SuperSkilz

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

SuperSkilz: Hvem er vi?

SuperSkilz er en udbyder af online-færdigheder uddannelse. Vores certificering områder dækker: CompTIA, Microsoft, Cisco, Citrix, EF-Rådet, EMC2, VMware, Adobe, SAP, og PMI. Certificering kurser fører til job i it-sikkerhed, IT Forensic Investigation, Security Analysis, Database Development, Database administration, Netværk Engineering, Grafisk design, Penetration Testing, datacenter, projektledelse, Teknisk Forvaltning, systemadministration, Microsoft Office-specialer, IT Management og meget mere.

Vores mission er ganske enkel ... at ændre livet for almindelige mennesker ved at hjælpe dem til at opnå ekstraordinære færdigheder, der sætter dem.

Vi er lidt anderledes end andre uddannelsesudbydere. Vi ser ikke færdigheder på den konventionelle måde, men snarere som superkræfter, der kan ændre livet for ikke kun de mennesker, der har dem, men for dem omkring dem.

I vores øjne, at en mor der har valgt forbedre sine evner til at få et bedre job og give sine børn en bedre livskvalitet er en superhelt. Hun er også en superhelt til hendes børn, familie og venner.

Hos SuperSkilz vi giver almindelige mennesker med midlerne til at blive super.

Så hvad venter du på? Få nogle SuperSkilz ... ændre dit liv ... blive en superhelt!

Placeringer

UK Online

Address
SuperSkilz
133 Houndsditch

EC3A 7BX UK Online, Det Forenede Kongerige

Programmer

Denne skole tilbyder også: