Læs den officielle beskrivelse

Vores skole stræber efter at give eleverne højkvalitets sprogundervisning for at hjælpe eleverne med at nå deres mål. ACE, der blev grundlagt i 2007, er i øjeblikket placeret i Koreatown, Los Angeles, hvilke naboer Downtown Los Angeles, Hollywood, Santa Monica og Glendale. På campus består der af fem klasseværelser og et computerlaboratorium, der giver yderligere ressourcer til succesfuldt at opfylde elevernes uddannelsesbehov.

Specielt er ACE's mission:

at give eleverne en engelskkvalitetsuddannelse af høj kvalitet, herunder testforberedelse i et elevcentreret læringsmiljø, hvor de kan forbedre deres engelsksprogede og prøvefærdige færdigheder, der er nødvendige for deres faglige, faglige og personlige aktiviteter.

Blandt ACEs mange mål for eleverne er nogle at:

  • At levere engelsksprogede uddannelsesprogrammer, herunder testforberedelse, der er uddannelsesmæssigt forsvarlige, up-to-date, af høj kvalitet og påviseligt effektiv.
  • Til personale højt kvalificerede og selvmotiverede instruktører, der vil opmuntre eleverne til at forbedre deres engelsksprogede og prøvefærdige færdigheder.
  • At opretholde elevcentreret, positivt og veludstyret læringsmiljø, herunder passende elevtjenester til høj studenttilfredshed.
  • At administrere systematiske, effektive og målbare bedømmelsessystemer for elever til at nå deres faglige, faglige og personlige mål.
  • At skabe studentcentrerede strategiske forretningsplaner for engelsksproglig uddannelse af høj kvalitet, herunder testforberedelse.
  • At give lige muligheder for læring med hensyn til mindre aldersgrundlag, race, etnisk oprindelse, køn, seksuel orientering eller religion.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Adams College of English

Formålet med ESL Conversation Intermediate Conversation Management og Accent Reduction (CMAR) kurset er, at eleverne kan demonstrere kommunikative evner gennem accent red ... [+]

ESL Konversation Intermediate

Mandag til fredag kl. 13.00 - 17:10

Tirsdag, Thusday 8:30 - 5:10, fredag 1:10 - 5:10 pm

Formålet med ESL Conversation Intermediate Conversation Management og Accent Reduction (CMAR) kurset er, at eleverne kan demonstrere kommunikative evner gennem accent reduktionsprincipper og kommunikative strategier til at udtrykke ideer, meninger og fakta baseret på emner omfattet af studieplanen.

Formålet med ESL Conversation Intermediate Idioms-kurset er at eleverne skal kunne bruge idiomer og uformelle udtryk i engelsk samtale. Gennem klasseværelsetinstruktion er målet at eleverne skal kunne fortrolige genkende, praktisere og demonstrere kompetent brug af idiomer og uformel tale til engelske samtaler hver dag.... [-]

USA Los Angeles
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
4 - 44 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Adams College of English

Formålet med ESL Begyndende Reading, Vocabulary, Grammar (RVG) kursus er at udvikle grundlæggende læsning, skrivning, ordforråd og grammatik færdigheder. Dette kursus int ... [+]

ESL begynder

Mandag til fredag 9:00 - 12:36

Formålet med ESL Begyndende Reading, Vocabulary, Grammar (RVG) kursus er at udvikle grundlæggende læsning, skrivning, ordforråd og grammatik færdigheder. Dette kursus introducerer eleverne til at læse forståelsesøvelser og udvikle grundlæggende skrivefærdigheder. Dette kursus er også beregnet til at øge studenters ordforråd og udvikle anerkendelse af grammatikstrukturer. Dette kursus introducerer og udvikler studerende evner til at demonstrere begyndelsen ESL færdigheder nødvendige for progression gennem ESL programmet på ACE.

Formålet med ESL Beginning Listening, Speaking, Conversation (LSC) kursus er at udvikle og anvende grundlæggende lytning, tale, udtalefærdigheder til at forbedre og demonstrere kommunikative evner på engelsk. Dette kursus er designet til, at eleverne kan interagere med forskellige emner ved at bruge udtryk, ordforråd, udtale teknikker og ordentlig grammatik til at tale såvel som at udvikle evnen til at lytte til information.... [-]

USA Los Angeles
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
4 - 44 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Adams College of English

Formålet med TOEFL iBT Test forberedelse kursus er at forberede eleverne til at udøve de praktiske TOEFL iBT test og til sidst den officielle TOEFL iBT test for optagelse ... [+]

Mandag til fredag 9:00 - 13:00

Formålet med TOEFL iBT Test forberedelse kursus er at forberede eleverne til at udøve de praktiske TOEFL iBT test og til sidst den officielle TOEFL iBT test for optagelse eller overførsel til et akkrediteret college, hvilket kræver, at eleverne giver en TOEFL test score, der opfylder de særlige krav til indskrivning i den uddannelsesinstitution.

Dette testforberedelseskursus introducerer, udvikler, forbedrer og demonstrerer læsning, skrivning, lytning og tale af TOEFL iBT testen. Studerende tager øvelsestests gennem hele kurset for at forberede sig på de sproglige færdigheder i TOEFL iBT testen. Dette kursus giver eleverne de tillid og sproglige funktioner, der kræves for at opnå tilfredsstillende resultater på TOEFL iBT testen.... [-]

USA Los Angeles
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
4 - 44 uger
på universitet
Læs mere på dansk