American English College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

På amerikansk engelsk College, vores mission er at give engelsk som andet sprog (ESL) studerende med fremragende, omfattende og økonomisk overkommelig uddannelse i det engelske sprog for deres personlige succes.

PROGRAMMER

På amerikansk engelsk College, er programmer udviklet til at imødekomme behovene i de enkelte studerendes færdigheder og mål på tværs af alle niveauer af engelsk sprogfærdighed, fra begynder til avanceret.

Alle kurser dækker de store sprogkundskaber herunder: lytte, tale, læse, skrive, grammatik, ordforråd og udtale.

Boliger

Amerikansk engelsk College kan give og finde dig pålidelig og sikker boliger, der er skræddersyet til dine præferencer via hjemme-ophold og private boliger.

AKADEMISK RÅDGIVNING

På amerikansk engelsk College, vi ønsker, at vores studerende til at opbygge en meningsfuld fagligt fundament under deres tid her. Alle studerende er bemyndiget til at tage ansvar for deres fremtid, og i løbet af denne rejse, vi leverer personlig opmærksomhed og støtte for at hjælpe dem med at opnå deres karriere og livsmål.

Vores studievejledere har omfattende viden om uddannelser i USA, og har stærke partnerskaber med førende amerikanske colleges og universiteter. Det giver vores studerende med vejledning og forskellige pædagogiske muligheder, når de søger et program specifikt til deres behov. Det er vores hensigt at forme ekstraordinære individer ved at tilbyde den akademisk ekspertise og personlig vækst er nødvendige for at blive en global leder.

Udforsk vores programmer og se, hvordan du kan begynde din rejse i dag.

Studere i USA

Amerikansk engelsk College er tilladt i henhold til føderale lovgivning at tilmelde ikke-immigrant fremmede elever. Interesseret i at studere i USA med et mangfoldigt samfund af internationale studerende?

Akkrediteringer

Amerikansk engelsk College er akkrediteret af ACCET, et agentur anerkendt af det amerikanske Department of Education. Vi er også godkendt til at operere af California Bureau for Privat postsecondary uddannelse (BPPE).

Placeringer

Alhambra

American English College

Address
111 N. Atlantic Blvd.,
Suite 112
Monterey Park,
CA 91754

91754 Alhambra, Californien, USA
Telefonnummer
+1 626-457-2800

Rowland Heights

Address
18888 Labin Court, Suite B211
Rowland Heights, CA 91748 USA

91748 Rowland Heights, Californien, USA