Walsall College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere på Walsall College?

Hos Walsall College, vil du modtage en fantastisk og enestående mulighed for at opleve levende og læring i Det Forenede Kongerige på et af West Midlands største statsfinansierede colleges. Vores campus er state of the art, der tilbyder: 4 specialist læring dæk i tillæg til en Learning Resource Centre; et motionscenter; hår & skønhedssalon; en restaurant og 3 studerende cafeer; og gratis wi-fi i hele vores campus. Vores erfarne, kvalificerede lærere er alle indfødte med en første grad og er dedikeret til at levere topkvalitet til alle studerende. Derudover har vi en dedikeret International Team, som er der for at tilbyde dig støtte og hjælpe med noget du behøver, herunder rejsearrangementer, visa (vi er UK Border Agency særligt betroede Sponsorer), tilmelding med en læge, registrering politi og åbning af en bankkonto ! Vi er en award vindende college!

AoC Beacon Award Winner for effektivitet gennem effektiv anvendelse af teknologi i Videregående Uddannelse og kvalifikationer, så det er ingen overraskelse, at vi har gratis trådløs internetadgang overalt vores campus Matrix Excellence Awards & Black Country Quality Award i Karriere Uddannelse, Information, rådgivning og vejledning (Gold Standard) LSIS Førende eleven Voice Awards 2 udmærkelser. Vi lytter til, hvad vores elever ønsker, og tilfredsstille deres behov.

Om Walsall

Walsall er en livlig og kulturelt mangfoldigt by, der ligger tæt på Englands næststørste by, Birmingham Er nem rejse og Walsall er kun en 15 minutters togtur til Birmingham, der er Storbritanniens næststørste by I Birmingham vil du opdage Bull Ring Shopping Centre, som er et af de største indkøbscentre i Storbritannien og har et stort udvalg af butikker, butikker og restauranter Dens centrale placering sikrer, der er let at flytte rundt i Midlands, med historiske byer som Stratford-upon-Avon og Warwick mindre end en time væk Vi er også kun ca 1 timer væk fra London og 1 time væk fra Manchester med tog Du vil aldrig være kort af ting at gøre, da der er uendelige muligheder for sport, underholdning og rejser

Hvad eleverne har sagt om os

»Den støtte, jeg har modtaget fra den internationale hold var fremragende, de er meget venlige og har hjulpet mig meget.« »Lærerne er meget tålmodig og hjælpe de studerende en masse." "Jeg er virkelig glad for, jeg studerede på college, det hjalp mig til at vænne sig til den engelske livsstil, før du starter universitet.« »Walsall College tilbyder et varieret, kreativ og nyttig engelsk kursus for studerende.«

IELTS Programme Residential

Hvis du ønsker at komme til Storbritannien og studere en kort engelsk sprog program så har vi kurset for dig og din skole eller college. Øjeblikket kører vi en række engelsksprogede programmer fra 8 uger IELTS programmer til Pre-møderne forberedelse engelsk for University undersøgelse gennem året. Vi tilbyder skræddersyede boligområder pakker for grupper af elever fra skoler og gymnasier gennem verden. Vores engelsksprogede programmer kan tilpasses from 4 til 8 uger afhængig af dit behov. Vi kan også arrangere en IELTS eksamen ved afslutningen af ​​dit kursus.

Vi hjælper dig med:

bistå med at skrive breve, der er nødvendige for kollektivvisa arrangere gruppe Lufthavn Pickup tjenester finde værtsfamilier med måltider inkluderet arrangere en social rejseplan organisere buskort eller enhver anden støtte du har brug

En gruppe på 36 studerende fra Thailand for nylig besøgte Walsall College i 8 uger studerer en engelsksproget program. Vi fandt indkvartering for hver af de studerende og lærere med DBS kontrolleret lokale familier, som fandt oplevelsen af ​​at leve hos værtsfamilier en værdifuld del af deres kulturelle forståelse af britisk kultur. Alle studerende vil tage en IELTS (International English Language Testing System) English eksamen ved afslutningen af ​​kurset, da de valgte Cambridge som deres testcenter, blev i slutningen af ​​eksamen fejret med en udflugt.

Dr. Choksaurin Jitchoknimit, IELTS Preparation Course Project Manager hos Samufprakarn Assumption School i Thailand kommenterede; "Kurset er meget god og forbereder de studerende til IELT prøver, som de vil få brug for at gå ind på universitetet. En gruppe studerende kom her sidste år, og vi så gode resultater, så vi besluttede at bringe en anden gruppe langs dette år. Campus er meget imponerende her, med gode faciliteter for de studerende at bruge. Samt at studere, har de studerende levet med nice værtsfamilier og har fået en reel oplevelse af britisk kultur. "

Placeringer

Walsall

Address
Walsall College
Wisemore Campus, Littleton Street West

Walsall, England, Det Forenede Kongerige