Boston School of Modern Languages

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Boston School of Modern Languages ​​(BSML) er et privat sprog institution, der tilbyder året rundt intensiv og semi-intensive engelsk programs.We er Amerikas første og mest respekterede English Language School. Siden 1925 har vi uddannet tusindvis af studerende og fagfolk fra hele verden. Vi er den skole valg for studerende, der ønsker en vej program at overgangen til en amerikansk high school, college, eller universitet og fagfolk søger at forbedre deres kvalifikationer i det globale miljø. Uanset hvad du leder efter, vil BSML forberede dig til akademisk og karriere succes.

BSML har en fremragende omdømme og et betydeligt antal af vores studerende kommer til os fra mund til mund. Vi er unikke i at tilbyde vores studerende en lærerig og kulturel oplevelse ikke findes i andre engelske sprogskoler og programmer. Vi sætter en ære i at bevare varige relationer med vores elever, hvoraf mange vender tilbage for at studere med os igen, og har taget godt imod det andet, tredje og fjerde generationer af familier vores alumner til at studere med os. Vores motto er "ENGELSK! Lær det, Live det, elsker det ... på BSML!"

Fakta

Over 90 års erfaring undervise i engelsk til tusindvis af internationale studerende. Smukke historiske granitsten bygning beliggende i et villakvarter ved siden af ​​Harvard University Arboretum. Fremragende boliger muligheder inden for gåafstand til skolen. Fokus orienteret læseplan med specialiserede klasser i General, akademiske, forretningsmæssige og test forberedelse kurser. ETS officielle TOEFL test site. Studerende kan tage den officielle test lige ved skolen. Ugentlig forretning og sociale arrangementer arrangeret af vores ekspert lærere og ledere. Fleksibel tidsplan. Eleverne kan starte på en mandag. Åbent året rundt. Individualiserede opmærksomhed og tjenester. Daglige sociale aktiviteter. Læring garanteret med vores fremragende metode. Vi vil arbejde med den studerende til at hjælpe dem med at opnå deres engelske læringsmål - de skal bare nødt til at gøre deres del.

Placeringer

Boston

Address
814 South Street,
Boston,
Massachusetts 02131

02131 Boston, Massachusetts, USA