The Sheffield College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

På The Sheffield College har vi fantastiske forbindelser med internationale studerende fra hele verden. Vores engelskkurser tilbydes til en række forskellige evner (fra begynder til avanceret) og spænder fra 4-ugers intensive sessioner til årelange studieprogrammer. Uanset om du vil forbedre din samtaleengelsk eller studere til en IELTS-kvalifikation, så du kan påtage dig yderligere studier, har vi et kursus, der passer til dine behov. Vores vejledere er fuldt uddannede og vil gå den ekstra mile for at se dig lykkes på dit kursus.

Sheffield er kendt for at være en venlig by med et væld af kulturelle og sportslige aktiviteter, og det er sandt også på The Sheffield College ! Der er altid noget at engagere sig i, fra fodboldkampe fra 5 til side til klasseture til kulturelle hotspots som Chatsworth, York og Manchester.

116518_3796_4_0154small.jpg

Om os

Studerende kan vælge at bo hos en af vores værtsfamilier, hvilket er en fantastisk måde at fordybe sig fuldt ud i britisk livsstil og øge deres engelsktalende evner! Alternativt kan du leje indkvartering i en nærliggende bopæl for den unikke studentoplevelse.

Uanset om du er her i 12 uger eller 12 måneder, er vi sikre på, at du vil elske at studere på The Sheffield College .

Se vores velkomstvideo for at finde ud af mere om, hvad vi kan tilbyde her på The Sheffield College !

116521_Field_College01_LowRes-51.jpg

Placeringer

Sheffield

Address
City Campus,
Granville Road

S2 2RL Sheffield, England, Det Forenede Kongerige

Sheffield

Address
Eyre Street Campus, Eyre Street
S1 4QD Sheffield, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig