University of Southampton International Summer School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Brug din sommer til at blive en del af et verdensklasse universitet!

Når du deltager i International Summer School 2019, bestiller du dit sted for at blive en del af et internationalt anerkendt center for verdensklasse forskning, virksomhed og læring. I løbet af fire uger, 15. juli til 9. august 2019, møder du mange af de studerende og medarbejdere, der gør universitetet i Southampton til en af verdens 100 bedste universiteter.

Blander med studerende og medarbejdere fra hele verden i klasseværelset, som du får mest ud af vores moderne campusfaciliteter, eller mens du slapper af i din komfortable boligareal, vil du få venner og få erfaringer til at tage hjem, der er unikke .

Du vil udforske Storbritannien og dets kultur og kulturarv - både gennem spændende studie i klasseværelset og på vejen i de mange ture og udflugter.

Du vil tage hjem hyggelige minder om en kulturel oplevelse forankret i hundredeårets tradition for et af Storbritanniens højeste universiteter.

"Jeg nød den afslappende atmosfære, livsstilen og det britiske folk", Jasmine - Tidligere Summer School-studerende128674_naassom-azevedo-Q_Sei-TqSlc-unsplash.jpg

Lokale oplysninger

Southampton er den største by i den ceremonielle amt i Hampshire på Englands sydkyst.

Vi er beliggende 75 miles fra London; 19 miles fra Portsmouth og 12 miles fra Winchester. Vi er kun få minutter fra New Forest National Park, som er 219 kvadrat miles af smukke park og skov. Meget af det sydvestlige Hampshire er et smukt landskab, der strækker sig ind i det sydøstlige Wiltshire og mod øst for Dorset. Vi er også meget tæt på Stonehenge, en af ​​verdens underværker og det mest kendte forhistoriske monument i Europa.

Southampton har en befolkning på ca. 220.000 og er et af Storbritanniens mest grønne og hyggelige storbyområder. Southampton har sin egen lufthavn og hurtig-jernbaneforbindelser til London og resten af ​​Storbritannien. At være placeret på sydkysten er vi hjemsted for Carnival UK og har regelmæssigt de største krydstogtskibe i verden.

Southampton er også hjemsted for Southampton Football Club, som konkurrerer i Premier League og The Ageas Bowl, hjemmet til Hampshire County Cricket Club.

West Quay indkøbscenter ligger i hjertet af Southampton byen, det er en 800.000 kvadratmeter detailhandel bolig 150 butikker herunder John Lewis, Marks og Spencer, Apple og Hollister.

Placeringer

Southampton

Address
University of Southampton
University Road
Southampton
SO17 1BJ
United Kingdom

Southampton, England, Det Forenede Kongerige

Programmer