Læs den officielle beskrivelse

Den School of Information Risk Management (SIRM) Er et berømt center, der tilbyder programmer både på Undergraduate og Postgraduat Niveauer inden for forskellige discipliner, herunder cyber sikkerhed, informationssikkerhed og forsikring, business management, sundhedsvæsen ledelse og computing. SIRM programmer er Godkendt af forskellige universiteter At tildele grader til vores succesfulde studerende. selskabet SIRM Er pioner i at bruge ISACA Model pensum for sin informationssikkerhed og forsikring med CISA Og CISM Program i Det Forenede Kongerige. Siden 2007 har vi udviklet ekspertise inden for informationssikkerhed og forsikring; Og Business Management programmer i partnerskab med forskellige britiske universiteter herunder University of Greenwich, University of Gloucestershire, University of Derby, University of Chester og Anglia Ruskin University.

selskabet SIRM Har med succes opnået partnerskab med finansieringskontrakt med Brooklands College (Som er et offentligt finansieret college), for at levere niveau 4 og over lærlingeuddannelser kvalifikationer i cyber sikkerhed.

selskabet SIRM er en Godkendt uddannelsesorganisation for Færdigheds- og finansieringsagentur Og er offentliggjort på Register over ROTO (Register over uddannelsesorganisationer). selskabet SIRM Har også opnået succes med at registrere sig på RoATP (Læreruddannelsesliste). Vi er også Godkendt af ATHE (Awards for træning og videregående uddannelse), ASIC (Akkrediteringstjenesterne for International Colleges), AISABE (Foreningen af ​​Informationssikkerhedsrevisorer og Erhvervsdirektører).

selskabet SIRM er baseret på London, Som er hjertet af Det Forenede Kongerige. Vores campus er beliggende i Ilford, Som er øst for London med 1 minutters gang til Ilford tog (over jorden) station og byens centrum. Liverpool Street og Central London er kun 15 minutter ved at træne fra vores campus .. selskabet SIRM Har dannet a Corporate Department Hvor træning på virksomhedsniveau vil blive ydet til begge Offentlig og privat. Vores eksisterende studerende vil have mulighed for at deltage i vores corporate afdeling for at have erhvervserfaring, mens de studerer hos selskabet SIRM. Dette vil sikre ikke kun erhvervserfaring, men vil give dig en rute til fuld tid beskæftigelse på SIRM eller en anden tilknyttet organisation (Afhænger af ledige stillinger). Cyber ​​Security jobs er tilgængelige over hele verden, og hvis du har en britisk grad, som er globalt recongised, kan du have en følelse af sikkerhed mod fremtiden på dit respektive område.

selskabet SIRM Bruger en bred vifte af undervisnings-, lærings- og vurderingsmetoder, som omfatter forelæsninger, øvelser og seminarer (afhængigt af metoden til at studere en studerende valgte fx t, p / t eller online). Vi lægger stor vægt på vigtigheden af ​​elevernes selvstændige læring. Vi er forpligtet til at forbedre overførbar, beskæftigelsesmæssig og studiefærdig udviklingsarbejde på tværs af skolen og indarbejde personlig udviklingsplanlægning i uddannelser. Vi tilstræber at gøre dette ved at yde støtte og fremme af læring og undervisning på selskabet SIRM For både personale og studerende. Personale på selskabet SIRMArbejder sammen med fakultet, studerende og den akademiske administration for at udvikle en uddannelseskultur, der værdier og belønner undervisning, respekt og understøtter individuelle forskelle blandt eleverne og tilskynder til oprettelse af læringsmiljøer, hvor forskellige studerende kan lære og udmærke sig.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Postgraduate Diploma

School of Information Risk Management

MSc Computer Forensic og Security Compliance programmet giver eleverne mulighed for at specialisere sig inden for områderne sikkerhed, overholdelse og undersøgelse af sto ... [+]

MSc Computer Forensic og Security Compliance programmet giver eleverne mulighed for at specialisere sig inden for områderne sikkerhed, overholdelse og undersøgelse af store computersystemer. Det giver dem mulighed for at erhverve aktuelle og relevante fagkundskaber om moderne teknikker, der bruges til at undersøge computersystemer og for at de kan anvende disse færdigheder til en række forskellige problemer. De vil også udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at forstå sikkerhedsstandarder på protokolniveau og vil kunne kritisk analysere og evaluere svar på givne sikkerhedsrelaterede problemer.

I løbet af kurset vil de få en grundig forståelse for de komplekse juridiske spørgsmål omkring brugen af ​​it og computerrelateret teknologi og være i stand til at udvikle kritiske svar på givne juridiske casestudier vedrørende dets anvendelse. De vil erhverve og evaluere specialkundskaber om design og support af computernetværk, der muliggør vellykket dokumentsamling. De vil også undersøge de komplekse socio-etiske spørgsmål vedrørende brugen af ​​it med henblik på overvågning eller andre trusselsforebyggelsesformål og få en forståelse af de mange overensstemmelsesproblemer, der bidrager til informationssystemernes kvalitet og pålidelighed.... [-]

Det Forenede Kongerige London
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk