Læs den officielle beskrivelse

Avel Flight School er FAA Part 141 og FAA Part 65 godkendt flyvetræning organisation uddannelse piloter fra hele verden. Vi er også stolte af at sige, at vi er i stand til at træne veteraner finansieret af Department of Veterans Affairs, som vi VA godkendt som godt. Avel Flight School er blandt nogle få udvalgte flyvning skoler, der også SEVIS godkendt af Immigration and Customs Enforcement, Department of Homeland Security til at træne internationale studerende.

Udstyret med state of the art fly, flysimulatorer, klasse værelser og faciliteter, Avel Flight School fastholder meget høje sikkerhedsstandarder, der overstiger Federal Aviation Administration (FAA) og International Civil Luftfart (ICAO) krav.

Avel Flight School er placeret på DuPage Lufthavn, West Chicago, , U.S.A, Med en anden gren i Chennai, Indien catering til den asiatiske subkontinent.

Vores mål er at give verdensklasse uddannelse ved hjælp af de nyeste teknologier og tendenser inden for luftfarten til at producere høje kaliber piloter. Nogle af de kurser, vi tilbyder inkluderer Privat Pilot License, Commercial Pilot License, Instrument Rating, flyveinstruktør Ratings, Single og Multi-Engine Ratings, Aircraft / Flight Dispatcher Course.

På Avel Flight School sikkerhed er vores højeste prioritet. Alle vores fly har fremragende sikkerhed poster og vedligeholdes af FAA certificerede professionelle mekanikere. Med vores venlige administrative medarbejdere, erfarne Chief Flight Instructor og vores højt kvalificerede instruktører, vil du modtage den højeste uddannelse kvalitet flyvning og har en fantastisk og lærerig oplevelse med os.

På Avel Flight School, Vil du udfylde din flyvetræning til tiden og inden for budgettet. Desuden vil du opleve enestående uddannelse og drage fordel af vores omfattende support-system. Tilmeld dig vores flyvning skole i dag, og gøre dine drømme til virkelighed!

Avel Flight School i Chicago, Illinois, USA tilbyder en række fly uddannelsesprogrammer. Hvis du er på udkig efter det bedste Flight Training i Chicago, Illinois, USA eller Pilot School eller Pilot Training, er du kommet til det rette sted.

Internationale studerende På Avel Flight SchoolTilbyder vi flyvetræning til internationale studerende. Vores kurser er designet til at passe de internationale studerendes krav og deres respektive civil luftfart myndighedskrav.

Vores mål er at give sikker, top kvalitet flyvetræning i en venlig og professionelt miljø. Vi stræber efter at gøre din tid med os komfortable og glat, så du kan fokusere på at opnå din drøm om at blive en professionel pilot.

Vores optagelsesprocedurer er blevet gjort simpelt at gøre det nemt for internationale studerende indskrive på vores flyvning skole. Lær mere om vores indrejseprocedure.

Vi tilbyder flere pilot uddannelse kursus indstillinger designet til at opfylde de krav og behov hos vores internationale studerende og hjælpe med jobformidling så godt.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Avel Flight School

The Commercial Pilot License giver dig mulighed for at flyve et fly til erstatning eller leje. Dette er også kravet om minimum licens til ansættelse som pilot eller blive ... [+]

The Commercial Pilot License giver dig mulighed for at flyve et fly til erstatning eller leje. Dette er også kravet om minimum licens til ansættelse som pilot eller blive en flyveinstruktør. Kommercielle piloter kan også betales for visse typer af operationer, såsom banner bugsering, landbrugsmæssige anvendelser, og fotografering.

Minimumskrav at opnå en Commercial Pilot License Være mindst 18 år Være i stand til at læse, tale, skrive og forstå det engelske sprog flydende. Hold en Privatpilot. Opnå mindst en anden klasse lægeerklæring fra en Aviation Medical Examiner Pass et edb aeronautisk viden test Ophobes og logge et bestemt beløb af uddannelse og erfaring i henhold til del 61, afsnit 14 i Code of Federal Regulations (CFR) sektion 61,129. Pass en mundtlig prøve og flyvning test administreres af en FAA inspektør eller udpeget eksaminator ... [-]
USA West Chicago Indien Chennai
September 2020
Engelsk
Fuldtid
6 - 8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Avel Flight School

Flyselskabet Dispatcher også kendt som Flight Dispatcher eller flugt operationer officer er en af ​​de bedst betalte og spændende job i luftfartsindustrien. Hver flyselsk ... [+]

Flyselskabet Dispatcher også kendt som Flight Dispatcher eller flugt operationer officer er en af ​​de bedst betalte og spændende job i luftfartsindustrien. Hver flyselskab kræver fly dispatchere lige så meget som piloter for flyveoperationer. Med en FAA Aircraft Dispatcher certifikat, de karrieremuligheder åbne op i hele verden!

Efter eksamen fra Avel Flight School og erhverve din FAA Aircraft Dispatcher certifikat, vil du være klar til at arbejde i et luftfartsselskab, deling beslutninger kommando med et flyselskab kaptajn.

Nogle af ansvar og job beskrivelse af en Flight Dispatcher er:

Ansvarlig for planlægning og overvåger de fremskridt, en flyvning rejse Afsender er juridisk ansvarlig for sikkerheden for en flyvning sammen med luftfartøjschefen Har myndighed til at forsinke, aflede eller aflyse et fly De fleste kommercielle operationer kræver både flyvningen afsender og pilot kombineret til at godkende og frigive en flyvning En flyvning afsender er forpligtet til at godtgøre omfattende viden om luftfart sammenlignes med kaptajn på et fly holder en Airline Transport Pilot License, som er den højeste pilotcertifikat opnåelige. ... [-]
USA West Chicago Indien Chennai
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 uger
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Avel Flight School

En Instrument Rating er nødvendig for en pilot til at flyve under instrumentflyvning (IFR). Under disse betingelser piloten er i stand til at bruge eksterne visuelle refe ... [+]

En Instrument Rating er nødvendig for en pilot til at flyve under instrumentflyvning (IFR). Under disse betingelser piloten er i stand til at bruge eksterne visuelle referencer til navigation og flyver flyet udelukkende baseret på instrumenterne i cockpittet. Denne vurdering er også et krav om ansættelse som professionel pilot og er en forudsætning for Airline Transport Pilot License (ATPL).

Minimumskrav for at opnå et instrument Rating Være mindst 17 år Være i stand til at læse, tale, skrive og forstå det engelske sprog flydende. Hold en Privatpilot. Opnå mindst en tredje klasse lægeerklæring fra en Aviation Medical Examiner Pass et edb aeronautisk viden test Ophobes og logge et bestemt beløb af uddannelse og erfaring i henhold til del 61, afsnit 14 i Code of Federal Regulations (CFR) sektion 61,65. Pass en mundtlig prøve og flyvning test administreres af en FAA inspektør eller udpeget eksaminator ... [-]
USA West Chicago Indien Chennai
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 - 6 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Avel Flight School

The Private Pilot License tillader dig at være pilot i et fly for enhver ikke-erhvervsmæssig formål. Dette er også det første skridt mod at få din Commercial Pilot Licens ... [+]

The Private Pilot License tillader dig at være pilot i et fly for enhver ikke-erhvervsmæssig formål. Dette er også det første skridt mod at få din Commercial Pilot License og senere et flyselskab job. Blandt de mange privilages af Det Private Pilot License, er du også lov til at operere velgørenhed flyvninger er underlagt visse begrænsninger, og kan deltage i lignende aktiviteter, såsom Angel Flight, Civil Air Patrol og mange andre.

Minimumskrav for at opnå en Privatpilot Være mindst 17 år Være i stand til at læse, tale, skrive og forstå det engelske sprog flydende. Opnå mindst en tredje klasse lægeerklæring fra en Aviation Medical Examiner Pass et edb aeronautisk viden test Ophobes og logge et bestemt beløb af uddannelse og erfaring i henhold til del 61, afsnit 14 i Code of Federal Regulations (CFR) sektion 61,109. Pass en mundtlig prøve og flyvning test administreres af en FAA inspektør eller udpeget eksaminator ... [-]
USA West Chicago Indien Chennai
September 2020
Engelsk
Fuldtid
6 - 8 uger
på universitet
Læs mere på dansk

IFR Flight In The Multi Engine At Avel Flight School.