University of Leicester Global Study Centre

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Global Study Center (GSC), der byder Pathways til den første gruppe af studerende i september 2019, giver skræddersyede Pathways til en bred vifte af bacheloruddannelser samt en ægte University of Leicester-studerendeoplevelse.

Pathway pensum, udviklet i tråd med universitetet og efter strenge kvalitetsstandarder, er designet til internationale studerende, der falder lige under direkte adgangskriterier (engelsk eller akademisk).

Centret ligger inden for nem gåafstand fra University of Leicester campus og opmuntrer til udvikling, nærer tillid og understøtter integrationen af hver studerende i studerendes liv i England.

Uanset om du er studerende, forældre eller uddannelsesrådgiver, er Center-teamet forpligtet til at give dig de oplysninger, du har brug for for at tage en informeret beslutning.

Du vil drage fordel af

  • Et CAS-brev for hele studiets varighed
  • On-site akademiske og studerende supporttjenester
  • Adgang til universitetsfaciliteter, herunder biblioteket, studierum, computersuiter og Students Union
  • Overgangsstøtte fra grundlæggende undersøgelse til din valgte grad
  • Vejledning og support til indkvartering
  • September og januar indtagelse
  • Yderligere engelskuddannelse via universitetets engelsksprogede undervisningsenhed om nødvendigt128969_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg Brooke Cagle / Unsplash

Byen Leicester

Med en befolkning på omkring 450.000 er Leicester den tiende største by i Storbritannien. Det er en kulturelt mangfoldig by med mange nationer repræsenteret. Faktisk er en vej i Leicester officielt den mest forskellige gade i Storbritannien med 22 nationaliteter blandt sine butikker og caféer!

Leicesters historie går 2000 år tilbage og inkluderer den berømte engelske monark, kong Richard III, hvis grav blev tabt i 400 år, indtil den blev fundet af University of Leicester arkæologer i 2012. Du kan besøge kong Richard's grav i Leicester katedral.

Selve centrum af Storbritannien ligger kun få miles uden for Leicester, hvilket gør byen til et let sted at nå - og et fantastisk udgangspunkt for at udforske Storbritannien eller Europa.

Der er to internationale lufthavne i nærheden, East Midlands Lufthavn og Birmingham Lufthavn, samt direkte tog / busforbindelser til alle tre Londons lufthavne: Heathrow, Gatwick og Stansted. Tog fra Leicester til London forbindes med Eurostar, der rejser under havet til Frankrig, så med blot et skift af tog kan du være i Paris ved frokosttid.

Placeringer

Leicester

Address
Leicester Global Study Centre,
St George's Tower

LE1 1SW Leicester, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig