Læs den officielle beskrivelse

Det er i vores interesse at nå USA 'fællesskab med vores formål, og at de kan være nyttige for personale, der arbejder inden for luftfart. I november 2011 lancerede vi det første nummer af vores magasin kaldet AvionicaMed deltagelse af:

  • NASA
  • Federal Aviation Administration (FAA)
  • Federal Kommissionen for Kommunikation (FCC)

Vores mission

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Avionica

Avionica Orlando tilbyder fortsat faglig uddannelse og licenser af føderale enheder, der kræves for at udøve og udøve erhvervet af flyelektronik. Vi søger at samle en re ... [+]

Om uddannelsen

Avionica Orlando tilbyder fortsat faglig uddannelse og licenser af føderale enheder, der kræves for at udøve og udøve erhvervet af flyelektronik.

Vi søger at samle en repræsentation af en sådan gruppe af fagfolk i Latinamerika.

Luftfartsindustrien nærmer vores forening søger de flyelektronik personale uddannet af os at arbejde i virksomheder som certificeret og FCC licenserede flyelektronik teknikere.

Den uddannelse, som vi tilbyder, er en på jobtræning (OJT) type uddannelse, ingen teoretisk, varer 3 måneder (to dage om ugen). Indeholder: Eksamen for FCC licenser, uddannelsesbeviser færdiggørelse, vi forbereder og opdatere vores medlemmer genoptages, hjælp i jobmuligheder og en 1 års medlemskab med vores forening.... [-]

USA Orlando
September 2019
Engelsk,Spansk
Deltid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Avionica - Avionics Technician Program

Avionica - Adiestramiento en Electrónica de Aviación

Avionica Orlado - Avionics Technician Association
Address
241 Nilson Way Suite 100
FL 32803 Orlando, Florida, USA
Hjemmeside
Telefonnummer
+1 321-424-5664