Læs den officielle beskrivelse

Hilsner! Som præsident for Bellevue College, jeg er glad for, at du har taget dig tid til at besøge vores hjemmeside og lære om vores vidunderlige college, beliggende på en smuk skovklædt campus i hjertet af Bellevue. BC blev grundlagt næsten 50 år siden som en del af en bevægelse for at give undervisning overkommelige og tilgængelige for borgerne i Eastside og omegn, og vi er stolte af at fortsætte denne tradition i dag.

Bellevue College President

BC er den tredjestørste institution for videregående uddannelse i staten Washington. Vi er en elev-fokuseret åben adgang institution, der lægger stor vægt på god undervisning og små klassestørrelser. Sidste år en utrolig forskelligartet gruppe af 37.000 elever valgte BC at opfylde en bred vifte af uddannelsesmæssige og faglige mål.

De fleste af vores elever tilmelde sig en af ​​seks transfer-programmer - de fuldfører de første to år af deres uddannelse her og derefter overføre til et universitet for at fuldføre deres bachelorgrader. Vi sender flere overførsel studerende til universitetet i Washington, end nogen anden samfund eller teknisk skole i staten.

En anden gruppe af BC studerende er karriere-fokuserede - vi tilbyder næsten 100 faglige og tekniske programmer i høj efterspørgsel karriere felter, der forbereder vores studerende til jobbene i dag og mulighederne i morgen.

Andre vælger BC for at lære engelsk eller forbedre deres grundlæggende færdigheder; forny deres færdigheder i vores Worker Efteruddannelse program; fortsætte deres uddannelse for at gå videre i en karriere med en Videreuddannelse klasse; eller tjene kollegium kredit, mens du stadig i gymnasiet med flyvende start programmet. Vi arbejder hårdt for at sikre, BC er udstyret til at imødekomme behovene hos de studerende for fremtiden. I løbet af de næste to år forventer vi at tilføje yderligere fire bachelorgrader, ud over de tre programmer, vi allerede tilbyder. Vi er i færd med at udvikle en ny East Campus i Issaquah, der vil gøre vores klasser mere tilgængelige for folk i East King County. Og vi planlægger at bryde jorden på en state-of-the-art anlæg, der skal huse vores voksende Sundhedsvidenskab programmer, uddanne folk til job i sundhedssektoren.

Efter at have udforsket denne hjemmeside, vil jeg opfordre dig til at besøge vores campus snart, så du kan se for dig selv, hvad der gør Bellevue College så specielt. Du kan planlægge en campus tour, mødes med en akademisk rådgiver eller diskutere dine karrieremål med en rådgiver. Eller, hvis du bor langt fra campus eller foretrækker en fleksibel tidsplan, lære mere om vores omfattende online tilbud. Igen, tak for at tage sig tid til at lære mere om Bellevue College, og jeg håber du vil drage fordel af de fantastiske muligheder, vi tilbyder.

Dave Regel formand, Bellevue College

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Associate Degree

Bellevue College

Følgende grad krav er for business-studerende, der agter at overføre til de deltagende 4-årige institutioner i staten Washington. ... [+]

Følgende grad krav er for business-studerende, der agter at overføre til de deltagende 4-årige institutioner i staten Washington.

BELLEVUE COLLEGE General Uddannelse KRAV

Folkeoplysning Krav Associate i Business Degree Planning Arbejdsark omfatter alle bestemt grad og selvfølgelig kravet information for Bellevue College. Hvis du planlægger at fuldføre din uddannelse helt med online kurser, følgende er dem, der opfylder graduering krav.

Alle Bellevue College grader kan også omfatte en kombination af on-campus og online akademiske kredit kurser.

Har du allerede tjent kollegium kreditter på en anden skole forud for at deltage BC? Du kan være berettiget til at overføre disse tilgodehavender eller anvende dem til at opfylde BC kursus forudsætninger.... [-]

USA Bellevue
September 2020
Engelsk
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Bellevue College

Dette program tilbyder gode faglige muligheder for studerende at komme ind på voksende på regnskabsområdet gennem uddannelser og certifikat programmer. Optjent for certif ... [+]

Dette program tilbyder gode faglige muligheder for studerende at komme ind på voksende på regnskabsområdet gennem uddannelser og certifikat programmer. Optjent for certifikater gælder for uddannelsen.

Kort beskrivelse

Associate i Applied Science-T Accounting grad kombinerer tekniske kurser, der er nødvendige for forberedelse job og college-niveau generel uddannelser. Disse grader er designet til det dobbelte formål at øjeblikkelig beskæftigelse og forberedelse til junior år i Washington state bachelor af anvendt videnskab (BAS) uddannelsen. AAS-T Accounting grad giver en stærk baggrund inden for regnskab, forberede de studerende til en bred vifte af karrieremuligheder på regnskabsområdet. Graden har mulighed for at tjene to nationale certificeringer samt flere indlejrede program certifikater, mens du tjener graden.... [-]

USA Bellevue
September 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Bellevue College

Kurser kan være genstand for forudsætninger og minimumskrav lønklasse ... [+]

Kurser kan være genstand for forudsætninger og minimumskrav kvalitet. Associate i erhvervsmæssig Arts Degree Certificate of Achievement i erhvervsmæssig & Life Skills

Indlæggelser på PROGRAMMET

Den Occupational and Life Skills Associate i Arts grad er en selektiv-indlæggelser program. For at komme i betragtning til optagelse på uddannelsen skal de studerende følge specifikke retningslinjer adgangskrav.

VURDERING

OLS bruger et klassificeringssystem, der måler resultatindikatorer direkte relateret til 21st Century Skills og Bellevue College godkendt kursus resultater. Alle kurser for OLS er bedømt med bestået / ikke bestået.

Praktikophold

Praktikken oplevelse på OLS er designet til at give en sikker og praktisk miljø for studerende til at udvikle en dybere forståelse af de faglige og sociale kompetencer, de har lært.... [-]

USA Bellevue
September 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk

Bellevue College Information

Office of International Education at Bellevue College

BC Celebrates the 12th Man!