Læs den officielle beskrivelse

College of Arts, Humaniora og Samfundsvidenskab er den største af de tre kollegier i Edinburgh. Det har 12 skoler, 23.650 studerende og 3.600 medarbejdere.

En fordel ved dens størrelse er den meget brede vifte af emner og forsknings specialiteter, du kan vælge imellem. Der er over 300 bacheloruddannelser og 200 undervisede postgraduate programmer.

60419_Picture1.png

I College of Arts, Humaniora og Samfundsvidenskab er vi stolte over vores forsknings bredde og de høje kvaliteter, vi har opnået i REF2014.

Vi har bygget på denne styrke for at tiltrække internationale forskere og har nu mange store forskningscentre baseret på vores skoler.

Det Internationale Fondsprogram er et fuldtids, etårigt program. Det er designet til at forberede dig til gradstudium inden for kunst, humaniora og samfundsvidenskab ved University of Edinburgh.

Få mere at vide om at studere på vores Internationale Fondsprogram fra vores elever.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Foundation Year

University of Edinburgh

Det Internationale Fondsprogram er et fuldtids, etårigt program. Det er designet til at forberede dig til gradstudium inden for kunst, humaniora og samfundsvidenskab ved ... [+]

Det Internationale Fondsprogram er et fuldtids, etårigt program. Det er designet til at forberede dig til gradstudium inden for kunst, humaniora og samfundsvidenskab ved University of Edinburgh.

Alle kurser inden for International Foundation Programmet er designet til at sikre, at du har den bedst mulige start på dit universitets lærerfaring. Som kurser fremskridt, vil deres akademiske, individuelle undersøgelse og vurderingskrav gradvist blive tættere på dem, du vil opleve i dit første studieår.

"IFP forbereder eleverne akademisk og socialt på universitetet, samtidig med at de skaber et behageligt samfund, der fremmer forskelligartet læring. Jeg holder stadig i tæt kontakt med de venner, jeg lavede under min tid i dette kursus. Kurset forberedte mig absolut til de strenge akademikere og de ansvar, der fulgte med selvstændig levevis. Det gav grundlag for, at jeg med sikkerhed kunne begynde mit første år, forbedrede kommunikationsevner, som jeg har brugt gennem hele min universitets karriere, og tillod mig at forstå, hvorledes jeg bedst forstærker mit akademiske potentiale inden for det læringsmiljø, der ydes af universitetet. At gå gennem Edinburghs gader er simpelthen nok til at gøre et smil, og det giver derfor en fremragende elevoplevelse. " Fra: Japan Uddannet fra IFP: 2013 I øjeblikket studerer: MA International Relations... [-]

Det Forenede Kongerige Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

International Foundation Programme Video

University of Edinburgh, International Foundation Programme (programme content)