Somerset College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Beliggende i Taunton amtet byen Somerset, i hjertet af South West, Somerset College tilbyder et omfattende udvalg af videregående uddannelser kurser samt færdighedstræning i en varm, venlig og imødekommende miljø. Vores succes taler for sig selv med fantastiske resultater og store karrierer for vores studerende.

Principal byder velkommen

For mere end 150 år Somerset College har givet de højeste standarder for uddannelse ved hjælp af branchens standard faciliteter og ressourcer. Alle vores kurser er designet til at imødekomme arbejdsgivernes behov og give færdigheder og viden er relevante for arbejde og beskæftigelse.

Inspektørerne nylig bedømt os som en "god" kollegium "og" Outstanding "på flere områder. Vores succesrate er meget høj for både efteruddannelse og videregående uddannelse; vores campus er levende; Vi har nationale priser på mange områder og er specialister i social- og sundhedsområdet, design og de kreative industrier. Blandt vores mange styrker er vores voksende ekspertise inden for vedvarende og grøn teknologi. En del af dette er vores omfattende erfaring med, og faglige programmer for, bæredygtigt byggeri. Dette område er en voksende styrke i kollegiet og repræsenterer vores reaktion på nye teknologier, der spænder mange brancher.

Vi er en progressiv skole, der får det bedste frem i alle vores studerende. Uanset deres valg af studie, er hver person får fuld støtte til at finde ud af, hvem de virkelig er og nå deres ambitioner og forhåbninger.

Vores kurser dækker mange niveauer, og vi har en stærk videregående uddannelse portefølje med uddannelser på mange områder. Studerende kommer fra hele Storbritannien for at studere på vores uddannelser. Vores studerende bo hos os fra yderligere til videregående uddannelse, og vende tilbage igen for at udvikle deres faglige færdigheder, når de træder beskæftigelse.

Vores kontakt og arbejde med arbejdsgiverne er omfattende og vi sigter mod at være uddannelsesudbyderen valg for unge, voksne og arbejdsgivere i Somerset. Vi ønsker, at vores studerende til at opnå de højeste standarder fastsat for deres valgte branche, så de kan begynde deres karriere med tillid, vel vidende at de er blevet uddannet i de mest avancerede forretningsmetoder og teknologi.

Også på vores campus er Genesis, den bæredygtige byggeri center, The Hot House virksomhedsudvikling enheder og Taunton Conference Centre. Disse skelsættende bygninger, sammen med vores omfattende udvalg af kurser fra Business Training område af kollegiet, giver den støtte og konferencefaciliteter erhvervslivets behov for at komme foran. Kombineret med den række af business træningsmuligheder fra kollegiet, kan vi tilbyde virksomhederne al den hjælp, de har brug for at opnå et godt ressourcer og højt kvalificeret arbejdskraft.

Rachel Davies

Principal og Chief Executive

Vores historie

Vi har vejen siden 1856

Somerset College startede livet i 1856 som School of Kunst og Videnskab, før han flyttede til Corporation Street, Taunton, som School of Art ved århundredeskiftet. Det var dog ikke før begyndelsen af ​​1970'erne, at School of Art fusioneret med Technology Skole og flyttet til Wellington Road site.

De bygninger og faciliteter, du ser i dag, er resultatet af en multi-million pund investering, der har gjort det muligt Somerset College at bo på forkant med efteruddannelse og videregående uddannelse i amtet.

Vi investerer i vores faciliteter, så vi kan tilbyde state-of-the-art ressourcer til alle vores studerende og skabe et sted for læring, der inspirerer alle, der studere, arbejde og besøge os fortsætte. For eksempel i September 2013 åbnede vi den nye Center Industry Skills, som inkorporerer byggeri håndværk. Derudover er vi nu skrider gennem udbudsprocessen og høringsprocessen om nyindretning af Art & Design bygning.

I dag er vi en blomstrende samfund med et ry for ekspertise. I 2012 var Somerset College bedst Yderligere Uddannelse College i Somerset for succes, for lange kurser i alle aldre.

Vi forbereder vores studerende til en række karriere på tværs af mange brancher, med vores kandidater, der arbejder i uddannelse, teknologi, sundhed, teknik, design og mange andre sektorer. Vores studerende har arbejdet for en række højt profilerede selskaber, herunder Vivienne Westwood, Per Una, Fat Face og Abercrombie and Fitch.

Placeringer

Taunton

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig