Read the Official Description

I dagens verden spiller sprogtjenester en afgørende rolle i international forretning, uddannelse og kommunikation. Bridge er en af ​​verdens førende inden for området med over 25 års erfaring omdanne liv og organisationer ved at fremme tværkulturel kommunikation og sprog kompetenceudvikling.

bro

Intensive engelsk programmer

Lær engelsk med Bridge, en af ​​verdens førende engelsk instruktion med over 25 års erfaring. Bridge tilbyder generelle engelsk og business engelsk programmer i USA, Argentina og Chile og tilbyder Academic English Pathways Programmer på syv steder i USA, herunder seks centre på universitetsbiblioteker.
Når du træder gennem dørene til et af vores sprogcentre, bliver du en del af brofamilien. Hvert år afholder vi tusindvis af studerende fra hele verden, der leverer førsterangs sprogundervisning. Uanset om du er studerende, virksomhed udøvende eller turist tilbyder vi en bred vifte af engelsk kurser specielt designet til dine behov. Vi også hjælpe internationale studerende finde og forberede sig til bachelor-og kandidatniveau uddannelser i USA. Vores 80 fuldtidsansatte og 350 lærere danner en forskelligartet gruppe af nationaliteter og kulturer, og de forstår betydningen af ​​sprogindlæring og kulturel kompetence.

Læreruddannelser

BridgeTEFL® er læreruddannelsesafdelingen for Bridge og den største udbyder af TEFL / TESOL-kurser i USA. BridgeTEFL udarbejder hvert år over 4.000 studerende til at undervise i engelsk som andresprog hjemme og i udlandet. Vi tilbyder en række EFL / ESL lærer certificeringsprogrammer, herunder:

  • Bridge IDELT ™, et intensivt 140-timers onsite-program til rådighed i Denver, Buenos Aires og Santiago.
  • Cambridge CELTA, tilgængelig i Denver, CO
  • Online TEFL-certificering, herunder 150-timers Bridge IDELT Online ™
  • TEFL-kurser i lande rundt om i verden med Bridge®-partnerskoler
  • Supportive Teach Abroad-programmer, bundne programmer, der går ud over TEFL-certificering og tilbyder personlig jobplacering assistance eller endda en forudbestemt betalt undervisningsplacering.

Vores akkreditering

Vores akkrediteringer og tilhørsforhold med følgende organisationer sikre, at vi fortsætter med at give engelsk undervisning af højeste kaliber.

  • Vi er akkrediteret af ACCET, theAccrediting Council for Continuing Education and Training. Det betyder, at vi regelmæssigt gennemgår en streng gennemgangsproces for at sikre, at vores faciliteter, klasser, materiale og personale overholder de højeste kvalitetsstandarder.
  • Vi tilhører EnglishUSA, American Association of Intensive English Programs, hvilket betyder, at vi er en del af en udvalgt gruppe af de bedste engelske skoler i USA.
  • Bridge er tilladt i henhold føderale lovgivning at tilmelde ikke-immigrant fremmede elever.
  • Bridge Education Group er medlem af StudyColorado, et initiativ fra staten Colorado og Colorado erhvervslivet for at fremme staten som en studie destination.
  • Bridge er medlem af American International Recruitment Council (AIRC) og er forpligtet til at følge AIRC's retningslinjer for bedste praksis.
Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Bridge Education Group

BridgeTEFL er læreruddannelsen opdeling af Bridge og den største udbyder af TEFL / TESOL kurser i USA. Med næsten 30 års erfaring uddannelse lærere og sprog rundt om i ve ... [+]

Om BridgeTEFL

BridgeTEFL er læreruddannelsen opdeling af Bridge og den største udbyder af TEFL / TESOL kurser i USA. Med næsten 30 års erfaring uddannelse lærere og sprog rundt om i verden, mener vi selv sande eksperter i branchen. Vores flagskib TEFL / TESOL kurser, broen IDELT og IDELT Online, er anerkendt for kollegium kredit, et bevis på deres akademisk stringens.

TEFLOnline.com kurset dækker det samme grundlæggende materiale som vores BridgeTEFL on-site læreruddannelser, men det kan gøres fra hvor som helst i verden og i dit eget tempo.

Programoversigt [-]
USA Denver Chile Santiago
Åben tilmelding
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Bridge Education Group

Som en Bridge Business English-studerende vil du fokusere på conversational engelsk, der bruges i en forretningskontekst, ... [+]

Programoversigt Program Krav Kurser

Kursus højdepunkter:

Kursus højdepunkter:

Kursus højdepunkter:

Engelsk til særlige formål

[-]
USA Denver Argentina Buenos Aires Chile Santiago  + 2 Mere
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Bridge Education Group

Som studerende i vores General engelsk program, vil du fokusere på interaktiv, mundtligt engelsk i stedet lærer foredrag. Dine lærere vil begrænse sig til at tale mere en ... [+]

Lær praktiske engelskkundskaber, mens du oplever livet i USA.

Formål og mål

Som studerende i vores General engelsk program, vil du fokusere på interaktiv, mundtligt engelsk i stedet lærer foredrag. Dine lærere vil begrænse sig til at tale mere end en tredjedel af klassen tid for at opmuntre dig og dine klassekammerater til at kommunikere på engelsk. De interaktive lektioner afklare grammatiske, indføre ny ordforråd og finpudse dine læsestrategier, altid med vægt på talt kommunikation. Du vil udvikle dine verbale engelskkundskaber så hurtigt og effektivt som muligt.

Programoversigt

Med vores General engelske program:

Studerende på alle niveauer er velkomne. Kurser kan begynde enhver mandag. Home-ophold og hotel logi til rådighed. Fleksibel varighed, du vælge, hvor mange uger for at studere. 4 kursus muligheder for at finde den rigtige pasform til dig. Placering ... [-]
USA Denver Argentina Buenos Aires Chile Santiago  + 2 Mere
Åben tilmelding
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Bridge Education Group

Bridge's Live and Learn English-program er specielt designet til au pair, der bor med amerikanske familier. Live & Learn English vil ikke kun hjælpe dig med at perfek ... [+]

Bridge's Live and Learn English-program er specielt designet til au pair, der bor med amerikanske familier. En vigtig del af at være et succesfuldt au pair er at lære at kommunikere effektivt og interagere på passende måde med dine værtsfamilier og medlemmer af fællesskabet. Live & Learn English vil ikke kun hjælpe dig med at perfektere dine engelske færdigheder, men også for at få en bedre forståelse af amerikansk liv og kultur og andres opfattelser af USA.

Nogle eksempler på kurser omfatter:

American Film, som giver dig mulighed for at udforske amerikanske kultur gennem filmens medium. Du vil se film i klassen og deltage i diskussioner, gruppevirkninger og pr... [-]
USA Denver
September 2019
Deltid
6 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Undergraduate Pathway

Bridge Education Group

Den BridgePathways Akademisk engelsk program er en omfattende, dybdegående kursus designet til at hjælpe dig lykkes i USA universitetet klasseværelset. ... [+]

Den BridgePathways Akademisk engelsk program er en omfattende, dybdegående kursus designet til at hjælpe dig lykkes i USA universitetet klasseværelset.

Som studerende i vores BridgePathways Akademisk engelsk program, vil du erhverve de nødvendige engelskkundskaber til at lykkes i et akademisk miljø. Vores pensum er designet til at hjælpe dig med at udvikle din engelskkundskaber i fire kommunikative færdigheder-læsning, skrivning, tale og listening- samtidig styrke din undersøgelse færdigheder og strategier.

BridgePathways bruger den fælles europæiske referenceramme (CEFR) ved fastsættelsen engelskkundskaber niveauer.

Vores undervisningsmetoder opfordrer eleverne til at blive selvstændige lærende og at tænke independently.Learning hvordan man lærer, er en af ​​de vigtigste færdigheder, du får brug for, når forfølger din uddannelse på et amerikansk universitet.... [-]

USA Denver Grand Junction Philadelphia Argentina Buenos Aires Chile Santiago  + 4 Mere
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Bridge Education Group

BridgePathways på BridgeEnglish Denver ligger i Mile-High City of Denver, Colorado. Denver er den største by og hovedstaden Colorado, ligger i hjertet af USA. ... [+]

Hurtige fakta

Grundlagt: 1986

Lokation: Denver, CO

Programmer Tilbydes: Akademisk engelsk, Business English, General engelsk, Eksamensforberedelse, Teenagere programmer.

Akkreditering: IALC, ACCET, AAIEP, Cambridge ESOL, IELTS Australien, Student og Exchange Visitor Program (koncerndirektør)

Medlemmer af: NAFSA, National Association of Foreign Student Advisors; TESOL, Lærere i engelsk til taler andre sprog; og COTESOL, Colorado datterselskab af TESOL.

I nærheden: Rocky Mountain National Park, berømte skisportssteder såsom Loveland, Aspen og Vail, Garden of the Gods.

Oversigt

BridgePathways på BridgeEnglish Denver ligger i Mile-High City of Denver, Colorado. Denver er den største by og hovedstaden Colorado, ligger i hjertet af USA. Med mere end 2,5 millioner mennesker i Denver hovedstadsområdet, kan internationale studerende nyde venlighed en mindre by og attraktioner og underholdning af en større by.... [-]

USA Denver
Åben tilmelding
Fuldtid
8 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Bridge Education Group

The Bridge Advantage Som førende på uddannelsesområdet, kan du stole Bridge at være din guide, din advokat og din partner i hele denne lifechanging oplevelse. ... [+]

Fordelen Bridge

The Bridge Advantage Som førende på uddannelsesområdet, kan du stole Bridge at være din guide, din advokat og din partner i hele denne lifechanging oplevelse.

Hvorfor Bridge?

Direkte indtastning OG Betinget optagelse

Degree-søger studerende kan ansøge om direkte indtastning eller betinget optagelse på både bachelor-og kandidatniveau niveauer.

INGEN TOEFL PÅKRÆVET

Efter en vellykket afslutning af Intensivt engelskkursus Program vil vores universitetspartnere give kandidater TOEFL / IELTS dispensationer.

STUDIESTIPENDIER

Bridge universitet partnere tilbyder on-campus ESL kurser for graden-søger studerende. Du kan hurtigt fordybe dig i campus liv. ... [-]

USA Denver Philadelphia Grand Junction Argentina Buenos Aires Chile Santiago  + 4 Mere
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk