St Clare's Oxford

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fremme international uddannelse siden 1953

St Clare's, Oxford blev grundlagt af Anne Dreydel OBE og Pamela Morris i 1953 og voksede ud af en ordning for at etablere forbindelser mellem britiske og europæiske studerende efter Anden Verdenskrig. Det oprindelige navn var The Oxford English Centre for Foreign Students, som senere blev St. Clare's Hall, og derefter St. Clare's, Oxford. Kollegiet voksede hurtigt til at omfatte en bred vifte af nationaliteter og programmer, både på universitet og på universitetsniveau og på engelsksprog. I midten af 50'erne kom eleverne hovedsagelig fra omkring et dusin vesteuropæiske lande samt Storbritannien. I dag er der 50 nationaliteter repræsenteret på IB-programmet alene.

Udover længere kurser blev kortere sommerkurser også blevet et centralt element i kollegiet i de tidlige dage. Linker med universiteter i USA går tilbage til 1960'erne og formelle aftaler, hvor amerikanske universitetsstuderende kunne få æren til deres amerikanske grader ved at studere i udlandet ved St Clares start på 1970'erne og gradvist erstatte University of London eksterne grader, der tidligere havde blevet undervist.

I 1977 introducerede kollegiet International Baccalaureate Diploma for førstuderende, kun den 41. skole i verden for at gøre det. Der er kun 13 andre institutioner i verden, der har lært IB længere end os. Et niveau blev gradvist afviklet, da IB blev etableret, og vi er nu den længst etablerede IB World School i England.

St Clare er Oxford trofast over for sin oprindelige mission, som skal fremme international uddannelse og forståelse.

St Clare er i dag

College campus er vokset med stigningen i studentetal. Fra sin oprindelige base i 141 Banbury Road udvides kollegiet for at give mere undervisningsplads og et bredere udvalg af fagvalg. Tidlige boligordninger blev i vid udstrækning udskiftet med boliger, da nye huse i området blev erhvervet og renoveret, og i 1999 købte kollegiet Oxford Academy-webstedet i Bardwell Road, der blev International College, der byder på voksenkurser.

En ny bolig- og kunststudio blev afsluttet i november 2015 til en pris på 5,5 mio. £. Bygningen giver separate boliger til mandlige og kvindelige studerende i ensuite stuer soveværelser omkring en Oxford-stil gårdhave med en stor firkantet græsplæne. De kompromisløst moderne nye bygninger formår at supplere det gamle historiske hus, som ligger i centrum af udviklingen.

Den nye £ 3,3m videnskab og matematik bygning blev afsluttet i september 2014 giver tre videnskab laboratorier og prep værelser, tre store klasseværelser for matematik lektioner og en ny vedligeholdelsesanlæg. Opkaldt efter Pamela Morris, en af grundlæggerne af college i 1953, blev bygningen omhyggeligt designet til at supplere den omgivende victorianske og edwardianske arkitektur.

I 2008 købte vi en meget stor bolig ved siden af de vigtigste campusbygninger. Afsluttet i 2010 til en pris på 1,3 millioner pund, har huset 24 studerende plus warden og har mange energieffektive foranstaltninger - regnvand er høstet, huset er superisoleret, og lysene er bevægelsesfølsomme, således at elektricitet ikke spildes .


Fortsætter at kombinere sjov og læring for unge og voksne internationale studerende

Kollegiet fortsætter med at forbedre og vokse. IB studerende opnår deres krævede karakterer og bliver tilbudt steder på deres valgte universiteter. Yngre studerende kommer til os for deres sommerferie kurser fortsætter med at anbefale os til deres venner, en klar indikator for, at vores kurser kombinerer ferie sjov med studie succes. Vores voksenstuderende laver mere dybtgående og udfordrende kurser med et klart mål om at forbedre deres fremtidige studier og karriere.

oxford, street, englandkeem1201 / Pixabay

Vores mission og værdier

Erklæring om værdier og overbevisninger

St Clare hilser studerende og medarbejdere velkommen af alle nationaliteter og kulturer, der vil drage nytte af og bidrage til vores læringssamfund. At leve og studere sammen lærer vi af hinanden. Vi er beriget og udfordret af en mangfoldighed af synspunkter og ideer.


Collegeet har til formål at skabe et miljø, hvor vores studerende og vores medarbejdere:

  • udvikle deres intellekt, deres fantasi og mindets uafhængighed
  • engagere sig i kreative, æstetiske og fysiske aktiviteter;
  • lære af og bidrage til vores lokalsamfund;
  • udvikle en følelse af miljøbevidsthed og ansvar for det internationale samfund
  • værdsætter ærlighed, medfølelse og interkulturel forståelse
  • tage personligt ansvar for arbejde og adfærd

Vores fælles erfaring er udfordrende, streng og stimulerende, og understøttes af student-medarbejderrelationer baseret på gensidig respekt og høje forventninger. Vi er forpligtet til at udvide denne oplevelse til studerende fra en bred vifte af baggrunde.


Pleje livslang lidenskab for læring

St Clare søger at opdrage i vores studerende en livslang lidenskab for læring og en varig engagement i globalt statsborgerskab.

Når du går gennem college campus, vil du høre sprog, der tales fra hele verden. Vi glæder os over ansøgninger fra studerende uanset køn, race, farve, religiøs tro eller national oprindelse. Vi er stolte af mangfoldigheden i vores elevkrop og dens indflydelse på kollegiets kultur og liv.

Placeringer

Oxford

Address
139 Banbury Road
OX2 7AL Oxford, England, Det Forenede Kongerige