Waltham International College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vision

At forbedre og udvikle folks liv på tværs af samfundet og fra forskellige kulturer gennem tilvejebringelse af overkommelig og tilgængelig erhvervsuddannelse i et rummeligt miljø.

Mission

At blive anerkendt som udbyder af højkvalitetsuddannelse med fremragende succesrate sammenlignet med nationale benchmark og andre lignende institutioner, og stræber efter at:

  • Udvikle blended learning bestemmelser til videre og højere uddannelse
  • Udvid vifte af videregående uddannelser
  • Kontinuerligt forbedre kvalitetssikringsprocesserne og opretholde faglige standarder i overensstemmelse med inspektions- og revisionsorganernes rammer og tildeling af organisationsforventninger
  • Aktivt udforske og udvikle elektroniske og interaktive undervisnings-, lærings- og evalueringsrelaterede strategier og ressourcer, som fremmer digital færdigheder og forbedrer eller forbedrer elevens oplevelse.
  • At blive en førende udbyder af Skill Funding Agency (SFA) for at tilbyde den avancerede lånegaranti.

Hvorfor WIC

Waltham International College blev grundlagt i 2010 og er en alternativ udbyder af videre og videregående uddannelser baseret i Barking, East London. I april 2015 ændrede WIC sine lokaler og flyttede fra Birmingham til Barking, Essex. WIC er nu baseret på 7th Floor, Crown House, Linton Road, Barking Essex IG11 8HG

College tilbyder en bred vifte af programmer fra entry level til niveau 7 i Business Management, Sundhed og Social Care, børnepasning og skønhed. Kollegiet tilbyder også fuldt finansierede programmer (dækket af Voksenuddannelsesbudget) og lærlingeuddannelser. Vi integrerer vores ældres talenter med deres personlige visioner og håb om at støtte dem til at blive forfatterne af deres egen succes.

College er forpligtet til at levere høj kvalitet pædagogiske tjenester til alle sine elever uanset baggrund ved hjælp af innovative metoder til undervisning og læring at udstyre dem med de færdigheder, der skal opnås inden for en moderne global økonomi.

Vores beliggenhed

Waltham International College er baseret i hjertet af Barking. Barking er en forstæderby i England og er en del af London Borough of London Barking og Dagenham. Det er 8,8 miles (14,2 km) øst for Charing Cross og er en af ​​35 store centre identificeret i London Planen. Det var historisk en fiskeri og agrarisk bosættelse i Essex amt og dannet en gammel sogn. Dens økonomiske historie er præget af et skift til markedsarbejde og industriel udvikling mod syd ved siden af ​​Themsen. Som en del af Londons forstædernes vækst i det 20. århundrede steg Barking betydeligt og steg i befolkningen, primært på grund af udviklingen af ​​Londons landstings ejendom ved Becontree i 1920'erne, og det blev en kommunal bydel i 1931 og en del af Greater London i 1965.

Waltham International College er beliggende i Crown House på syvende etage og kan nås via underjordisk, overjordisk, C2C-jernbanenet og en bred vifte af busser. Collegeet ligger 1 minuts gang fra metrostationen Barking, metro og bus station. Barking Station er på District, Hammersmith og C2C Line Der er hyppige og hurtige tjenester fra det centrale London og fra områder længere øst for Barking.

Collegeet har gode forbindelser til de omkringliggende London byområder ved de mange busruter, der passerer Ilford. Busstoppesteder er tæt på kollegiet. Især er der de nyttige tjenester af 287.366, EL1, 169 og 238.

Placeringer

Barking

Address
Barking, England, Det Forenede Kongerige