Arizona Culinary Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Arizona Culinary Institute program var designet til at gøre effektiv brug af din tid og ressourcer. I en nylig afstemning afsluttede 76% af kandidaterne i Arizona Culinary Institute programmet på 8 måneder eller mindre!

“Wow! Kun 8 måneder? Hvordan er det endda muligt? ” kan du spørge. Vores filosofi er enkel. Studerende lærer mest effektivt, når de er i en lille gruppe, behageligt miljø og modtager personlig opmærksomhed fra erfarne instruktører. Vores team består af en forskelligartet og velafbalanceret gruppe af kokkeinstruktører med reel erfaring og en ægte passion for undervisning.

En anden grund til, at Arizona Culinary Institute er anderledes, er gennem den praktiske læringsoplevelse, vores studerende får. Da mange skoler bevæger sig i retning af klasselokaler eller onlineformater for at spare penge, holder vi vores elever, hvor de hører hjemme, i køkkenet. Forkæl din lidenskab for madlavning ved at lære gennem prøving og fejl og personlig instruktion snarere end at hælde gennem en lærebog derhjemme.

Placeringer

Scottsdale

Address
North 114th Street,10585
85259 Scottsdale, Arizona, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: