The International Summer School for Teens

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Sjov at engagere hver dag

Vi er lidenskabelige med at arbejde med unge mennesker fra forskellige kulturer, vores mål er at gnistre deres fantasi og inspirere dem til fremtiden.

ISSFT blev født af en entusiasme for det internationale skole- og baccalaureatsystem. Vi er lidenskabelige med at arbejde med unge mennesker i forskellige kulturer, at gnistre deres fantasi og inspirere dem til fremtiden.

Vi er stolte over at give førsteklasses undervisning, faciliteter i verdensklasse og et varieret aktivitetsprogram baseret på en virkelig inspirerende indstilling.

Gennem vores unikke læseplan opfordrer vi vores intellektuelle nysgerrighed og støtter vores elever til at udvikle en sund følelse af uafhængighed og selvværd.

Vores beliggenhed

ISSFT ligger i Stirling, det skotske historiske hjerteområde, og er centralt beliggende 40 minutter fra Edinburghs internationale lufthavn.

Edinburgh Airport opererer regelmæssigt for de fleste internationale flyselskaber og tilbyder en direkte rute for passagerer, der ønsker at undgå London. Campus er beliggende på Stirling Universitet i Skotland. Regelmæssigt henvist til som en af de smukkeste og veludstyrede campusser i verden, er det også anerkendt som Skotlands Universitet for Sporting Excellence.

Indkvartering

Vores studerende bor i nogle af de mest moderne og komfortable studentboliger i verden.

Alle vores elever har et soveværelse til sig selv, som indeholder eget toilet, brusebad og sted at studere. Da kurset er i tre uger finder vi eleverne værdsætter deres eget rum og rent badeværelse. Når det er sagt, er de kun i deres rum til at sove, da sommerskoleplanen holder dem optaget hele dagen.

Alle vores værelser er en-suite og rengøres ugentligt. Sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Mens på campus også vores studerende vil nyde:

 • Gratis Wi-Fi-adgang
 • Superior Pastoral Care, 24 timer i døgnet
 • Tre frisklavede måltider om dagen
 • Værelser rengøres hver uge (med frisk linned og håndklæder)
 • Vaskeservice inkluderet midt-session
 • 24-timers campus sikkerhed (herunder i haller med bopæl)
 • Venlig og afslappet samfundsliv
 • Smukke skovområder indstilling i Skotlands historiske hjerte

Vores hold

På ISSFT tager vi tid til at rekruttere medarbejdere, der er lidenskabelige med deres arbejdsområde.

Vores medarbejdere er generelt godt rejste og har et bredt globalt perspektiv. Vi nyder godt af at arbejde med teenagere og lære om deres forskellige kulturer. Vores erfaring ligger i vores evne til at lytte såvel som at undervise.

Alle lærere er højt kvalificerede og engagerede fagfolk med det fælles mål at give vores elever ægte livskompetencer, som de kan ansøge om deres akademiske og personlige liv længe efter sommerskolen er afsluttet.

Professionelle kvalifikationer omfatter, men er ikke begrænset til:

 • CELTA / TEFL kvalificerede engelske lærere
 • PGA kvalificerede golfspillere
 • LTA kvalificerede tennisbaner
 • Masters / ph.d.-kandidater
 • Industri fagfolk med en lidenskab for undervisning
 • Vores erfaring ligger i vores evne til at lytte såvel som at undervise.

Typisk dag

Hver dag er anderledes, fuld af læring, sjov og eventyr og er aldrig kedelig.

Om morgenen studerer vores studerende deres valgte faglige emne. Faglige fag omfatter engelsk sprog, globalt iværksætteri, studiefærdigheder, miljøvidenskab og introduktion til lov.

Om eftermiddagen deltager eleverne i deres valgte valgfag, som generelt er en sportslig eller kreativ aktivitet, som de ønsker at udvikle i sommermånederne. Valgfag omfatter golf, tennis, teater, fotografi, kreativ kodning og sportsledelse

I weekenden vil der blive taget udflugter til skotske vartegn. Når du er tilbage på campus, vil du også tage sports- og kunstværksteder, herunder ridning, vandsport, filmfremstilling, dans og kampsport for at nævne nogle få.

Ugedag

08:00

Weekend

08:30

Placeringer

Stirling

Address
Juniper Court, University of Stirling, Stirling FK9 4LA
Stirling, Skotland, Det Forenede Kongerige