personer under bestemmelserne i afsnit 38, US Code).

Placeringer

Titusville

Bristow Academy

Address
365 Golden Knights Blvd

32780 Titusville, Florida, USA

Chesterfield

Address
Gloucestershire Airport Cheltenham

GL51 6SR Chesterfield, England, Det Forenede Kongerige