Bilingual Education Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Brev fra direktøren

Hilsner, og velkommen til tosproget undervisning Institute (BEI). Fra sin spæde start i 1982 har BEI blevet en af ​​statens førende sprog og kulturelle uddannelsescentre. I enhver henseende, er vi engageret i at hjælpe individer erhverve og forstå andre sprog og kulturer. Folk gør et institut stor, så uanset om du er studerende, lærere, ansatte, uddannet, firma, nabo, eller besøgende, er din interesse og entusiasme værdsat og værdsat. Det er vores kollektive indsats, men at der i dag gør dette institut sådan et levende sted at studere, for at lære, at arbejde, og at få nye levetid venner.

Som vi alle ved, er vores verden bliver mindre. Vi kan forbinde med andre rundt om i verden med et klik på en knap. Vigtigere end nogensinde, sprog er ikke eneste middel til kommunikation, men er også redskaber og færdigheder til at forbinde og arbejde med vores jævnaldrende. Her på BEI, først og fremmest forbinder mennesker.

Vi forventer vores fakultet til at være store lærere, og vores personale til at være medfølende, serviceorienteret, og frem for alt, effektive facilitatorer. De repræsenterer ånd generøsitet og optimistisk og utrættelige holdning så udbredt her. Desuden tilbyder vi vores studerende et mangfoldigt alligevel tæt sammentømret samfund og state-of-the-art-teknologi, der giver dem den bredest mulige anvendelsesområde for accelereret sprogtilegnelse, men fokuseret nok til at opnå resultater af høj kvalitet.

Det er mig en fornøjelse at byde dig velkommen til BEI. Vores medarbejdere og fakultet er glad ved denne lejlighed til at arbejde sammen med dig og hjælpe dig med at nå dit sprog mål og målsætninger. Bedste ønsker, som du gå i gang med dit sprog rejse. Vi vil være at støtte dig hele vejen.
Varm hilsen, Gordana Arnautovic direktør, BEI

Hvorfor BEI?

BEI har leveret kvalitet multikulturel undervisning til enkeltpersoner, grupper og offentlige service-programmer i Houston-området i mere end femogtyve år.

Som en af ​​de få akkrediterede private sprogskoler i Houston, vi fortsætter med at bygge vores rolle som leder i multi-kulturelle kommunikation gennem diverse projekter, der spænder fra Refugee Education Programs til vores Intensive engelsk Program og fremmedsprog program.

BEI mission er at skabe unikke læring erfaringer bidrage til at nå kommunikation med forståelse i tværkulturelle miljøer gennem effektiv global partnering, rummelighed, selvbevidsthed, og innovative produkter og tjenester.

For at nå vores mission, BEI fakulteter og personale opretholder de følgende principper, der er vedtaget af de principper for etik for ACCET akkrediterede institutioner.

Placeringer

Houston

Address
6060 Richmond Ave, Suite 180
Houston, TX 77057

TX 77057 Houston, Texas, USA