Leanne Test School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Med et globalt netværk af Pilot Training Academies, Simulator / Assessment Centers og Foundation Schools, er Airways Aviation veletableret som en førende international flyetræningsorganisation.

Airways Aviation opererer på forskellige steder i Europa, Mellemøsten, Asien og Australien, og giver internationale flyselskaber direkte adgang til de mest kvalificerede og bedst uddannede kommercielle piloter. Takket være vores 30 plus års erfaring med flyoplevelse i verdensklasse er organisationen perfekt placeret til at støtte indenlandske og internationale studerende og for at imødekomme den hurtige vækst i efterspørgslen efter kommercielle piloter globalt.

Vi tilbyder håbefulde piloter Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) eller Civil Aviation Safety Authority (CASA), der er godkendt uddannelse Pathways og bruge partnerskaber med luftfartsindustrien for at aktivere vores højt motiverede graduate piloter til at flytte ind flyselskab karriere.

Airways Aviation er forpligtet til at levere højkvalitets undervisnings- og læringsresultater sammen med en uforglemmelig oplevelse på land og i luften. Vi tilbyder fuldt udstyrede, specialbyggede klasseværelser og studieområder og opretholder en verdensklasse flåde af fly for at sikre, at vores studerende og medarbejdere flyver sikkert og med tillid.

Placeringer

Oxford

Address
London Oxford Airport
Langford Lane
Kidlington
Oxfordshire

OX5 1RA Oxford, England, Det Forenede Kongerige

Huesca

Address
Huesca-Pirineos Airport
Carretera 1217 Km. 3
Monflorite-Alcala del Obispo

22111 Huesca, Aragon, Spanien

Bilinga

Address
Airways Aviation Academy Gold Coast
Hangar 51
Lores Bonney Circuit

4225 Bilinga, Queensland, Australien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: