Bellevue College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hilsner! Som præsident for Bellevue College, jeg er glad for, at du har taget dig tid til at besøge vores hjemmeside og lære om vores vidunderlige college, beliggende på en smuk skovklædt campus i hjertet af Bellevue. BC blev grundlagt næsten 50 år siden som en del af en bevægelse for at give undervisning overkommelige og tilgængelige for borgerne i Eastside og omegn, og vi er stolte af at fortsætte denne tradition i dag.

Bellevue College President

BC er den tredjestørste institution for videregående uddannelse i staten Washington. Vi er en elev-fokuseret åben adgang institution, der lægger stor vægt på god undervisning og små klassestørrelser. Sidste år en utrolig forskelligartet gruppe af 37.000 elever valgte BC at opfylde en bred vifte af uddannelsesmæssige og faglige mål.

De fleste af vores elever tilmelde sig en af ​​seks transfer-programmer - de fuldfører de første to år af deres uddannelse her og derefter overføre til et universitet for at fuldføre deres bachelorgrader. Vi sender flere overførsel studerende til universitetet i Washington, end nogen anden samfund eller teknisk skole i staten.

En anden gruppe af BC studerende er karriere-fokuserede - vi tilbyder næsten 100 faglige og tekniske programmer i høj efterspørgsel karriere felter, der forbereder vores studerende til jobbene i dag og mulighederne i morgen.

Andre vælger BC for at lære engelsk eller forbedre deres grundlæggende færdigheder; forny deres færdigheder i vores Worker Efteruddannelse program; fortsætte deres uddannelse for at gå videre i en karriere med en Videreuddannelse klasse; eller tjene kollegium kredit, mens du stadig i gymnasiet med flyvende start programmet. Vi arbejder hårdt for at sikre, BC er udstyret til at imødekomme behovene hos de studerende for fremtiden. I løbet af de næste to år forventer vi at tilføje yderligere fire bachelorgrader, ud over de tre programmer, vi allerede tilbyder. Vi er i færd med at udvikle en ny East Campus i Issaquah, der vil gøre vores klasser mere tilgængelige for folk i East King County. Og vi planlægger at bryde jorden på en state-of-the-art anlæg, der skal huse vores voksende Sundhedsvidenskab programmer, uddanne folk til job i sundhedssektoren.

Efter at have udforsket denne hjemmeside, vil jeg opfordre dig til at besøge vores campus snart, så du kan se for dig selv, hvad der gør Bellevue College så specielt. Du kan planlægge en campus tour, mødes med en akademisk rådgiver eller diskutere dine karrieremål med en rådgiver. Eller, hvis du bor langt fra campus eller foretrækker en fleksibel tidsplan, lære mere om vores omfattende online tilbud. Igen, tak for at tage sig tid til at lære mere om Bellevue College, og jeg håber du vil drage fordel af de fantastiske muligheder, vi tilbyder.

Dave Regel formand, Bellevue College

Placeringer

Bellevue

Bellevue College

Address
3000 Landerholm Circle SE Bellevue, WA 98007-6406
Bellevue, Washington, USA
Telefonnummer
+1 425-564-1000