UCL International Summer School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En spændende ny mulighed for studerende at studere for kredit i hjertet af London.

I sommeren 2016 vil vi være indbydende studerende til vores nye International Summer School for bachelorstuderende.

Som en del af UCL 's studier i udlandet at tilbyde, er sommerskolen kører i juli og august, og opdelt i to blokke, hver spænder over tre uger. Vælg at deltage til enten blokere eller begge, vælge ét modul per blok.

Med en bred vifte af moduler på tilbud fra mange af vores faglige afdelinger, kan du vælge det emne, der passer bedst til dine faglige eller personlige interesser.

Moduler bliver undervist af UCL akademikere på Bloomsbury campus og inkluderer foredrag, seminarer, gruppearbejde samt besøg på områder af interesse i og omkring London.

Uden for klasseværelset, vi tilbyder dedikeret indkvartering i gåafstand fra UCL og et varieret program af sociale arrangementer for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid i hovedstaden.

Deltag i tre eller seks uger, og opdage, hvordan UCL kan hjælpe dig med at realisere dit potentiale!

Datoer for 2016

Blok One 4. juli - 22 jul 2016 Block Two: juli 25-August 12, 2016

Hvorfor UCL?

Baseret i hjertet af London, UCL er en af ​​verdens førende universitet. Vores akademiske specialer dækker de fleste emner, fra kunst og samfundsvidenskab til teknik og naturvidenskab, og vores innovative fokus på en tværfaglig undersøgelse for at undersøge globale spørgsmål adskiller os. Vores akademisk ekspertise, og beliggenhed i et af verdens mest dynamiske hovedstæder, giver dig uovertrufne personlige, sociale og faglige fordele, som vil forbedre ethvert CV eller CV.

Londons Global University

UCL har en global rækkevidde og en global vision. Vi har i øjeblikket velkommen studerende fra over 150 forskellige lande og anerkende og fejre mangfoldighed og forskellige synspunkter, at vores studerende bringer. Vores akademiske medarbejdere, trukket fra omkring 100 forskellige lande, er tilsvarende forskellige.

Globalt udsyn, globale spørgsmål

Modulerne på tilbud giver en smag af UCL etik og faglige ekspertise. Vores mål er at gøre "globale borgere" af alle vores studerende, og vi inviterer dig til at tænke over spørgsmål, der påvirker hele verden. Vi sigter også mod at tage din læring ud over auditoriet, med besøg, hands-on erfaring og de seneste forskningsresultater indarbejdet i mange af vores moduler. London er entydigt rig på arkitektur, historie, kultur og handel, der giver utallige casestudier for studerende på hver disciplin.

QS World University Rankings 2015/16

Rang Institution Land

1 Massachusetts Institute of Technology (MIT)

OS

2 Harvard University OS

= 3 University of Cambridge uk

= 3 Stanford University

OS

5.

California Institute of Technology (Caltech)

OS

6 University of Oxford uk

7

UCL (University College London)

uk

8.

Imperial College London

uk

9 ETH Zurich - Swiss Federal Institute of Technology Schweiz

10

University of Chicago

OS

Placeringer

London

Address
University College London, Gower Street, London, WC1E 6BT
London, England, Det Forenede Kongerige