Læs den officielle beskrivelse

Simpelthen Academy Er en førende udbyder af uddannelsestilbud til den finansielle sektor, dedikeret til at hjælpe kandidater til at øge deres karrieremuligheder med anerkendte kvalifikationer, der er værdsat af arbejdsgivere. Vi designer træningsløsninger til enkeltpersoner og erhvervskunder over hele verden og har uddannet mere end 10.000 fagfolk i branchen.

Vores mål er at hjælpe eleverne med at nå deres karrieremål ved at tilbyde uddannelser af høj kvalitet, designet og leveret på en måde, der passer til vores individuelle behov. Ved at samarbejde med vores erfarne kursusinstruktører med vores yderst præcise og letforståelige studiematerialer betyder det, at akademiet blot kan give de studerende den nødvendige viden og ekspertise, de har brug for til at lykkes, samtidig med at de studerer et kursus, der både er engagerende og behageligt.

Alle simpelthen akademiske træningskurser er godkendt og akkrediteret af etablerede tildelende organer for at sikre det højeste niveau af kvalitet. Simpelthen Akademiens store branchekendskab, støttet af et team af ekspertvejledere og et fremragende niveau af kundeservice, gør os til en af ​​de bedste uddannelsesleverandører i den finansielle servicesektor.

Hvorfor studere hos os

Her er blot nogle få grunde til, at du bør studere med Simply Academy:

  • Vi er etableret i over 10 år og har med succes uddannet over 10.000 rådgivere i branchen.
  • Vi er en godkendt uddannelsesleverandør af The London Institute of Banking and Finance.
  • Vi er den største uddannelsesleverandør af realkreditkvalifikationer i Storbritannien.
  • Vi er også den største erhvervsuddannelsesleverandør i Storbritannien for virksomheder som Royal Bank of Scotland og Santander.
  • Vi er betroede partnere af National Skills Academy for Financial Services og Financial & Legal Skills Partnership.
  • Vores passepriser er 85-90%, og alle vores kurser er støttet af vores Pass Assurance Scheme.
  • Vores kursusundervisere er eksperter på deres område og har et væld af industriens viden og erfaring til at hjælpe dig.

For mere information om vores kurser, herunder tilgængelighed og betalingsmuligheder, tøv ikke med at komme i kontakt med vores venlige studielag. Vi vil være mere end glade for at give dig vores ekspertrådgivning og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Simply Academy

CeMAP® er en QCF niveau 3-kvalifikation, der er specifik for Det Forenede Kongerige, og opfylder standarder fastsat af Financial Conduct Authority (FCA) for dem, der sigt ... [+]

Hvad er CeMAP®?

(Prisen er ekskl. Moms) Hvis dit mål er at starte en spændende og potentielt lukrativ karriere som realkreditrådgiver, er certifikatet for realkreditrådgivning (CeMAP®) kvalifikation din billet til succes. CeMAP® er en QCF niveau 3-kvalifikation, der er specifik for Det Forenede Kongerige, og opfylder standarder fastsat af Financial Conduct Authority (FCA) for dem, der sigter mod en "licens til praksis". Med over 80% af realkreditrådgiverne, der har opnået certifikatet, betragtes det virkelig som benchmarkkvalifikation i hele finansbranchen.

Indholdet og strukturen i CeMAP®-kurset er designet til at opfylde de lovmæssige krav og krav til en karriere inden for finansielle tjenester. Arbejdsgivere fra hele sektoren har hjulpet udviklingen af ​​CeMAP®, hvilket betyder, at indholdet er i overensstemmelse med de virkelige krav, som arbejdsgiverne søger.... [-]

Det Forenede Kongerige Bishop's Stortford Bristol Birmingham Edinburgh Glasgow Leeds London Manchester Newcastle upon Tyne Norwich Nottingham Plymouth Southampton  + 10 Mere
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
10 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Simply Academy

Hvis du er en kvalificeret realkreditrådgiver, der ønsker at udvide dine færdigheder og tilbyde flere muligheder til dine kunder, vil certifikatet i reguleret aktieudsted ... [+]

Hvad er CeRER®?

(Prisen er ekskl. Moms) Hvis du er en kvalificeret realkreditrådgiver, der ønsker at udvide dine færdigheder og tilbyde flere muligheder til dine kunder, vil certifikatet i reguleret aktieudstedelse (CeRER®) være en god tilføjelse til dit CV. CeRER® er en QCF niveau 3-kvalifikation, der er specifik for Det Forenede Kongerige og opfylder de standarder, der er fastsat af Financial Conduct Authority (FCA).

Aktieudstedelsesmarkedet vokser hurtigt, og det er et populært valg at kunne tilbyde boligejere denne ekstra service. Denne en-dag studiekursus består af kun to enheder under et modul og sigter mod at udvikle din forståelse af aktieudstedelsesmarkedet, herunder de juridiske og lovgivningsmæssige aspekter af dette fagområde. ... [-]

Det Forenede Kongerige Birmingham London Manchester
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk