Læs den officielle beskrivelse

Sjov at engagere hver dag

Vi er lidenskabelige med at arbejde med unge mennesker fra forskellige kulturer, vores mål er at gnistre deres fantasi og inspirere dem til fremtiden.

ISSFT blev født af en entusiasme for det internationale skole- og baccalaureatsystem. Vi er lidenskabelige med at arbejde med unge mennesker i forskellige kulturer, at gnistre deres fantasi og inspirere dem til fremtiden.

Vi er stolte over at give førsteklasses undervisning, faciliteter i verdensklasse og et varieret aktivitetsprogram baseret på en virkelig inspirerende indstilling.

Gennem vores unikke læseplan opfordrer vi vores intellektuelle nysgerrighed og støtter vores elever til at udvikle en sund følelse af uafhængighed og selvværd.

Vores beliggenhed

ISSFT ligger i Stirling, det skotske historiske hjerteområde, og er centralt beliggende 40 minutter fra Edinburghs internationale lufthavn.

Edinburgh Airport opererer regelmæssigt for de fleste internationale flyselskaber og tilbyder en direkte rute for passagerer, der ønsker at undgå London. Campus er beliggende på Stirling Universitet i Skotland. Regelmæssigt henvist til som en af de smukkeste og veludstyrede campusser i verden, er det også anerkendt som Skotlands Universitet for Sporting Excellence.

Indkvartering

Vores studerende bor i nogle af de mest moderne og komfortable studentboliger i verden.

Alle vores elever har et soveværelse til sig selv, som indeholder eget toilet, brusebad og sted at studere. Da kurset er i tre uger finder vi eleverne værdsætter deres eget rum og rent badeværelse. Når det er sagt, er de kun i deres rum til at sove, da sommerskoleplanen holder dem optaget hele dagen.

Alle vores værelser er en-suite og rengøres ugentligt. Sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Mens på campus også vores studerende vil nyde:

 • Gratis Wi-Fi-adgang
 • Superior Pastoral Care, 24 timer i døgnet
 • Tre frisklavede måltider om dagen
 • Værelser rengøres hver uge (med frisk linned og håndklæder)
 • Vaskeservice inkluderet midt-session
 • 24-timers campus sikkerhed (herunder i haller med bopæl)
 • Venlig og afslappet samfundsliv
 • Smukke skovområder indstilling i Skotlands historiske hjerte

Vores hold

På ISSFT tager vi tid til at rekruttere medarbejdere, der er lidenskabelige med deres arbejdsområde.

Vores medarbejdere er generelt godt rejste og har et bredt globalt perspektiv. Vi nyder godt af at arbejde med teenagere og lære om deres forskellige kulturer. Vores erfaring ligger i vores evne til at lytte såvel som at undervise.

Alle lærere er højt kvalificerede og engagerede fagfolk med det fælles mål at give vores elever ægte livskompetencer, som de kan ansøge om deres akademiske og personlige liv længe efter sommerskolen er afsluttet.

Professionelle kvalifikationer omfatter, men er ikke begrænset til:

 • CELTA / TEFL kvalificerede engelske lærere
 • PGA kvalificerede golfspillere
 • LTA kvalificerede tennisbaner
 • Masters / ph.d.-kandidater
 • Industri fagfolk med en lidenskab for undervisning
 • Vores erfaring ligger i vores evne til at lytte såvel som at undervise.

Typisk dag

Hver dag er anderledes, fuld af læring, sjov og eventyr og er aldrig kedelig.

Om morgenen studerer vores studerende deres valgte faglige emne. Faglige fag omfatter engelsk sprog, globalt iværksætteri, studiefærdigheder, miljøvidenskab og introduktion til lov.

Om eftermiddagen deltager eleverne i deres valgte valgfag, som generelt er en sportslig eller kreativ aktivitet, som de ønsker at udvikle i sommermånederne. Valgfag omfatter golf, tennis, teater, fotografi, kreativ kodning og sportsledelse

I weekenden vil der blive taget udflugter til skotske vartegn. Når du er tilbage på campus, vil du også tage sports- og kunstværksteder, herunder ridning, vandsport, filmfremstilling, dans og kampsport for at nævne nogle få.

Ugedag

08:00

Weekend

08:30

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Summer course

The International Summer School for Teens

En introduktionsklasse for studerende interesseret i datalogi, teknologi og spil. Studerende vil lære fundamentet for kodningsteori, sprog og animation. De vil også se på ... [+]

Rute

Dette er en introduktion til mellemniveau klasse for studerende interesseret i computer programmering, teknologi og spil.

Studerende vil lære fundamentet for kodning, teori, sprog og animation, herunder planlægning, skrivning og programmeringskode, ved hjælp af CSS, Python og HTML og andre. De vil arbejde på projekter lige fra Virtual Reality, Robotics, Game Design til App Development, få en forståelse af STEM og fremtidige karrieremuligheder. Denne klasse udvikler problemløsning, teamwork og kommunikationsfærdigheder.

Lær grundlæggende for programmering af logik, sprog og animationLær at kode i CSS, Python og HTMLLav og program computerhardwarePrøve Virtual Reality og Robotics, lære om deres programmeringFærdigheder læres kan anvendes til andre grundlæggende programmeringssprog.Arbejde med mini-projekter, herunder spildesign og app-udviklingUdstyr - Studerende opfordres til at medbringe deres eget omgangssted, så de kan tage deres arbejde hjem med dem. Bærbare computere kan leveres, hvis det kræves, og der gives tilstrækkelig meddelelse på forhånd.... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dage
på universitet
Læs mere på dansk
The International Summer School for Teens

Denne klasse er rettet mod avancerede engelske studerende, der ønsker at perfektere deres skrivefærdigheder til essays og skolerapporter. Kurset vil også dykke ind i poes ... [+]

Om denne klasse

Denne klasse er rettet mod avancerede engelske studerende, der ønsker at perfektere deres skrivefærdigheder til essays og skolerapporter. Kurset vil også dykke ind i poesi og engelsk litteratur. Lektioner omfatter sætestruktur, ordforråd og grammatisk nøjagtighed. Studerende vil lære at kommunikere deres ideer på skriftlig engelsk med tillid og nøjagtighed.

Arbejde i små grupper, vil klasser dække:

Essay og rapportskrivningSammenfatning af en tekstPræsentations evnerTage noterReferencer / BiblioteksarbejdeGrammatisk nøjagtighedSkriveformater

Læringsresultater for alle klasser er at se vores elever vokse i tillid og udvikle deres overordnede kommunikationsfærdigheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dage
på universitet
Læs mere på dansk
The International Summer School for Teens

Du vil udforske nye veje og teknikker, når du udvikler din interesse og viden om fotografering. ... [+]

Rute

Vores valgfag er en glimrende introduktion til den spændende verden af fotografering.

Vores valgfag er en glimrende introduktion til den spændende verden af fotografering og er ideel til alle, der ønsker at forbedre deres fotografiske færdigheder. Under dette praktiske og sjove valgfag får du 36 timers undervisning. Lær, hvordan du bruger dit kamera, og tag fantastiske fotografier. Du vil udforske nye veje og teknikker, når du udvikler din interesse og viden om fotografering. De praktiske opgaver, du vil færdiggøre undervejs, vil danne basis for din mini portefølje, hvis du vælger at interessere dig yderligere.

Sådan samler du elementerne i manuel tilstand for at skabe et stemningsfuldt billede: lukkerhastighed, blænde og billedsammensætningHvordan man vælger det rigtige gear og udvikler en effektiv arbejdsgangSådan genkender og udnytter du smukt naturligt lysArbejde med mini-projekter og udvikling af en mini portefølje... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dage
på universitet
Læs mere på dansk
The International Summer School for Teens

Denne klasse forbereder eleverne til fremtidige karriere ved at udvikle en forretningsidé og udforske alle aspekter af en virksomhed. ... [+]

Rute

Vores Global Entrepreneurship klasse er velegnet til enhver spirende iværksætter.

Det er dog også en god form for elever, der er interesserede i debatter, globale spørgsmål, problemløsning og ledelse.

Drakens Den møder sommerskolen

Kurset er struktureret i stil med 'Dragon's Den', hvor eleverne udvikler en forretningsidé og lærer om reklame, forretningsplaner, konkurrencefordele, kundedemografi, iværksætterånd, etiske spørgsmål, finansiering, netværk, digital markedsføring, produktudvikling og social ansvar.

Du lærer ikke at gå ved at følge regler. Du lærer ved at gøre, og ved at falde over.

Læringsresultater

Vores klasse resultater.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dage
på universitet
Læs mere på dansk
The International Summer School for Teens

Vores eksklusive golflejr udsætter alle vores teenagere for en række Skotlands mest interessante og berømte kurser, samtidig med at der ydes specialundervisning for at fo ... [+]

Rute

Vores Golf Summer School er designet til at give alle vores elever, uanset deres niveau eller evne, den unikke oplevelse at spille i Skotland, "Home of Golf."

Vores eksklusive golflejr udsætter alle vores teenagere for en række Skotlands mest interessante og berømte kurser, samtidig med at der ydes specialundervisning for at forbedre deres individuelle spil (og handicap, hvis det er relevant).

Denne valgfag dækker:

36 timers golfundervisning fra vores PGA-kvalificerede golfbaner, der er en anerkendt specialist inden for junior golf coaching.For begyndere tilbyder vi en perfekt introduktion til golf, hvor vi vil lede dig gennem alle aspekter af spillet i en sjov, venlig og inspirerende ramme. Vores PGA-trænere vil lære dig det grundlæggende; fra opstillet til swing, chipping og bunker skud, til vigtigheden af etikette og reglerne i spillet.For mellemliggende til avancerede spillere vil vores specialbusser evaluere dit nuværende niveau og arbejde med dig individuelt for at forbedre dit nuværende spil med det formål at reducere dit handicap. Lektioner dækker swing forbedring, kort spil, afstandskontrol og mental fokus.Championship kurser for 2019 studerende vil være Gleneagles PGA Ryder Cup Course og Kingsbarns Links Course i St. Andrews *Studerende kan indtastes i St. Andrews Old Course stemmeseddel *Klubben er også tilgængelig på forespørgsel *Til avancerede spillere tilbyder vi mulighed for at spille nogle af verdens fineste golfbaner. Hidtil har vores studerende spillet St Andrews Links Courses, Dundonald Links (Ladies European Tour 2015), Royal Troon (vært for 2016 Open), Gleneagles (vært for 2014 Ryder Cup og 2019 Solheim Cup) samt den berømte Gamle Kursus i St.... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dage
på universitet
Læs mere på dansk
The International Summer School for Teens

Denne klasse er rettet mod studerende, der ønsker at opnå større flydende og tillid til deres talte engelsk. Studerende vil udvikle deres præsentationsfærdigheder og også ... [+]

Rute

Denne klasse er rettet mod studerende, der ønsker at opnå større flydende og tillid til deres talte engelsk. Studerende vil udvikle deres præsentationsfærdigheder og også arbejde med teststrategier for fremtidige engelskspråklige eksamener. Studerende vil også have mulighed for at tage IELTS eksamen (kun 16 år plus), mens de er på sommerskolen. For mere information kontakt venligst vores Admissions Team.

Arbejde i små grupper, vil klasser dække:

Læsning og forståelseSammendrag og syntese af tekstSkriver tydeligt og sammenhængendePræsentere oplysninger og ideerKommunikation som modersmålIELTS test tager

Læringsresultater for alle klasser er at se vores elever vokse i tillid og udvikle deres overordnede kommunikationsfærdigheder.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dage
på universitet
Læs mere på dansk
The International Summer School for Teens

Dette er et fremragende kursus for at give eleverne eksponering for den juridiske proces og økonomiske teori, og hvordan de påvirker samfundet. ... [+]

Rute

For studerende, der begynder at tænke på universitet og fremtidige karriereveje.

Studerende vil lære om de forskellige lovtyper og de forskellige juridiske spørgsmål, der påvirker vores daglige liv. De vil lære at debattere med tillid i en sjov og inspirerende ramme.

Lær at tale med tillid

Klassen dækker:

Mock prøve at udvikle debatterende færdighederUndersøg menneskerettigheds- og overvågningslovenLær, hvordan du præsenterer med tillidGrundlæggende om juridisk teori og deres virkelige verden ansøgningEmner som de forskellige typer af lov, statsintervention, international handel og politikSkole bred Model United Nations (MUN) sessionLæringsresultater... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dage
på universitet
Læs mere på dansk
The International Summer School for Teens

Studerende vil dække en bred vifte af emner fra biologi til økologi til klimaforandringer og fødevaresikkerhed. ... [+]

Rute

Miljøvidenskab og Bevarelse er en praktisk klasse fuld af feltstudier og eksperimenter.

Lær hvordan vores miljø påvirkes af ændringen, lær hvad det betyder for livet, og find ud af, hvordan du positivt påvirker det. Når vi går ind i en periode med hidtil uset forandring i menneskets historie, har undersøgelsen af bevarelse og vores planetens fremtid aldrig været mere vigtig. Formålet med dette kursus er at introducere eleverne de vigtigste problemer, der påvirker biodiversiteten i verden i dag. Studerende vil dække en bred vifte af emner fra biologi til økologi til klimaforandringer og fødevaresikkerhed. Som en del af kurset skal eleverne udvikle deres laboratoriefærdigheder og gennemføre et afsluttende projekt, der vil blive centreret omkring fagfærdigheder. Kurset omfatter en tur til Blair Drummond Safari Park.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dage
på universitet
Læs mere på dansk
The International Summer School for Teens

Engelsk Sprogstuderende arbejder i små grupper for at skabe tillid til grammatik, ordforråd, udtale, tale, lytte, læse, skrive og engelsktalende engelsk. Fuld engelsk ned ... [+]

Rute

Nybegyndere Engelsk Sprogstuderende arbejder i små grupper for at skabe tillid til alle aspekter af engelsksprog.

Engelsk Sprogstuderende arbejder i små grupper for at skabe tillid til grammatik, ordforråd, udtale, tale, lytte, læse, skrive og engelsktalende engelsk.

Om denne klasse

Engelsk Sprogstuderende arbejder i små grupper for at skabe tillid til grammatik, ordforråd, udtale, tale, lytte, læse, skrive og engelsktalende engelsk. Fuld engelsk nedsænkning ligger i hjertet af ISSFT sommeroplevelse.

Arbejde i små grupper, vil klasser dække:

36 timers dedikeret engelsk sprogundervisningUndervisning leveret af kvalificerede CELTA / TEFL engelsklærereStuderende vil have den daglige mulighed for at øve sig i at tale i strukturerede samtalerLektionerne vil være projektorienterede og kræve, at eleverne præsenterer information til klassen ved hjælp af deres sproglige færdighederStuderende vil læse fra ændrede tekster og vil lære forskellige strategier til at hjælpe med forståelse. De vil også udvikle analytiske færdigheder til at fortolke litteratur og billeder.Studerende vil skrive på daglig basis, praktisere grammatikstrukturer og lære nyt ordforråd. De vil skrive en række personlige fortællinger, beskrivelser, rapporter, digte og kreativ fiktion.... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dage
på universitet
Læs mere på dansk
The International Summer School for Teens

Byg selvtillid og modstandsdygtighed og udvikle de færdigheder, der kræves for at være en god leder samt en holdspiller. ... [+]

Udvikling af lederskabsfærdigheder

Vores Sports Leadership Elective vil give dig tillid og modstandsdygtighed gennem teambygning, hold sport og udvikle færdigheder til individuel excellence.

Denne klasse er designet til at udvikle selvtillid og positiv ledelse gennem sport og aktive udendørsaktiviteter. Med adgang til mange indendørs og udendørs sportsfaciliteter samt det betagende landskab, tilbyder denne klasse et bredt udvalg af sportslige muligheder for alle niveauer og evner. Studerende vil arbejde for at udvikle deres sports lederskab færdigheder gennem samarbejde, målindstilling og effektiv kommunikation. Denne klasse er velegnet til studerende, der elsker sport eller dem, der bare er villige til at prøve noget nyt. Det er også yderst gavnligt for Duke of Edinburghs Award-deltagere.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dage
på universitet
Læs mere på dansk
The International Summer School for Teens

Denne klasse er designet til at indgyde de studerende med de færdigheder og tillid, der kræves for akademisk succes efter sommeren. ... [+]

Rute

Vores studie færdigheder klasse er specielt til studerende, der vil starte den internationale baccalaureat (IB) Diploma / GSCE eksamen efter sommeren.

Lektioner dækker emner som tidsstyring, planlægning af en arbejdsbyrde, essay skriftligt, præsentation med tillid, noter og eksamensforberedelse.

Med særlig henvisning til IB, vil de studerende diskutere krav til IB udvidet essay, CAS og teori om viden. Denne klasse er designet til at lokke eleverne med de færdigheder og tillid, der kræves for akademisk succes. Det anbefales også stærkt til studerende, der ønsker at arbejde på deres engelske sprogfærdigheder i en mere akademisk sammenhæng.

Lær at være opmærksom. At tage tid til at sætte tingene i perspektiv, så du kan få mest muligt ud af din high school oplevelse og nyde læringsprocessen uden at føle dig overvældet.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dage
på universitet
Læs mere på dansk
The International Summer School for Teens

Vores teaterklasse giver eleverne en grundig forståelse af den kreative proces. ... [+]

Rute

Vores teaterklasse giver eleverne mulighed for at deltage i alle aspekter af den kreative proces.

Studerende arbejder som en gruppe for at lære og udvikle de færdigheder, der kræves for at skabe, designe, producere og stjerne i en professionel teaterproduktion. Vores teater klasse er et udfordrende, intenst og meget givende valgfag.

Øvelser, der udforsker teknikker til handlingUdvikle færdigheder relateret til stemme projektionUdforsk betydningen af bevægelse i historiefortællingForstå den kreative proces skriftligt og producere et stykke arbejdeReflektere både under og efter den kreative procesImprovisationsværkstedUdfør på Macrobert Arts Center, en førende multi-arts mødested beliggende på hoved campus på University of Stirling.FilmfremstillingsværkstedProducere en teaterproduktion til slutningen af skole betragtning... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dage
på universitet
Læs mere på dansk
The International Summer School for Teens

Vores tennis klasse udvikler fitness, strategi ... [+]

Rute

Vores tennis klasse udvikler fitness og strategi, mens du underviser i de finere elementer i sporten.

Vi har adgang til seks indendørs og to udendørs lerbaner, som omfatter det skotske tenniscenter. Disse er de samme domstole, hvor verdensmester Andy Murray (i øjeblikket rangeret nummer 1 i verden) først lærte at spille.

Trænere er LTA-kvalificerede og fokuserer på hastighed, koordinering, strategi og overordnet teknik. Denne klasse er åben for studerende på alle niveauer, og ligesom alt, hvad vi gør på ISSFT, har vi vægt på at lære gennem samarbejde og sjov.

36 timers tennisundervisningSpil i udenfor lerbaner, og indenfor domstolePerfekt til fitness og fleksibilitetForbedre dit spil gennem Padel og andre racket sportsArbejde i små grupper for at udvikle teknisk evne, mental fokus og koordineringSpecifikke lektioner omfatter: Groundstroke, netspil, fodarbejde, servering (flad, skive, topspin), returbetjening (forhånd, single-handed backhand, dobbelthåndet backhand), strategi, tennisspecifik fitness, balance, hastighedsstyrke, backhand skudt og overhead skud.Fantastisk måde at få nye venner på... [-]
Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dage
på universitet
Læs mere på dansk

https://www.youtube.com/watch?v=Y3HAgOOvQaE

Address
Juniper Court, University of Stirling, Stirling FK9 4LA
Stirling, Scotland, Det Forenede Kongerige