Aviation Institute of Maintenance

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Ved Luftfart Institut for Vedligeholdelse, Det er vores mission at hjælpe voksenstuderende med at opnå de færdigheder og holdninger, der er nødvendige for en meningsfuld karriereposition på erhvervsplan. Vi stræber efter at være opmærksomme på vores studerendes, områdesforretningers, industris og regeringers behov. Vi er forpligtet til høje akademiske standarder i alle vores læseplaner, og vi er dedikeret til at levere de tjenester, der understøtter vores elevernes succes.

Vi tilbyder følgende programmer på vores luftfart karriere skoler, der kan hjælpe dig med at komme i gang i det spændende område af luftfart vedligeholdelse.

  • Luftfartstekniker (AMT)
Teknisk ingeniør for luftfartsvedligeholdelse (AMTE)

Luftfartssikkerhedstekniker Helikopter (AMTH) Avionics tekniker Aircraft Dispatcher Kombinationssvetsning Opvarmning, ventilation og aircondition (HVAC)

Den Luftfart Institut for Vedligeholdelse (AIM) Er en del af en succesfuld gruppe af virksomheder, der først begyndte i Norfolk, Virginia i 1969. Vi har fastholdt en tradition for ekspertise i undervisningen gennem hele vores udvidelse af luftfartskarriere skoler i mere end fire årtier.

FAA kræver verdens højeste og strengeste standarder for uddannelse af luftfartsfagfolk. Den uddannelse, vores grader modtager møder ikke kun, men overstiger disse standarder. Vi er stolte over de teknikere, vi har gennemgået gennem årene med virksomheder over hele verden.
Den måde, vi præsenterer vores mærke, dets stil og kvalitet på, er en direkte repræsentation af vores institution. Konsistens med vores identitet er grundlaget for øget anerkendelse, respekt og bevidsthed om vores brand inden for lokale og globale markeder.

På AIM er vi dedikeret til at opbygge et stærkt og betroet brand. Med denne vejledning håber vi at opfordre marketing- og kommunikationsmaterialer, der fremmer AIM, til at blive designet og implementeret på en konsekvent og præcis måde - lokalt og globalt.
International Undervisnings stipendium
Luftfartsservice (ingeniør) Tekniker
Aviation Maintenance Technology Scholarship vil blive tildelt til studerende, der opretholder en 3,0 GPA, har god deltagelse og er i god stand med skolen. Stipendium vil blive tildelt under den studerendes sidste semester før eksamen. (Gebyrer i forbindelse med rejse, værelse og pension, visum og rejseberettigelse, og optagelsesgebyrer er ikke inkluderet i stipendiet.) For yderligere information kontakt venligst:

Indien kontakt:
Deepti Jain
Landrådgiver
Luftfart Institut for Vedligeholdelse (AIM)
Mobil: +91 (971) 700-2261
E-mail: CountryAdviserIndia@AviationMaintenance.edu
Baseret i New Delhi, Indien

Asien kontakt:
Yee Pei K'NG 康 依 佩 강 이페이
Regional Specialist - Asien Stillehavsområdet
Skype: AIM_YeePei
WeChat: AIM_YeePei
Mobil: 6012-3310427
E-mail: RRS@AviationMaintenance.edu
Baseret i Kuala Lumpur, MY

Andre regioner kontakt:
Deonne Facada
National Admissions Director
Luftfart Institut for Vedligeholdelse (AIM National)
4525 South Blvd., Suite 301
Virginia Beach, Virginia, 23452 US
Kontor: 001-757-233-6542
E-mail: admdirnat@aviationmaintenance.edu

Tag en Virtual Tour til AMN

  • Facebook: https://www.facebook.com/AIM.edu
  • Twitter: https://twitter.com/AviationAIM
  • YouTube: https://www.youtube.com/user/AIMschools

Placeringer

Virginia Beach

Address
Other regions contact:
Deonne Facada
National Admissions Director
Aviation Institute of Maintenance (AIM National)
4525 South Blvd., Suite 301
Virginia Beach, Virginia, 23452 US
Office: 001-757-233-6542
Email: admdirnat@aviationmaintenance.edu

23452 Virginia Beach, Virginia, USA