ASC English

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ASC ENGLISH SCHOOL engelsk klasser

Pædagogiske ydelser til internationale studerende i Boston-området siden 1993.

Med udgangspunkt en arv af ti års international ESL erfaring, har ASC engelsk været støtte og levere uddannelsesydelser til internationale studerende i Boston-området siden 1993.

Vi har skabt en stærk forståelse af behovene hos udenlandske personer kast med en uddannelse i USA, og har udviklet en bred vifte af tjenester for at hjælpe dig gennem de udfordringer, for at lykkes i det amerikanske uddannelsessystem.

Vores brede tjenester og ressourcer stammer fra en erfaren lærerstab og en indbydende og venligt miljø, der har til formål at løse individuelle behov som en international studerende i USA.

Alt på et rimeligt prissystem, tilføje op til et engelsk program af uforlignelige værdi og gavn.

Et par faktorer, der gør ASC et godt sted at lære engelsk:

Professionelle og passionerede lærere med mange års erfaring undervise internationale studerende Et sæt af programmer, der omhandler de særlige sproglige og faglige kompetencer vil du få brug som studerende i et amerikansk universitet Fleksible tidsplaner for alle programmer, herunder weekend og sommerkurser Garanteret personlig opmærksomhed fra dedikerede instruktører og personale Kendskab til de specifikke behov i studerende fra lande over hele verden tjenester af høj kvalitet for voksne, fra de seneste high school-gradutes gennem college og ph.d.-studerende

Placeringer

Boston

ASC English

Address
ASC English School Main Office
1106 Commonwealth Ave.
Boston, MA 02215
Tel 617-505-4032
Fax 617-730-3700

Boston, Massachusetts, USA
Telefonnummer
+1 617-338-5288