Læs den officielle beskrivelse

OM VORES KOLLEGE

South Cheshire College er hjemsted for post-16 uddannelse i Crewe og Nantwich og er en af ​​de førende tertiære og sjette formen kollegier nationalt. Fra fredag ​​den 31. marts 2017 fusionerede South Cheshire College med West Cheshire College for at oprette en ny FE College for Cheshire, der nu tilbyder en bred vifte af læringsydelser på tre campusområder - Crewe, Chester og Ellesmere Port.

Vores Crewe-baserede campus ligger i et boligområde omkring en og en halv mil fra Crewe centrum. Det er ti minutters gang fra Crewe togstation og har tætte forbindelser til Junctions 16 & 17 i M6.

Studerende rejser for at studere på vores Crewe-baserede campus fra hele Cheshire, især Crewe, Nantwich, Alsager, Middlewich, Winsford, Sandbach og Congleton. De rejser også fra områder langt længere fra et område fra Staffordshire og Shropshire. Faktisk gennem vores internationale program rejser eleverne fra hele verden for at studere ved South Cheshire College.

Kollegiet yder primært uddannelse til 16-19-årige, men tilbyder også lærlingeuddannelser og andre arbejdsbaserede læringsprogrammer. Vi tilbyder også videregående uddannelser og en række kurser for voksne, hvoraf mange vender tilbage til uddannelse efter en lang pause er også tilgængelige.

South Cheshire College stoler på excellence og 2016/17 var et andet år af fremragende akademisk præstation med en stigning i elever, der opnåede øverste karakterer på både A-niveau kurser og erhvervsuddannelser.

Studerende opnåede en 99,7% pass rate for A-niveauer, med 82,1% opnåede øverste karakterer (A * -C) og 52,7% opnåede karakterer A * -B.

99,6% af de studerende bestod i det udvidede diplom, med 57,4% opnåede høje karakterer af særpræg * eller særpræg.

South Cheshire College blev også rost efter en 'Good' Ofsted-sorteringsinspektion i 2016, som igen bekræftede sin stilling som en førende leverandør af videreundervisning i regionen.

Inspektørerne kommenterede "god undervisning, læring og vurdering" og fremhævede, at det store flertal af eleverne gør gode fremskridt i forhold til deres udgangspunkt, og de fleste elever mødes eller overstiger deres målkvaliteter.

Inspektører beskrev implementeringen af ​​16 til 19 studieprogrammer som "yderst effektive" og at de opfylder behovene hos de studerende godt.

South Cheshire College udvikler også stærke internationale forbindelser med uddannelsesinstitutioner rundt om i verden i lande som Kina og Thailand. Som følge heraf rejser de studerende til kollegiet for at studere A-niveauer, erhvervsuddannelser og andre kortere kurser

Studerende er hjemme hos lokale familier i hele deres ophold gennem 'Homestay'-programmet.

South Cheshire College har stærke forbindelser med Oxford University og er Pembroke North hub for universitetets Pembroke College.

Det er også North West Science Center i samarbejde med University of Oxfords Corpus Christi College og Pembroke College.

College studerende arbejder tæt sammen med Oxford University gennem programmet Honours and Raising Aspirations, der giver mulighed for personlig og akademisk præstation og giver de studerende den konkurrencefordel, de har brug for, når de ansøger om de mest prestigefyldte universiteter i landet.

Collegeet har opnået den anerkendte STEM (Science, Technology, Engineering and Maths) sikrede status, der fremhæver kvaliteten af ​​levering. Det har også modtaget en lang række andre priser, herunder Beacon Status, som anerkender fremragende institutioner, der leverer undervisning og læring af høj kvalitet og Investors in People Gold-status.

Endelig har kollegiet faciliteter i verdensklasse på 74 mio. Kr., Der blev åbnet i september 2010, herunder en stor sports arena, teater, state-of-the-art workshops, tre-etagers bibliotek og caféer.

Collegeet er virkelig et vidunderligt miljø at komme og studere i. Hvorfor ville du vælge andre steder?

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

A-levels

South Cheshire College

På South Cheshire College er en tredjedel af 16-19-årige fuldtidsstudenter indskrevet i vores succesfulde og forskellige A Level-program. Vi tilbyder i øjeblikket over 3 ... [+]

Indledning

På South Cheshire College er en tredjedel af 16-19-årige fuldtidsstudenter indskrevet i vores succesfulde og forskellige A Level-program. Vi tilbyder i øjeblikket over 30 A Level fag på tværs af en række studieområder.

I 2016 fejrede vi stolt vores tiende år for at opnå en 99% eller derover pass rate på A Level fag. College opnår konsekvent fremragende resultater, med 2016 med en pass rate på 99,1% - over den nationale pass rate på 98,1%. 76,5% af de studerende, der gennemførte A-niveau-programmet i 2016, opnåede A *, A, B eller C-grader, af disse elever, opnåede 48,6% topkarakterer af A * -B'er.

South Cheshire College's 75 millioner dollar campus giver studerende på niveau med fremragende faciliteter til at forbedre deres læring. Collegeets tre-etagers bibliotek er vært for over 16.000 bøger, 5.000 e-bøger, adgang til tusindvis af online tidsskrifter og artikler, 120 netværkscomputere og plads til gruppe- og privatstudier.... [-]

Det Forenede Kongerige Crewe Chester
August 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

South Cheshire College

BTEC niveau 3 Udvidede eksamensbeviser svarer til 3 A-niveauer og har universitets adgangspunkter, så eleverne kan søge på højere uddannelseskurser, ligesom om de tog A-n ... [+]

Niveau 3 Udvidede Diplomkurser ved South Cheshire og West College

Udvidede Diploma kurser er designet i samarbejde med universiteter, arbejdsgivere og faglige organisationer, så de studerende kan udvikle færdigheder til deres fremtidige studier og beskæftigelse.

Kollegiet er forpligtet til akademisk ekspertise, og vores succesrate ligger altid over det nationale gennemsnit. Endnu engang var vores resultater på niveau 3 BTEC fremragende, og vi annoncerede en 99,6% pass rate. På de moderne campuser i Crewe, Ellesmere Port og Chester og et dedikeret internationalt kontor får eleverne al den støtte, de har brug for, til at bosætte sig hurtigt og føle sig godt tilpas.

Diplomruten til universitetet!... [-]
Det Forenede Kongerige Crewe Chester
August 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

South Cheshire College

Dette er en spændende mulighed for studerende i alderen 15-19 år at have en fornemmelse af collegeuddannelse på en af ​​de mest innovative højskoler i Storbritannien. Int ... [+]

Studerende i udlandet programmet på South Cheshire College og West Cheshire College.

Dette er en spændende mulighed for studerende i alderen 15-19 år at have en fornemmelse af collegeuddannelse på en af ​​de mest innovative højskoler i Storbritannien. International uddannelse vil give dig en berigende og givende oplevelse, der forbliver hos dig resten af ​​dit liv. Du vil lære nye færdigheder, opleve nye kulturer, og dit sind vil blive åbnet op for den brede verden, vi lever i. På South Cheshire College og West Cheshire College tilbydes to nyligt sammensmeltede førende kollegier, skræddersyede uddannelsesprogrammer til oversøiske studerende, skræddersyet til hver enkelt person; fra korte to ugers ophold til helårsprogrammer.... [-]

Det Forenede Kongerige Crewe Chester
August 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

Summer course

South Cheshire College

2-week European summer programme 8-21 July 2018 based in Chester ... [+]

2-week European summer programme 8-21 July 2018 based in Chester

[-]
Det Forenede Kongerige Chester
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
South Cheshire College

2-week European summer programme 8-21 July 2018 based in Crewe ... [+]

2-week European summer programme 8-21 July 2018 based in Crewe

[-]
Det Forenede Kongerige Crewe
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
South Cheshire College

Datoer Reading Overnatning ... [+]

Datoer

Reading

Overnatning

... [-]
Det Forenede Kongerige Crewe Chester
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 8 uger
på universitet
Læs mere på dansk

South Cheshire College Campus