Wiltshire College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Wiltshire College er en af ​​de største offentlige finansierede videregående uddannelser colleges i Storbritannien. Hvert år tusindvis af studerende slutte sig til os for at fremme deres uddannelse og nå deres mål.

Kollegiet blev dannet i de senere år gennem en fusion af Chippenham, Lackham, Trowbridge og Salisbury CollegesMen historien om de enkelte universitetsområder kan spores så langt tilbage som begyndelsen af ​​1900'erne.

Kollegiet er spredt over 4 vigtigste campusser og 5 mindre centre hele Amt Wiltshire i hjertet af Southern England. De fleste af vores internationale studerende er baseret på Salisbury Campus, Kun 7 miles fra et af de mest besøgte seværdigheder i England, Stonehenge.

Vi tilbyder en bred vifte af kurser for internationale studerende, der giver et sikkert og indbydende miljø, der vil sikre, at du lære og udvikle din English Language, akademiske og / eller faglige færdigheder.

Vi er en britisk visum og indvandring (UKVI) Stærkt Trusted Sponsor for Tier 4 Student Visa og kan også udstede studerendes dokumentation besøgende visum. Skolen har også en diskret multireligiøst rum for alle studerende at bruge.

Med over 3300 fuldtidsstuderende, 6000 deltidsstuderende og 800 University Level studerende Wiltshire College er et spændende sted at studere.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Foundation Year » Se Diplomas » Se kurser » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Diploma

HND forretning

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Det Forenede Kongerige Chippenham Salisbury Trowbridge + 2 mere

Det Højere National Diploma in Business (International Programme) er ideel til studerende, der ønsker en videregående uddannelse og erhvervsuddannelse i erhvervslivet og international handel. Den HND Business er et niveau 5 kvalifikation, som betyder, at det er på samme niveau som fundament grader og andre eksamensbeviser for højere uddannelser udstedt af universiteter ... [+]

HND Forretning

Det Højere National Diploma in Business (International Programme) er ideel til studerende, der ønsker en videregående uddannelse og erhvervsuddannelse i erhvervslivet og international handel. Den HND Business er et niveau 5 kvalifikation, som betyder, at det er på samme niveau som fundament grader og andre eksamensbeviser for højere uddannelser udstedt af universiteter.

Et centralt element i denne HND er, at det giver en specialist business uddannelse over en toårig periode knyttet til erhvervsmæssige kroppen krav (f.eks Chartered Management Institute) og sikrer en grundig grundstødning i de centrale begreber og praktiske færdigheder, der kræves for at komme videre i arbejde eller fortsat universitetsstudier.... [-]


Foundation Year

Fundament kunst og design

på universitet Fuldtid 1 år August 2019 Det Forenede Kongerige Salisbury Chippenham Trowbridge + 2 mere

The Art and Design Foundation har kørt i over 50 år og er anerkendt af Danmarks bedste kunst og design institutter med studerende forløber på nogle af disse hvert år. Studerende er forsynet med fast arbejdsplads i et veloplyst, formål bygget studie med adgang til gode faglige workshops for 3D arbejde, keramik, grafik, fotografi og computerarbejde ... [+]

Foundation Art and Design

The Art and Design Foundation har kørt i over 50 år og er anerkendt af Danmarks bedste kunst og design institutter med studerende forløber på nogle af disse hvert år.

Studerende er forsynet med fast arbejdsplads i et veloplyst, formål bygget studie med adgang til gode faglige workshops for 3D arbejde, keramik, grafik, fotografi og computerarbejde.

Regelmæssige tutorials er en vigtig del af programmet giver vejledere til at arbejde med eleverne til at fokusere på deres kurser og hjælp til at identificere deres styrker og fremtidige progression.

Under både efterår og forår vilkår der er organiserede besøg for at se gallerier og udstillinger i London.... [-]


University of Bath International Foundation år

på universitet Fuldtid 1 år August 2019 Det Forenede Kongerige Salisbury Chippenham Trowbridge + 2 mere

Den International Foundation År er et års kursus baseret på Wiltshire College Salisbury der forbereder de studerende til indrejse på deres valgte University of Bath grad. Så længe de studerende opnår de nødvendige kvaliteter, de vil blive sikret automatisk træde i år 1 på en af ​​de højest rangerende universiteter i Storbritannien ... [+]

University of Bath International Foundation År

Den International Foundation År er et års kursus baseret på Wiltshire College Salisbury der forbereder de studerende til indrejse på deres valgte University of Bath grad. Så længe de studerende opnår de nødvendige kvaliteter, de vil blive sikret automatisk træde i år 1 på en af ​​de højest rangerende universiteter i Storbritannien.

Den International Foundation År er udviklet specielt til internationale studerende, fordi det er vigtigt at have mulighed for at lære at studere i Storbritannien og for at udvikle de nødvendige undersøgelse færdigheder klar til progression til University of Bath.

The University of Bath har akkrediteret Wiltshire College at køre International Foundation år; valgt for deres fremragende undervisning og støtte til internationale studerende. ... [-]


Wiltshire fundament år

på universitet Fuldtid 1 år August 2019 Det Forenede Kongerige Salisbury Chippenham Trowbridge + 2 mere

Den Wiltshire International Foundation År (ify) er en etårig pre-universitetsuddannelse, herunder en betydelig grad af engelsk sprogundervisning. Programmet er designet til at give de studerende en indfaldsvej til britiske universitetsuddannelser, og der er progression aftaler med mere end 30 britiske universiteter ... [+]

Wiltshire Foundation År

Den Wiltshire International Foundation År (ify) er en etårig pre-universitetsuddannelse, herunder en betydelig grad af engelsk sprogundervisning. Programmet er designet til at give de studerende en indfaldsvej til britiske universitetsuddannelser, og der er progression aftaler med mere end 30 britiske universiteter.

Den ify har til formål at forbedre elevernes generelle og akademisk engelsk sprogfærdighed, studere færdigheder og kulturel forståelse og introducere dem til akademiske studier i engelsk inden for edb og / eller virksomhed på et passende niveau.

Kursus struktur

At gennemføre programmet kandidaterne skal studere og passerer otte moduler. Programmet består af følgende seks centrale moduler:... [-]


Kursus

Generel engelsk for internationale studerende (elementære til øvre mellemliggende)

på universitet Fuldtid 10 - 30 uger August 2019 Det Forenede Kongerige Salisbury Chippenham Trowbridge + 2 mere

Dette kursus er for internationale studerende, der ønsker at forbedre deres engelskkundskaber i en støttende og engelsktalende miljø i Storbritannien. Vi tilbyder kurser på Elementary (svarende til A2 eller IELTS band 3,0), Intermediate (svarende til B1 eller IELTS bånd 3,5-4,5) og Upper Intermediate (svarende til B2 eller IELTS band 5,0 til 6,0) niveauer ... [+]

General engelsk for internationale studerende (Elementær til Upper Intermediate)

Dette kursus er for internationale studerende, der ønsker at forbedre deres engelskkundskaber i en støttende og engelsktalende miljø i Storbritannien. Vi tilbyder kurser på Elementary (svarende til A2 eller IELTS band 3,0), Intermediate (svarende til B1 eller IELTS bånd 3,5-4,5) og Upper Intermediate (svarende til B2 eller IELTS band 5,0 til 6,0) niveauer.

Studerende vil foretage en indledende vurdering for at bestemme deres nuværende niveau i engelsk, og vil derefter studere i en klasse, der matcher deres nuværende niveau i engelsk.

Faste ugentlige anmeldelser og tests vil blive foretaget for at opfordre eleverne til at revidere nyt sprog og giver et mål for fremskridt. Denne studieforløb vil omfatte IELTS forberedelse. Kursus gebyrer varierer efter længden af ​​krævede undersøgelse.... [-]


Videoer

Accommodation at Wiltshire College

Wiltshire College University Level Courses