American Language Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

På ALA tror vi på din magt og din evne til at lykkes. Derfor er hver elev betragtet som den vigtigste og respekterede del af ALA-familien. Vores omsorgsfulde, plejende og støttende netværk af højt kvalificerede lærere og professionelle elevtjenestepersonale vil give et overordnet læringsmiljø, der gør det muligt for dig at nå dine mål. Vi holder vores klasseværelse lille, så lærerne kan give den maksimale personlige opmærksomhed til hver elev.

Alle vores programmer er designet med dine læringsbehov i tankerne. Vores læringsfilosofi blev udviklet ved hjælp af de nyeste teorier og forskningsbaserede tilgange til sprogindlæring og -undervisning, der fokuserer på at give mange succesfulde læringsresultater for hver elev.

Hvorfor vælge os

 • Alle ALA campusser i USA er certificeret af US Department of Education og akkrediteret af Kommissionen på engelsk sprogprogram Accreditaion
 • Vi er autoriseret i henhold til føderal lov til at tilmelde nonimmigrant studerende og udstede Form I-20 til F-1 visumstuderende.
 • ALA har specialiseret sig i intensiv engelsk undersøgelse med fundamentale, akademiske og avancerede niveauer.
 • ALA universitetspartnere giver en Pathway (NO TOEFL eller ILETS test) for kandidater fra ALA's Level 5 kursus.
 • ALA universitetspartnere udsteder betingede optagelsesbreve for ALA-indskrevne studerende.
 • ALA tilbyder gratis universitet rådgivning til sine studerende
 • ALA har højt kvalificerede native talere med BA / MA / Ph.D TESOL grader, med mange års erfaring.
 • ALA har små, varierede og interaktive klasser
 • ALA tilbyder kulturelle aktiviteter, udflugter og sociale arrangementer.
  * Nogle amerikanske familievenlige boliger er tilgængelige

Mission

Vores mission er at give de bedste læringserfaringer og støtte til engelske elever for at imødekomme deres læringsbehov for akademiske, faglige og sociale formål.

Vores løfte

ALA-ledelsen lover at give hver elev det, vi anser for den bedste værdi og kvalitet af ESL-uddannelse i verden. Vi takker for muligheden for at tjene din tillid.

Vores Pathway

ALA er din Pathway til succes i akademiske eller karriere mål. Vi har mange muligheder for at hjælpe dig med at nå dine engelsksprogede mål. Vi tilbyder forskellige programmer, der passer til dine behov. Du kan studere heltid eller deltid, i vores centrum i USA eller ved online fjernundervisning.

Begynd din fremtid med ALA.

American Language Academy ACCREDITATION

American Language Academy er akkrediteret af Kommissionen om engelsk sprogprogram akkreditering for perioden april 2018 til april 2028 og er enig i at opretholde CEA standarder for engelsk sprog programmer og institutioner. CEA anerkendes af US Department of Education som et nationalt anerkendt akkrediteringsorgan for engelsksprogede programmer og institutioner i USA. For yderligere oplysninger om denne akkreditering, kontakt venligst CEA, 1001 N. Fairfax Street, Suite 630, Alexandria, VA 22314, ( 703) 665-3400, For mere information gå til: www.cea-accredit.org
Hvorfor studere på en akkrediteret skole
 • Vær sikker på, at du vil modtage den højeste kvalitetsinstruktion og service for den bedste læringserfaring
 • Vi har en læseplan fokuseret på at opfylde de studerendes vurderede læringsbehov. s
 • Vi opretholder et effektivt system til vurdering af elevers fremskridt fra den første placering i kurser til forfremmelse fra niveau til niveau.
 • Vi har erfaret, amerikansk modersmål, faglig fakultet, der er forpligtet til at undervise.
 • Vi har faciliteter og administrativt personale til at yde et fremragende læringsmiljø.
 • Vi leverer en bred vifte af elevtjenester fra orientering; akademisk visum og indvandring og boligrådgivning; og sociale, rekreative og kulturelle aktiviteter

Placeringer

Greensboro