West London English School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

wles

West London English School Er en privat sprogskole med et ry for fremragende undervisningsstandarder og tilbyder et miljø for at få venner og nyde den pulserende by London.

Skolen ligger i Ealing Broadway, ved siden af ​​de historiske Ealing Studios, der har været ansvarlig for antallet af klassiske film siden 1930'erne og involveret i nyere udgivelser som 'Notting Hill', 'Shaun of the Dead' og 'I Give It et år'.

Skolen ligger tæt på mange butikker, caféer og flere parker. Det er kun en kort gåtur til metrostationen, hvorfra man kan nå seværdighederne i det centrale London på kun 30 minutter. Det er et afslappet og indbydende sted for studerende, men stadig tæt nok til den spænding, London har at byde på.

Engelsk kurser er akkrediteret af British Council, og vi tilbyder i øjeblikket General English, Cambridge engelsk eksamen forberedelse, Academic IELTS eksamen forberedelse, samtale, engelsk for fagfolk, business engelsk og engelsk sommer kurser samt private engelsk lektioner og Junior Program.

Student feedback bekræfter, at eleverne får reel tilfredshed og nydelse fra deres studier med WLES og får uddannelsesmæssigt, kulturelt og socialt ud fra oplevelsen. Vores dedikerede undervisningsteam vil gøre deres bedste for at hjælpe dig med at realisere dine ambitioner.

WLES Giver et varmt og venligt miljø til dine studier. Vores entusiastiske og engagerede medarbejdere støtter aktivt studerende i deres tid med skolen, der yder hjælp til praktiske behov, herunder leve-, finansiering, sundhed, sociale og personlige spørgsmål.

wles

Hvorfor vælge os?

Med klasser begrænset til højst 12 studerende kan vi tilbyde en personlig service og give stor værdi, hvor lærere kan give de studerende den opmærksomhed, de har brug for for at nå deres mål.

Her på skolen har vi nogle af de mest støttende og kyndige engelsklærere i Storbritannien, som alle er fuldt kvalificerede og har mange års lærerfaring. Vores lærere er stolte af deres kurser og vil altid tilpasse klasser til elevernes behov og præferencer for at sikre, at de kan lære og forbedre hurtigt.

Hvad sætter West London English School bortset fra andre engelske skoler i London er vores personale; Alle vores medarbejdere er venlige, hjælpsomme og tilgængelige. De kan hjælpe dig med mange aspekter af dine studier, fra at åbne en bankkonto, finde et sted at bo, vælge det rigtige kursus, ansøge om et VISA eller andre problemer vores elever kan møde under deres studier i London.

På West London English School sikrer vi, at alle vores elever har en fantastisk oplevelse i deres tid i London og gør det muligt for vores elever at lære, nyde og opnå deres bedste. Vi tilbyder vores elever eksklusivitet og høje uddannelsesstandarder, der giver fremragende service og værdi for pengene, og derfor anbefaler vi at du vælger West London English School.

wles

Studieliv

For mange af vores studerende er deres rejse til London for at studere på sprogskolen en stor forandring af livsstil. Det er derfor meget vigtigt, at sprogskolen tilbyder eksperthjælp og vejledning vedrørende alle aspekter af studentelivet.

Selv før vores udenlandske studerende kommer til Storbritannien arbejder vores team hårdt på deres vegne for at sikre, at alt går godt ved deres ankomst i Storbritannien.

Holdet er velbevidst om, at elevernes akademiske succes på sprogskolen ofte afhænger af deres komfort i deres omgivelser og deres evne til at overvinde eventuelle problemer, de måtte have.

Londons styrke og succes kommer fra dens mangfoldighed og unikke blanding af kulturer. Byen er i konstant forandring - bevare en følelse af tradition, samtidig med at den nyder den nye.

Studielivet i London handler ikke kun om din undersøgelse - det handler om de venner, du laver, og den tid du bruger til at udforske en af ​​verdens mest fascinerende byer.

Placeringer

London

Address
Shaftesbury House,
49 – 51 Uxbridge Road, Ealing

W5 5SA London, England, Det Forenede Kongerige