The College of Animal Welfare

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

College of Animal Welfare tilbyder verdensklasse uddannelse og træning baseret på de grundlæggende værdier af dyrevelfærd. Collegeet blev grundlagt i 1989 og fejrer over 25 år at være verdensledende inden for udbud af dyrlægeuddannelse.

Vi anerkender, at dyrevelfærd er et virkelig globalt problem. Vi byder varmt velkommen internationale studerende, der ønsker at deltage i vores heltid eller online fjernundervisning kurser.

Når du vælger at studere hos os, får du viden og erfaring fra en af Storbritanniens førende og mest betroede uddannelsesudbydere . Dette giver dig ro i sindet, at du vil opnå en anerkendt kvalifikation med et velrenommeret college.

Vores missionerklæring er:

"At give innovative læringsmuligheder til fremme af dyrevelfærd"

Ved hjælp af denne metode har vi udviklet vores eget digitale læringsmateriale, der muliggør fjernundervisning gennem vores online kurser samt understøttelse af klasseværelsesbaseret læring.

Hvad gør vi?

Vi leverer en række fuldt akkrediterede kvalifikationer til dyreindustrien, herunder dyrlægepleje, dyrlægehjælp og dyrepleje.

De kurser, vi tilbyder, er velegnede til dem, der arbejder, eller frivilligt arbejder med dyr i veterinærpraksis, dyrehjælpscentre, kenneler og catteries og meget mere. Nogle af vores kurser er tilgængelige ved online læring og kan studeres i dit hjemland, andre kan studeres i Storbritannien. Baseret i Storbritannien arbejder kollegiet med over 30 forskellige lande og byder studerende velkommen fra hele verden.

Placeringer

Huntingdon

Address
The College of Animal Welfare – Administration Centre, Headland House, Chord Business Park, London Road, Godmanchester
PE29 2BQ Huntingdon, England, Det Forenede Kongerige

Programmer

Denne skole tilbyder også: