Tante Marie Culinary Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Som Storbritanniens længste etablerede uafhængige kokkeskole, Tante Marie Culinary Academy har udviklet en internationalt anerkendt ry for kvalitet.

Kandidater fra vores Cordon Bleu Diplom kvalifikation og professionel kok kurser nyde en vellykket karriere i fødevarer over hele verden. Disse alumner har lagt Tante Marie på landkortet som en førende madlavning skole og kombinationen af ​​vores Cordon Bleu Diplom og CTH Level 4 Diploma in Professional Culinary Arts betyder Tante Marie kandidater har verden for deres fødder, da de fremskridt i en vellykket karriere i fødevarer .

Samt vores professionelle madlavningskurser, Tante Marie Culinary Academy tilbyder en bred vifte af inspirerende Livsstil kurser, som omfatter weekend, aften og børns madlavningskurser - alle af vores Academy lærere underviste i vores state of the art køkkener.

Den prisbelønnede Restaurant på Tante Marie giver kandidater i vores Cordon Bleu Diploma en platform til at fremvise deres nyligt opnåede faglige madlavning færdigheder, samtidig med at foretage en betalt læreplads, arbejder hen imod en gæstfrihed management kvalifikation. Medlemmer af offentligheden kan opleve den allerbedste af Tante Marie mad i en afslappet og sofistikeret miljø.

En rig arv

UDDANNELSE verdens top CHEFS

Tante Marie School of Cookery blev grundlagt i 1954 af den anerkendte madlavning forfatter Iris Syrett i Woking, Surrey. Skolen er opkaldt efter Ann-Marie Taride forfatteren af ​​1925 franske kulinariske bibel, 'La Veritable Cuisine de Famille' - Tante Marie bliver hendes pseudonym.

I 1967 Tante Marie School of Cookery blev impulser og flyttede ind Woodham hus i udkanten af ​​Woking. Det forblev der indtil januar 2015, hvor Tante Marie Culinary Academy åbnede sine døre i sin nuværende position i centrum af Woking - fortsat at levere førsteklasses kok uddannelse og madlavningskurser for dem lidenskabelige om fødevarer.

Over 60 år har Tante Marie Culinary Academy opnået en internationalt anerkendt ry for ekspertise inden kulinariske uddannelse. Vi er fokuserede udelukkende på at lære praktiske madlavning færdigheder i vores støttende og sjov madlavning skole, og samtidig sikre vores studerende udvikler de høje niveauer af dygtighed og krævede at tilberede smukke mad til de højeste standarder disciplin.

Vores faciliteter

Tante Marie Culinary Academy og Restaurant er blot 1 minuts gang fra Woking togstationen, kun 20 minutter fra det centrale London. Akademiet centrale, bymidte placering er inden for rækkevidde af London, Heathrow og Gatwick lufthavn. Der er omfattende parkering i nærheden og mange rekreative faciliteter, herunder biograf, teater og en vifte af restauranter og indkøbscentre.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Certificates » Se Diplomas » Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Cordon Bleu Certifikat

på universitet Fuldtid 2 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Woking

Den 1 term Cordon Bleu Certificate kursus er velegnet til dem, der søger at udvikle en karriere inden for mad og gæstfrihed. [+]

Den 1 term Cordon Bleu Certificate kursus er velegnet til dem, der søger at udvikle en karriere inden for mad og gæstfrihed.

Vi har kørt dette kursus siden 1954, hvilket har ført til dets globale anerkendelse som et af de førende fundament niveau kulinariske træningsprogrammer.

Cordon Bleu Certificate kursus indeholder også CTH Level 2 Diploma i kulinariske færdigheder, en niveau 2-pris i fødevaresikkerhed og en 1-dages vin kursus med Master of Wine, John Downes.

Hvad du vil lære

Dit kursus begynder med en introduktion til at arbejde i et professionelt køkkenmiljø, der omfatter praktisk færdighedsudvikling såsom knivevidenskab, inden du går videre til fundamentet for professionel madlavning.... [-]


Skibets Cook-certifikat

på universitet Fuldtid 4 dage May 2019 Det Forenede Kongerige Woking

Dette kursus er ideelt til erfarne kokke, der allerede arbejder om bord på et fartøj og skal opdatere deres certificering eller til kokke, der har solid erhvervserfaring og søger at starte en karriere til søs. [+]

Tante Marie Culinary Academy er med glæde at meddele, at vi nu leverer vurderingen i marinekøkken - skibets kogevurdering - et afgørende skridt i at nå det obligatoriske skibs kogtscertifikatbevis.

Dette kursus er ideelt til erfarne kokke, der allerede arbejder om bord på et fartøj og skal opdatere deres certificering eller til kokke, der har solid erhvervserfaring og søger at starte en karriere til søs.

Tante Marie Culinary Academy er baseret i det centrale Woking, kun 20 minutters togtur fra London, Waterloo. Vores avancerede faciliteter kombineret med vores online 'Virtual Learning Environment' (VLE) betyder, at vores akademi er det ideelle sted at opnå den akkreditering, du og dit besætning har brug for, så hurtigt og enkelt som muligt for at sikre overholdelse af MLC 2006.... [-]


Diploma

Cordon Bleu Diploma

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Det Forenede Kongerige Woking

Vores flagskib Cordon Bleu Diploma er for dem der er seriøse med mad og søger at tage de første skridt hen imod en karriere i mad og drikke. [+]

Vores flagskib Cordon Bleu Diploma er for dem der er seriøse med mad og søger at tage de første skridt hen imod en karriere i mad og drikke.

Tante Marie Cordon Bleu Diploma er en internationalt anerkendt kvalifikation, der har fastlagt normerne i global kulinarisk træning siden oprettelsen i 1954. Kør over et fuldt 3-årigt akademisk år fra september til juli, er dette kursus designet til dem med ringe eller ingen Tidligere erfaringer i køkkenet, så eleverne kan udvikle sig inden for deres comfort zone mod en professionel kulinarisk kvalifikation.

Med dette program kan eleverne opnå en internationalt akkrediteret kvalifikation oprettet af Tante Marie og Turist- og Gæstesammenslutningen (CTH).... [-]


Intensive Cordon Bleu Diploma

på universitet Fuldtid 6 måneder April 2019 Det Forenede Kongerige Woking

Dette kursus er designet til dem, der har nogle tidligere madlavning erfaring. Dette kunne være enten professionel erfaring eller simpelthen madlavning derhjemme. På nogen måde går kurset i et højere tempo end de tre terminsforløb, og de studerende forventes at kunne tolerere et lidt mere presset og intensivt læringsmiljø. [+]

Tante Marie Intensive Cordon Bleu Diploma er velegnet til erfarne kokke, der ønsker at forbedre deres grundlæggende færdigheder og få en faglig kvalifikation indenfor madlavning.

Vores Cordon Bleu Diploma er en internationalt anerkendt kvalifikation, som har fastlagt normerne i global kulinarisk træning siden oprettelsen i 1954. Denne intensive to-term kurs dækker det samme pensum og tildeler samme kvalifikation som vores tre-kursus, men køres i et hurtigere tempo for mere modne studerende, der har nogle tidligere madlavning erfaring og er i stand til at reagere på presset af intensiv læring.

Med dette program kan eleverne opnå en internationalt akkrediteret kvalifikation oprettet af Tante Marie og Turist- og Gæstesammenslutningen (CTH).... [-]


Kursus

4 uger væsentlige færdigheder

på universitet Fuldtid 4 uger September 2018 Det Forenede Kongerige Woking

Tante Marie 4-ugens Essential Skills kursus er en af ​​verdens førende køkkenkurser af denne type. [+]

Tante Marie 4-ugens Essential Skills kursus er en af ​​verdens førende køkkenkurser af denne type.

I løbet af kurset vil eleverne lære en række vigtige, kulinariske færdigheder på tværs af flere områder af madlavning. Studerende vil forlade med evnen til at lave god mad til alle lejligheder og i ethvert miljø.

En niveau 2-pris inden for fødevaresikkerhed inden for catering er også inkluderet i dette kursus sammen med CTH Level 2- prisen i Culinary Skills-kvalifikation.

Hvad du vil lære

Dit kursus begynder med en introduktion til at arbejde i et professionelt køkkenmiljø, der indarbejder praktisk færdighedsudvikling som knivfærdigheder, inden du går videre til fundamentet for grundlæggende madlavning.... [-]


Videoer

About Tante Marie Culinary Academy