Avel Flight School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Avel Flight School er FAA Part 141 og FAA Part 65 godkendt flyvetræning organisation uddannelse piloter fra hele verden. Vi er også stolte af at sige, at vi er i stand til at træne veteraner finansieret af Department of Veterans Affairs, som vi VA godkendt som godt. Avel Flight School er blandt nogle få udvalgte flyvning skoler, der også SEVIS godkendt af Immigration and Customs Enforcement, Department of Homeland Security til at træne internationale studerende.

Udstyret med state of the art fly, flysimulatorer, klasse værelser og faciliteter, Avel Flight School fastholder meget høje sikkerhedsstandarder, der overstiger Federal Aviation Administration (FAA) og International Civil Luftfart (ICAO) krav.

Avel Flight School er placeret på DuPage Lufthavn, West Chicago, , U.S.A, Med en anden gren i Chennai, Indien catering til den asiatiske subkontinent.

Vores mål er at give verdensklasse uddannelse ved hjælp af de nyeste teknologier og tendenser inden for luftfarten til at producere høje kaliber piloter. Nogle af de kurser, vi tilbyder inkluderer Privat Pilot License, Commercial Pilot License, Instrument Rating, flyveinstruktør Ratings, Single og Multi-Engine Ratings, Aircraft / Flight Dispatcher Course.

På Avel Flight School sikkerhed er vores højeste prioritet. Alle vores fly har fremragende sikkerhed poster og vedligeholdes af FAA certificerede professionelle mekanikere. Med vores venlige administrative medarbejdere, erfarne Chief Flight Instructor og vores højt kvalificerede instruktører, vil du modtage den højeste uddannelse kvalitet flyvning og har en fantastisk og lærerig oplevelse med os.

På Avel Flight School, Vil du udfylde din flyvetræning til tiden og inden for budgettet. Desuden vil du opleve enestående uddannelse og drage fordel af vores omfattende support-system. Tilmeld dig vores flyvning skole i dag, og gøre dine drømme til virkelighed!

Avel Flight School i Chicago, Illinois, USA tilbyder en række fly uddannelsesprogrammer. Hvis du er på udkig efter det bedste Flight Training i Chicago, Illinois, USA eller Pilot School eller Pilot Training, er du kommet til det rette sted.

Internationale studerende På Avel Flight SchoolTilbyder vi flyvetræning til internationale studerende. Vores kurser er designet til at passe de internationale studerendes krav og deres respektive civil luftfart myndighedskrav.

Vores mål er at give sikker, top kvalitet flyvetræning i en venlig og professionelt miljø. Vi stræber efter at gøre din tid med os komfortable og glat, så du kan fokusere på at opnå din drøm om at blive en professionel pilot.

Vores optagelsesprocedurer er blevet gjort simpelt at gøre det nemt for internationale studerende indskrive på vores flyvning skole. Lær mere om vores indrejseprocedure.

Vi tilbyder flere pilot uddannelse kursus indstillinger designet til at opfylde de krav og behov hos vores internationale studerende og hjælpe med jobformidling så godt.

Placeringer

West Chicago

Avel Flight School / Flight Dispatcher School in Chicago, Illinois, USA

Address
Avel Flight School,
DuPage Airport,
3N040 Powis Road

60185 West Chicago, Illinois, USA
Telefonnummer
+1 847-466-5161

Chennai

Address
Old No. 20, No. 18, 1st Floor, Anna Nagar West End Colony Street, New Colony
600050 Chennai, Tamil Nadu, Indien