The College of Naturopathic Medicine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hermann Keppler ND - Principal CNM

Hermann Keppler, grundlægger og chef for CNM, har mere end 30 års erfaring som praktiserende Naturopath. Under sine studier i Tyskland, Schweiz, Israel, Danmark og USA fik han specialkompetence inden for homøopati, ernæring, urtemedicin, akupunktur og klinikforvaltning. Han har skrevet flere bøger og har givet mange interviews om radio og tv.

Da Hermann Keppler startede sin klinik som homøopat, kom han snart til at konstatere, at han ikke havde viden om at hjælpe hver eneste klient. Efter videreuddannelse i Iridology, kinesisk diagnose, ernæring, vævssalter, blomstermidler, førstehjælp-homøopatiske midler og urteblandinger, var han i stand til at hjælpe et større antal kunder, og han blev praktiserende for hele familien. Det var da han besluttede at åbne et kollegium, der ville hjælpe fremtidige naturmedicinsk praktikere lære og trives ved at omfatte alle disse færdigheder i læseplanen.

Hermann Keppler etablerede den første CNM i London i 1998. Flere kollegier fulgte i hele Storbritannien og Irland. CNM er i dag Storbritanniens førende uddannelsesleverandør af en række naturterapier, der giver diplomkurser i:

 • Naturopatisk ernæring
 • Urtemedicin
 • Akupunktur
 • Homøopati
 • Naturkokken

Vores mission

 • At give en grundig, praksisorienteret træning i naturlige terapier som Ernæring, Herbal Medicine, Akupunktur, Homeopati og Naturopati
 • At træne eleverne til at blive højt kompetente, vellykkede praktikere
 • For at sikre, at CNM-kurser er bredt anerkendt og respekteret i Storbritannien, Europa og internationalt
 • At løbende øge profilen af ​​naturlige terapier i samfundet
 • At støtte og fremme CNM-kandidater efter kvalifikation

Hvorfor studere ved CNM?

På CNM finder du studerende fra alle samfundslag. Hovedårsagerne til, at de vælger at studere med CNM er:

 • CNM er Storbritanniens største uddannelsesleverandør af en række naturlige terapier med kollegier landsdækkende
 • CNMs fleksible studieplaner tilbyder både fuldtids- og deltidsstudie
 • CNM's uovertruffen fokus på klinisk anvendelse og praksis
 • CNMs engagement i at uddanne eleverne til at blive vellykkede praktikere
 • 80% af CNMs kandidater praktiserer
 • CNMs naturopatiske tilgang til wellness ser på hele personen i stedet for som en samling af symptomer
 • Konkurrencedygtige kursusgebyrer
 • CNM er bredt respekteret og anerkendt i Storbritannien, Europa og internationalt

Hvis du søger at studere naturlige terapier i en atmosfære af akademisk ekspertise med fokus på klinisk anvendelse, er du kommet til det rette sted.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se Diplomas » Se Health Diplomas »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Naturkokken

på universitet Deltid 9 - 12 måneder September 2019 Det Forenede Kongerige London Irland Dublin + 2 mere

CNM Natural Chef er et 3-delt kursus, der dækker alt, hvad du behøver at vide for at blive en succesfuld Natural ChefCNM Natural Chef, fra hvordan fordøjelsessystemet virker, for at opbygge en kulinarisk karriere! CNMs Natural Chef Training består af 420 timers livsskiftende uddannelse. Du skal derefter færdiggøre et praktikophold på yderligere 100 timer. [+]

CNM's Natural Chef Training

CNM Natural Chef er et 3-delt kursus, der dækker alt, hvad du behøver at vide for at blive en succesfuld CNM Natural Chef, fra hvordan fordøjelsessystemet virker, for at opbygge en kulinarisk karriere! CNMs Natural Chef Training består af 420 timers livsskiftende uddannelse. Du skal derefter færdiggøre et praktikophold på yderligere 100 timer.

CNM's Natural Chef Training er udviklet til at imødekomme de stigende krav i et samfund, der i stigende grad er interesseret i fødevarer, der understøtter og fremmer sundhed.

CNM Natural Chef Studerende læres at forberede lækre gourmetretter, der fokuserer på næringsværdi. Hele, økologiske, friske og minimalt forarbejdede fødevarer opkøbes i sæsonen. Da ingen enkelt kostregulering passer til alle, lærer vi, hvordan individualiseret mad kan forbedre sundheden.... [-]


Vegansk naturkokken

på universitet Deltid 9 - 12 måneder August 2019 Det Forenede Kongerige London Irland Dublin + 2 mere

CNM Vegan Natural Chef er et 3-delt kursus, der dækker alt, hvad du behøver at vide for at blive en succesfuld plantebaseret kok, fra hvordan fordøjelsesprocessen virker, at arbejde med plantebaserede proteiner, til at opbygge et kulinarisk Vegan-Chef-Logo v5 (lille) karriere! CNM's Vegan Natural Chef Training består af 420 timers livsskiftende uddannelse. Du skal derefter færdiggøre et praktikophold på yderligere 100 timer. [+]

CNM's Vegan Natural Chef Training

CNM Vegan Natural Chef er et 3-delt kursus, der dækker alt, hvad du behøver at vide for at blive en succesfuld plantebaseret kok, fra hvordan fordøjelsesprocessen virker, at arbejde med plantebaserede proteiner, til at opbygge en kulinarisk karriere! CNM's Vegan Natural Chef Training består af 420 timers livsskiftende uddannelse. Du skal derefter færdiggøre et praktikophold på yderligere 100 timer.

CNM's Vegan Natural Chef Training er udviklet til at imødekomme de voksende krav fra et samfund, der i stigende grad er interesseret i plantebaseret mad, der understøtter og fremmer sundhed.

CNM Vegan Natural Chef Studerende lærer at forberede lækre gourmetretter, der fokuserer på næringsværdi. Hele, økologiske, friske og minimalt forarbejdede fødevarer opkøbes i sæsonen. Da ingen enkelt kostregulering passer til alle, lærer vi, hvordan individualiseret mad kan forbedre sundheden.... [-]


Kontakt

London – College of Naturopathic Medicine

Belfast – College of Naturopathic Medicine

Birmingham – College of Naturopathic Medicine

Brighton – College of Naturopathic Medicine

Bristol – College of Naturopathic Medicine

Edinburgh – College of Naturopathic Medicine

Manchester – College of Naturopathic Medicine

Adresse, linje 1 Dublin, County Dublin, Irland

Adresse, linje 1 Cork, County Cork, Irland

Adresse, linje 1 Galway, County Galway, Irland