Læs den officielle beskrivelse

wles

West London English School Er en privat sprogskole med et ry for fremragende undervisningsstandarder og tilbyder et miljø for at få venner og nyde den pulserende by London.

Skolen ligger i Ealing Broadway, ved siden af ​​de historiske Ealing Studios, der har været ansvarlig for antallet af klassiske film siden 1930'erne og involveret i nyere udgivelser som 'Notting Hill', 'Shaun of the Dead' og 'I Give It et år'.

Skolen ligger tæt på mange butikker, caféer og flere parker. Det er kun en kort gåtur til metrostationen, hvorfra man kan nå seværdighederne i det centrale London på kun 30 minutter. Det er et afslappet og indbydende sted for studerende, men stadig tæt nok til den spænding, London har at byde på.

Engelsk kurser er akkrediteret af British Council, og vi tilbyder i øjeblikket General English, Cambridge engelsk eksamen forberedelse, Academic IELTS eksamen forberedelse, samtale, engelsk for fagfolk, business engelsk og engelsk sommer kurser samt private engelsk lektioner og Junior Program.

Student feedback bekræfter, at eleverne får reel tilfredshed og nydelse fra deres studier med WLES og får uddannelsesmæssigt, kulturelt og socialt ud fra oplevelsen. Vores dedikerede undervisningsteam vil gøre deres bedste for at hjælpe dig med at realisere dine ambitioner.

WLES Giver et varmt og venligt miljø til dine studier. Vores entusiastiske og engagerede medarbejdere støtter aktivt studerende i deres tid med skolen, der yder hjælp til praktiske behov, herunder leve-, finansiering, sundhed, sociale og personlige spørgsmål.

wles

Hvorfor vælge os?

Med klasser begrænset til højst 12 studerende kan vi tilbyde en personlig service og give stor værdi, hvor lærere kan give de studerende den opmærksomhed, de har brug for for at nå deres mål.

Her på skolen har vi nogle af de mest støttende og kyndige engelsklærere i Storbritannien, som alle er fuldt kvalificerede og har mange års lærerfaring. Vores lærere er stolte af deres kurser og vil altid tilpasse klasser til elevernes behov og præferencer for at sikre, at de kan lære og forbedre hurtigt.

Hvad sætter West London English School bortset fra andre engelske skoler i London er vores personale; Alle vores medarbejdere er venlige, hjælpsomme og tilgængelige. De kan hjælpe dig med mange aspekter af dine studier, fra at åbne en bankkonto, finde et sted at bo, vælge det rigtige kursus, ansøge om et VISA eller andre problemer vores elever kan møde under deres studier i London.

På West London English School sikrer vi, at alle vores elever har en fantastisk oplevelse i deres tid i London og gør det muligt for vores elever at lære, nyde og opnå deres bedste. Vi tilbyder vores elever eksklusivitet og høje uddannelsesstandarder, der giver fremragende service og værdi for pengene, og derfor anbefaler vi at du vælger West London English School.

wles

Studieliv

For mange af vores studerende er deres rejse til London for at studere på sprogskolen en stor forandring af livsstil. Det er derfor meget vigtigt, at sprogskolen tilbyder eksperthjælp og vejledning vedrørende alle aspekter af studentelivet.

Selv før vores udenlandske studerende kommer til Storbritannien arbejder vores team hårdt på deres vegne for at sikre, at alt går godt ved deres ankomst i Storbritannien.

Holdet er velbevidst om, at elevernes akademiske succes på sprogskolen ofte afhænger af deres komfort i deres omgivelser og deres evne til at overvinde eventuelle problemer, de måtte have.

Londons styrke og succes kommer fra dens mangfoldighed og unikke blanding af kulturer. Byen er i konstant forandring - bevare en følelse af tradition, samtidig med at den nyder den nye.

Studielivet i London handler ikke kun om din undersøgelse - det handler om de venner, du laver, og den tid du bruger til at udforske en af ​​verdens mest fascinerende byer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

West London English School

Vores Business English-klasser er designet til at hjælpe dig med at få de færdigheder og tillid du har brug for til at kommunikere mere effektivt på arbejdspladsen. ... [+]

Vores Business engelsk Klasser er designet til at hjælpe dig med at få de færdigheder og tillid du har brug for til at kommunikere mere effektivt på arbejdspladsen.

Hvert kursus er baseret på en kursusbog, der passer til dit niveau. Lærerne vil også basere lektioner om gruppens behov og udnytte materialer fra autentiske kilder som tidsskrifter, aviser, videoer og podcasts. Vi leverer visse materialer gratis, afhængigt af længden af ​​dit kursus.

Vores kurser bruger en kommunikativ metode, hvilket betyder, at der er et stærkt fokus på tal og lyttefærdigheder. De er designet til at hjælpe dig med at udtrykke dig mere flydende og trygt, når du kommunikerer med kunder og kollegaer på forskellige niveauer og i forskellige arbejdssituationer.... [-]

Det Forenede Kongerige London
August 2019
Engelsk
Fuldtid
4 - 12 uger
på universitet
Læs mere på dansk
West London English School

Vores generelle engelske klasser er designet til at hjælpe dig med at forbedre din evne til at bruge og forstå engelsk. Disse klasser indbefatter talende, lyttende, læse- ... [+]

Vores Generelt engelsk Klasser er designet til at hjælpe dig med at forbedre din evne til at bruge og forstå engelsk. Disse klasser indbefatter talende, lyttende, læse- og skrivefærdigheder; Og de vil også hjælpe dig med at udvikle din grammatik og ordforråd.

Hvert kursus er baseret på en anden kursusbog, som ændrer hvert begreb, og indeholder også en klassificeret læser, der passer til dit niveau. De dækker et bredt udvalg af emner, herunder: ferie, mad og drikke, sport, kultur, job, transport og underholdning. Vi leverer visse materialer gratis, afhængigt af længden af ​​dit kursus.

Vi tilbyder op til syv niveauer af General English:

Foreløbig / A1 Pre-Intermediate / A2 / KET Mellemliggende / B1 / PET Upper-Intermediate / B1 - B2 / FCE Cambridge engelsk først (FCE) / B2 / FCE Cambridge English Advanced (CAE) / C1 / CAE Cambridge Engelsk Færdighed (CPE) / C2 / CPE ... [-]
Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 48 uger
på universitet
Læs mere på dansk
West London English School

Vores IELTS forberedelse kursus introducerer dig til de forskellige dele af testen og giver dig de teknikker, du har brug for for at opnå dit fulde potentiale. Disse tekn ... [+]

Akademisk IELTS Er en internationalt anerkendt test, der bruges som indgangskrav til studier på universitetet i Storbritannien. Det er også ofte nødvendigt for visumansøgninger og for folk at gå ind i specifikke fagområder som medicin. Når du tager en IELTS test, bliver dit resultat i form af et bånd scoret fra 1 til 9. Når du kontakter et universitet, vil de fortælle dig det bånd, du skal opnå for at tilmelde dig deres kurser.

Her er en rar vejledning til IELTS bands:

C2 / 9 / CPE (færdighed) C1 / 7-8 / CAE (avanceret) B2 / 5,5 - 6,5 / FCE (første) B1 / 4 - 5 / PET Om kurset

Vores IELTS forberedelse kursus introducerer dig til de forskellige dele af testen og giver dig de teknikker, du har brug for for at opnå dit fulde potentiale. Disse teknikker omfatter: notatoptagelse i forelæsninger; Skimming og scanning af akademiske tekster med høj hastighed; Skrive akademiske rapporter og essays; Taler med flydende og tillid; Og udvide dit akademiske ordforråd. Vi tilbyder både fuldtidsintensive IELTS kurser og længere deltids kurser.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 48 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Summer course

West London English School

Vores engelske sommerkurser er en fantastisk måde at forbedre dine engelske færdigheder, mens du udforsker alt, hvad London har at tilbyde i sommer. Vi har to pakker til ... [+]

Vores Engelsk sommer kurser Er en fantastisk måde at forbedre dine engelske færdigheder, mens du udforsker alt, hvad London har at tilbyde i sommer. Vi har to pakker til rådighed for studerende, der gerne vil opdage og opleve London, hovedstaden i Det Forenede Kongerige og en af ​​de største byer i verden.

Engelsk Sprog Sommerkursus (Mulighed A) Generel engelsk Heltid - 4 uger Overnatning med værtsfamilie bed and breakfast enkelt- / dobbeltværelse (enkeltværelse) Socialt program mindst 4 begivenheder 4 United Kindom ture Lufthavn afhentning fra Heathrow eller Gatwick *

Pris: £ 1.545

Engelsk Sprog Sommerkursus (Mulighed B) Generel engelsk Heltid - 4 uger Fælles bolig selvstændig værelse (2 personer) * Socialt program mindst 4 begivenheder 4 United Kindom ture Lufthavn henter Heathrow eller Gatwick * ... [-]
Det Forenede Kongerige London
August 2019
Engelsk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk