Læs den officielle beskrivelse

Bristow Academy

Bristow Academy er en af ​​verdens største kommercielle helikopter kursusudbydere, med en global kundebase, der strækker sig over 120 lande. Den foretager så mange som 45.000 uddannelse flyvetimer årligt med en flåde på mere end 50 fly. Akademiet vigtigste campus er i Titusville, Florida. Yderligere træningsfaciliteter er placeret i Carson City, Nevada, og Gloucester, England.

Bristow Academy er akkrediteret af den akkrediterende Kommissionen Karriere skoler og gymnasier (ACCSC). ACCSC er en anerkendt akkreditering agentur af US Department of Education. ACCSC akkreditering fremmer institutionel ansvarlighed ved systematisk og omfattende evaluering af institutioner baseret på kriterier, der fastsættes via standarderne for Akkreditering. Som en ACCSC-akkrediteret institution, Bristow Academy er forpligtet til løbende vurdering og forbedring af uddannelseskvalitet og løbende forbedringer.

Specialiseret sig i "ab initio" uddannelse, Bristow Academy filosofi er, at det, man lærer først, man lærer bedst. Lederne af Bristow Academy styrke uddannelsen organisation ved at gøre sikkerheden excellence en integreret del af alle aktiviteter. Fra begyndelsen, sikkerhed er kernen i alle uddannelsesprogrammer, og er kombineret med en forbedret vægt på faglighed og teoretisk viden. Denne tilgang udvikler fremtidens ledere luftfart ved at indgyde et fundament af vanemæssige adfærd, der fremmer professionel vækst, løbende forbedringer, og forbedrede personlige standarder i hele deres karriere.

Som Bristow Academy studerende, vil du drage fordel af en ekstraordinær uddannelsesmiljø, der kombinerer professionelle fuldtidsansatte flyvning og på jorden instruktører med en stor, moderne flåde af omhyggeligt vedligeholdt helikoptere.

Bristow Academy kandidater nyde vellykket, givende karriere i offshore olie og gas, eftersøgning og redning, militære operationer, retshåndhævelse, rørledning og forsyningsvirksomhed, brandslukning, medier, turisme, landbrug og andre roterende fly missioner.

Netværk af Support Services

Fra registrering til eksamen og videre, vil du modtage kyndig vejledning og rådgivning. Før træning begynder, Bristow Academy personale giver hands-on hjælp med dine udflytning behov. Gennem din træning, tilbyder vi ressourcer og vejledning designet til at gøre din uddannelse smidig og vellykket.

Karriere rådgivning og jobformidling assistance hjælper dig med at forstå det nuværende marked, og hvordan til at lande en position, der bedst udnytter dine evner. Den brede netværk af Bristow Academy alumner er en værdifuld kilde til støtte efter endt uddannelse.

Den Bristow Academy flåde omfatter VFR- IFR og NVG udstyret luftfartøjer:

Sikorsky 300CBi Robinson R22 Bell 206 JetRanger AS355 Twin egern Robinson R44 AgustaWestland 109E

flyvetræning

Bristow Academy giver kommercielle og militære fly uddannelsesprogrammer, der er tilpasset til at opfylde de individuelle behov hos gruppen kontrakt klienter. Militær uddannelse varetages af en kerne af meget erfarne tidligere militære Instruktør Piloter (IP), mange med Special Operations og Combat flyvende oplevelse.

Bristow Academy er godkendt af Federal Aviation Administration (FAA), Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA), Department of Homeland Security (for udstedelse af F-1 og M-1 studerende visa), og Veterans Administration (til træning af veteraner, reservister, og andre støtteberettigede personer under bestemmelserne i afsnit 38, US Code).

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Bristow Academy

Bristow Academys EASA Integrated Commercial Pilot License (CPL-H) program er designet til studerende, der ønsker at opnå beskæftigelse på det europæiske marked flyvning. ... [+]

Bristow Academys EASA Integrated Commercial Pilot License (CPL-H) program er designet til studerende, der ønsker at opnå beskæftigelse på det europæiske marked flyvning.

Dette program opfylder minimumskravet på 135 timers flyvetræning til at opfylde de flyvende erfaring kravene i EASA Part FCL 1178/2011 bilag 1, tillæg 3 og 4. Klasser starter i januar, maj og september og er begrænset til 14 elever i hver klasse.

Certificering

FAA Private Pilot License (PPL) EASA Commercial Pilot License (CPL-H)

VARIGHED

12 måneder

Ca.. Timer på flyrejser

138,5

* Dette er den gennemsnitlige varighed af programmet. Faktisk varighed er baseret på enkelte elev aptitude. ... [-]

USA Titusville Det Forenede Kongerige Chesterfield
September 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Bristow Academy

Bristow Academy kombinerede FAA / EASA Professional Pilot Program giver fuldstændig europæisk certificering ved at kombinere EASA CPL (H) uddannelse med FAA uddannelse ko ... [+]

Bristow Academy kombinerede FAA / EASA Professional Pilot Program giver fuldstændig europæisk certificering ved at kombinere EASA CPL (H) uddannelse med FAA uddannelse komponenter. Dette kursus er godkendt til anvendelse af et års post-færdiggørelse Valgfri Praktisk Uddannelse (OPT).

Certificering

FAA Private Pilot License (PPL) FAA Commercial Pilot License (CPL) FAA Instrument Rating (IR) EASA Commercial Pilot License (CPL-H) FAA Certified Flight Instructor (CFI) FAA Certified Flight Instructor Instrument (CFII)

VARIGHED

20 måneder

Ca.. Timer på flyrejser

216,2

* Dette er den gennemsnitlige varighed af programmet. Faktisk varighed er baseret på enkelte elev aptitude. ... [-]

USA Titusville Det Forenede Kongerige Chesterfield
September 2020
Engelsk
Fuldtid
20 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Bristow Academy

Bristow Academy FAA Professional Pilot Program er en omfattende læseplan af jorden og flyveinstruktion designet til at udvikle de studerende til professionelle piloter. C ... [+]

Bristow Academy FAA Professional Pilot Program er en omfattende læseplan af jorden og flyveinstruktion designet til at udvikle de studerende til professionelle piloter. Certificeret Flight Instructor (CFI) og Certified Flight Instructor Instrument (CFII) er tilgængelige som add-on komponenter. Dette program, i samarbejde med Retten i Første Instans og CFII kurser, er godkendt til anvendelse af et års post-færdiggørelse Valgfri Praktisk Uddannelse (OPT).

Certificering

FAA Private Pilot License (PPL) R44 Transition FAA Instrument Rating (IR) FAA Commercial Pilot License (CPL)

VARIGHED

10 måneder

Ca.. Timer på flyrejser

151,5

* Dette er den gennemsnitlige varighed af programmet. Faktisk varighed er baseret på enkelte elev aptitude. ... [-]

USA Titusville Det Forenede Kongerige Chesterfield
September 2020
Engelsk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk