Bay State School Of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Bay State School of Technology

Bay State School of Technology (BSST), Inc. er en af ​​regionens førende teknisk uddannelse skoler, forbereder mænd og kvinder for en række spændende hands-on karriere, fra el-arbejde til apparat reparation.

Hos BSST, vi tror på en personlig tilgang til undervisning. Vores klasser er små. Vores studerende lærer ved at gøre-hvad vi underviser i morgen, vi i praksis i vores laboratorier i eftermiddag. Vores instruktører har årtiers succesfuld brancheerfaring.

BSST tilbyder accelereret, omfattende uddannelse i: apparater reparation og grundlæggende elektricitet; computere; indenlandske køling, opvarmning, ventilation, aircondition (HVAC); køleanlæg, klimaanlæg, kommercielle HVACR og elektronik. Vi tilbyder også et online kursus i grundlæggende elektricitet og en en-dags Freon opsving seminar efterfulgt af en EPA-certificering test.

Uanset om du er på udkig efter dit første job eller til at genindtræde på arbejdsmarkedet at gøre noget nyt, kan vi få dig trænet og klar til en givende job i mindre end et år. Hvis du kan lide at arbejde selvstændigt, løse problemer og hjælpe folk, kan en teknisk karriere for dig. Lad Bay State School of Technology forberede dig til at være den bedste!

BSST tilbyder accelereret, omfattende uddannelse med: apparater reparation og grundlæggende el-kurser; computere netværk kurser; indenlandske køle kurser, (varme, ventilation, klimaanlæg) HVAC kurser; køleanlæg, klimaanlæg, kommercielle HVACR kurser og elektronik kurser.

Placeringer

Canton

Address
Bay State School of Technology,
225 Turnpike St (Route 138),
Canton

02021 Canton, Massachusetts, USA