Tante Marie Culinary Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Som Storbritanniens længste etablerede uafhængige kokkeskole, Tante Marie Culinary Academy har udviklet en internationalt anerkendt ry for kvalitet.

Kandidater fra vores Cordon Bleu Diplom kvalifikation og professionel kok kurser nyde en vellykket karriere i fødevarer over hele verden. Disse alumner har lagt Tante Marie på landkortet som en førende madlavning skole og kombinationen af ​​vores Cordon Bleu Diplom og CTH Level 4 Diploma in Professional Culinary Arts betyder Tante Marie kandidater har verden for deres fødder, da de fremskridt i en vellykket karriere i fødevarer .

Samt vores professionelle madlavningskurser, Tante Marie Culinary Academy tilbyder en bred vifte af inspirerende Livsstil kurser, som omfatter weekend, aften og børns madlavningskurser - alle af vores Academy lærere underviste i vores state of the art køkkener.

Den prisbelønnede Restaurant på Tante Marie giver kandidater i vores Cordon Bleu Diploma en platform til at fremvise deres nyligt opnåede faglige madlavning færdigheder, samtidig med at foretage en betalt læreplads, arbejder hen imod en gæstfrihed management kvalifikation. Medlemmer af offentligheden kan opleve den allerbedste af Tante Marie mad i en afslappet og sofistikeret miljø.

En rig arv

UDDANNELSE verdens top CHEFS

Tante Marie School of Cookery blev grundlagt i 1954 af den anerkendte madlavning forfatter Iris Syrett i Woking, Surrey. Skolen er opkaldt efter Ann-Marie Taride forfatteren af ​​1925 franske kulinariske bibel, 'La Veritable Cuisine de Famille' - Tante Marie bliver hendes pseudonym.

I 1967 Tante Marie School of Cookery blev impulser og flyttede ind Woodham hus i udkanten af ​​Woking. Det forblev der indtil januar 2015, hvor Tante Marie Culinary Academy åbnede sine døre i sin nuværende position i centrum af Woking - fortsat at levere førsteklasses kok uddannelse og madlavningskurser for dem lidenskabelige om fødevarer.

Over 60 år har Tante Marie Culinary Academy opnået en internationalt anerkendt ry for ekspertise inden kulinariske uddannelse. Vi er fokuserede udelukkende på at lære praktiske madlavning færdigheder i vores støttende og sjov madlavning skole, og samtidig sikre vores studerende udvikler de høje niveauer af dygtighed og krævede at tilberede smukke mad til de højeste standarder disciplin.

Vores faciliteter

Tante Marie Culinary Academy og Restaurant er blot 1 minuts gang fra Woking togstationen, kun 20 minutter fra det centrale London. Akademiet centrale, bymidte placering er inden for rækkevidde af London, Heathrow og Gatwick lufthavn. Der er omfattende parkering i nærheden og mange rekreative faciliteter, herunder biograf, teater og en vifte af restauranter og indkøbscentre.

Placeringer

Woking

Address
Tante Marie Limited 57-61 Commercial Way,
GU21 6HN Woking, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
+44 1483 726957