Læs den officielle beskrivelse

Om os

På University of Stirling er forskellen i vores DNA-forsynende uddannelse med en hensigt og udførelse af forskning, der hjælper med at forme samfundet.

Vi er et internationalt universitet med en banebrydende ånd og et globalt ry for undervisning og forskning af høj kvalitet. Vi er lidenskabelige med at skabe indflydelse på alt, hvad vi gør.

Stirling er et sted hvor evne - ikke baggrund - er værdsat.

Vores omdømme

Gør vores indflydelse ved at tænke anderledes

Siden starten i 1967 har University of Stirling altid været drevet af transformativ tænkning og en ånd af innovation. Vores mission er at gøre alt, hvad vi kan for at give vores elever den viden og ekspertise, der skal gøre deres indflydelse i verden.

Alt, hvad vi gør, gør en positiv forskel for folks liv. Vi er en agent for forandring, forbinder mennesker, nyskabende og omdanner livet for vores elever, medarbejdere og de globale samfund, vi tjener. Vi har et konstant ønske om at forny og forbedre for at gøre en forskel for samfundet. Det er, hvordan vi har tjent vores globale ry for højkvalitetsundervisning og internationalt anerkendt forskning.

Stirlingforskning: Ændring af liv

Vores mål er simpelt. Fra at fodre verden til at bruge psykologi til at fange kriminelle, vil vi takle de globale problemer i vores tid. Vores tværfaglige forskere udfordrer antagelser, nyskabende tænkning og finde løsninger.

Vores forskningstemaer er:

  • Lever godt
  • Kulturer, samfund og samfund
  • Global sikkerhed og modstandsdygtighed

Vores vision

At blive anerkendt over hele verden som et universitet, der adresserer samfundets behov gennem nyskabende og tværfaglig forskning; læring og undervisning af højeste kvalitet og ved at dele vores viden med verden.

Positioneringsopgørelse

På University of Stirling er vores tænkere lyse, nysgerrige og innovative.

Alt vi gør som institution og som enkeltpersoner har formåen og indflydelse. Dette former vores kultur, vores personlighed og vores tankegang. Det opfordrer os til at udfordre status quo og skubbe normen. Vi har et konstant ønske om at forny og forbedre for at gavne samfundet og gøre en forskel for de samfund, vi tjener.

Vi bruger vores tankegang til at forbedre alt. Ved at forbinde, forny og omdanne, tror vi, at vores tænkning kan ændre verden.

Vores mission

Vores bidrag og tilgang er defineret af:

  • Udvikling af mennesker og hjælpe samfundet gennem udøvelse og forståelse af viden. Vi skaber betingelserne for nyskabende, tværfaglig forskning og formidler det vi har lært til den globale verden på en klar og nyttig måde.
  • Transformere vores studerendes og personalers liv ved at give dem muligheder for at nå deres fulde potentiale intellektuelt og følelsesmæssigt; ved at gøre dem elastiske og give dem de færdigheder, de har brug for til den moderne verden; og ved at indgyde dem en følelse af ansvar for at fremme det offentlige gode.
  • Oprettelse af globale borgere, der arbejder i partnerskab med regeringer, erhvervsliv, den offentlige og tredje sektor og kolleger i andre institutioner for at identificere og imødekomme samfundets skiftende behov.

Vores værdier

Excellence

Ledende vejen globalt i vores områder af forskningskompetencer og gennem levering af en fremragende læringserfaring.

Åbenhed

At være åben i alt, hvad vi gør, kommunikere universitetets arbejde og værdien til den bredere verden og engagere folk i leveringen af ​​vores vision.

Ambition

Vokser universitetet på innovative måder, indlejrer bæredygtighed og gør det til en rollemodel for sektoren.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Postgraduate Certificate

University of Stirling

Dette er den anerkendte undervisningskvalifikation for folk, der allerede foredler i videreuddannelse - kaldes i service. Kurset er baseret på professionelle standarder f ... [+]

Oversigt

Dette er den anerkendte undervisningskvalifikation for folk, der allerede foredler i videreuddannelse - kaldes i service. Kurset er baseret på professionelle standarder for lærere i Skotlands kollegier og er fuldt akkrediteret af General Education Council for Scotland.

Hvis du er en foredragsholder og allerede underviser i et videreuddannelseskollege eller lignende miljø, kan du supplere dine tidligere erfaringer og kvalifikationer med en postgraduatgrad i TQFE. Kurset er også velegnet til alle, der arbejder i andre uddannelsesmæssige sammenhænge i efteruddannelse.

I løbet af kurset udvikler du dine personlige og faglige evner for at hjælpe dig med at vedtage større ansvar og lederskab i dit eget arbejdsmiljø.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
12 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Postgraduate Diploma

University of Stirling

Dette TQFE eksamensbevis er baseret på professionelle standarder for lærere i Skotlands gymnasier og er fuldt akkrediteret af General Education Council for Scotland. Kurs ... [+]

Oversigt

Dette TQFE eksamensbevis er baseret på professionelle standarder for lærere i Skotlands gymnasier og er fuldt akkrediteret af General Education Council for Scotland. Kurset støtter dig i at udvikle din kapacitet som en professionel lærer til at yde et positivt bidrag til den moderne videreuddannelsessektor.

Du vil få værdifuld erhvervserfaring i en af ​​vores partnerhøjskoler i hele Skotland, og forbedre din forståelse og faglige praksis inden for FE-sektoren.

University of Stirling har leveret TQFE kursus i 15 år. Kurset integrerer en række pædagogiske teknikker, der sigter mod at engagere dig i akademisk og politisk litteratur og at kommunikere med jeres jævnaldrende som en del af et "professionelt læringssamfund". Både ansigt til ansigt sessioner og en række online teknologier bruges til at aflevere kurset.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Location address
University of Stirling,
Stirling, Skotland, FK9 4LA GB