SOAS Summer School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Sommer ved SOAS

SOAS tilbyder et bredt udvalg af kurser undervist i sommermånederne, varierende i længde, struktur og pris. For at få en smag af SOAS-oplevelsen tager et kig på videoen! Hvis du gerne vil udvide dine horisonter på sommerskolen og få en ny lærerfaring, så tag et kig på, hvad der tilbydes nedenfor.

Ved at tage en sommer kursus på SOAS kan eleverne lære om en bred vifte af emner, der kombinerer banebrydende akademisk forskning, innovativ undervisning og praksisorienteret læring.

Uanset om du er en aktuel studerende, en nyuddannet, en ung professionel, eller hvis du gerne vil opgradere din viden, tager du et sommerskole kursus udvidet dine horisonter.

Hvad kan jeg studere?

SOAS Summer 1

Summer School kurser tilbydes gennem hele tre sessioner, og tilmelding er kun åben for en session, kun af en kombination af sessioner:

Session 2: 2. juli - 20. juli 2018

Kurser undervises på niveau 2/3 af et typisk SOAS bacheloruddannelse og er velegnet til undervisere, såvel som kandidater og kandidater uden indgående kendskab til et bestemt emne.

Ved at deltage i SOAS Summer School kan du:

 • Deltag i vores forskelligartede og internationale studerende samfund
 • Få dine synspunkter hørt - SOAS 'innovative undervisningsmetoder baseret på ekspertise i forskning gør det muligt for eleverne at føje til de livlige diskussioner og kritiske analyser i klasseværelset;
 • Lær af vores højt erfarne og specialiserede akademiske medarbejdere - SOAS har den største koncentration i Europa af eksperter i Mellemøsten, Afrika og Asien;
 • Vær kritisk og gør en forskel - SOAS udfordrer almindelige tankeskoler, tager en ikke-vestlig centrisk tilgang og opfordrer eleverne til at udvikle et kritisk syn og fosterændring;
 • Bane dig ind i SOAS: Summer School studerende kan ansøge om at fortsætte deres studier på SOAS, med over 115 postgraduate programmer at vælge imellem.

Summer School Nøglefakta

Ansøgningsfrist: 25. maj 2018

Adgangskrav

En universitetsstuderende eller en kandidat på tidspunktet for at deltage i sommerskolen og 18 år. Erhvervserfaring kan anerkendes som ækvivalent med en universitets kvalifikation.

 • Deltagerne skal være 18 eller over på tidspunktet for deltagelse.
 • Flydende på engelsk demonstreret gennem:
  • TOEFL Papirbaseret test vi kræver minimum 583 med minimum 53 i alle færdigheder og TOEFL Internet Based Test vi kræver minimum 93 med mindst 20 i alle færdigheder.
  • IELTS, 6,5 overordnet eller højere, med mindst 6 i alle underskrifter.
  • Pearson Test of English en score på 59-64
  • Cambridge Engelsk: Advanced (CAE) Grade B
 • Hvis du har studeret i en engelsktalende institution eller har undervisning på dit universitet på engelsk (undtagen engelsksprogskurser), kan du opfylde vores krav uden at skulle udlevere et certifikat. Bevis for dette vil enten være inkluderet i et transkript eller brev fra dit universitet.
 • Ansøgere med en alternativ kvalifikation skal kontakte os for rådgivning.
 • Ansøgere, hvis engelsksproglige niveau ikke opfylder kravene, kan være interesseret i vores fagbaserede kurser med engelsksproglig støtte.

Indskrivning af sommerskoleansøgere, der ikke opfylder adgangskravene, er efter SOA's skøn - kontakt venligst for at få detaljeret information om din ansøgning.

Når du har betalt ansøgningsgebyret på £ 40 og indsendt online ansøgningsskemaet, vil du blive informeret om, hvorvidt du har et sted på sommerskolen inden for 5 arbejdsdage. Vær venlig at betale ikke dit studiegebyr inden du har modtaget dit tilbudsbrev.

Vurdering og Credits

Studerende er normalt i stand til at få kreditter fra deres hjem institution, typisk vores kurser modtager:

 • 3 point i det amerikanske system
 • 7,5 ECTS i det europæiske system.

Hvis du har til hensigt at kræve kreditter fra din hjemmeinstitution, skal du kontrollere kravene med dem, før du tilmelder dig. Vi vil med glæde hjælpe dig på enhver måde, men vi kan dog være opmærksomme på, at beslutningen om at tildele kreditter hviler hos din hjemmeinstitution.

Vurdering er valgfri og vil variere for hvert kursus. Deltagerne vil blive forsynet med et bevis for deltagelse og udskrifter vil være tilgængelige efter anmodning.

Kontakt timer

Sessioner 2

 • 46 timers kontakt tid.
 • Mandag - Torsdag
 • 10:00 - 15:00: forelæsninger og øvelser
 • Yderligere 2 timer på en bestemt fredag, der involverer indholdsrelaterede valgfrie aktiviteter, som f.eks. Museums- eller firmabesøg.
 • På fredagen åbner kurser en af ​​deres aktiviteter til alle sommerskolestuderende og giver hver elev en række forskellige aktiviteter til at deltage i.

Gebyrer

SOAS fees

Der er en engangs, ikke-refunderes ansøgningsgebyr på £ 40.

Undervisningsgebyr:

 • Sessioner 2

En rabat på 10% er tilgængelig til den 30. marts 2018

Indkvartering

Indkvartering er tilgængelig for Summer School-studerende på SOAS Halls of Residence, Dinwiddy House. For detaljer om hvordan man reserverer et værelse, besøg venligst Dinwiddy House indkvartering side.

Socialt program

Vores venlige og pulserende campus ligger i hjertet af London i centrum af historiske Bloomsbury. Kapitalets rige kulturelle og sociale liv er bogstaveligt talt lige uden for døren! Under SOAS Summer School vil du blive inviteret til at deltage i et varieret socialt program, der tilbydes af SOAS og Summer School-teamet, herunder kursusrelaterede aktiviteter, en velkomst og farvel modtagelse, en Thames River cruise og forskellige arrangementer, der tilbydes af SOAS i hele sommeren.

Derudover kan du bestille nedsatte ture gennem vores partner International Friends, eller du kan undersøge, hvad byen har at byde på. Et detaljeret program vil være tilgængeligt tættere på sommerskoleens start.

SOAS student 2

Jeg fandt mine klasser ekstremt stimulerende og fandt lærerne at være meget kvalificerede, da de alle havde tidligere erhvervserfaring inden for de områder, de lærte. Campus er smuk, og hvert klasseværelse er rimeligt dimensioneret med studerende fra hele verden. Det er også placeret i en meget flot del af London, der har masser af ting at tilbyde, når klassen er overstået. SOAS var en berigende oplevelse for mig, og jeg ville ikke ændre det til noget i verden.

Owen, Finans

SOAS Summer School" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40416_rsz_soas_school.png" alt="SOAS Summer School" />

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se Summer courses »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Summer course

Finans og risikostyring

på universitet Fuldtid 19 dage July 2019 Det Forenede Kongerige London

Kurset lærer de vigtigste metoder, som virksomhederne bruger til at styre risici og deres anvendelser i den globale økonomi. [+]

Programbeskrivelse

Kurset lærer de vigtigste metoder, som virksomhederne bruger til at styre risici og deres anvendelser i den globale økonomi. Det introducerer de finansielle markeder og principperne for risikostyring og forklarer, hvordan man skal evaluere for at anvende de vigtigste risikostyringsværktøjer. Kurset ser på brugen af ​​finansielle derivater til afdækning og spekulation på de finansielle markeder. Det omhandler også potentielle faldgruber i risikostyringen og diskuterer, hvordan en uhensigtsmæssig brug af risikostyringsværktøjer kunne have forværret den seneste finanskrise.

credits

Studerende er normalt i stand til at opnå kreditter fra deres hjem institution og typisk vores kurser modtage 3 point i det amerikanske system og 7,5 ECTS i det europæiske system. Hvis du har til hensigt at kræve kreditter fra din hjemmeinstitution, skal du kontrollere kravene med dem, før du tilmelder dig. Vi vil med glæde hjælpe dig på en måde, vi kan dog være opmærksom på, at beslutningen om at tildele kreditter hviler hos din hjemmeinstitution. Studiet vil være valgfrit og vil variere for hvert kursus. Deltagerne vil blive forsynet med et bevis for deltagelse og udskrifter vil være tilgængelige efter anmodning.... [-]


Forstå Afrika

på universitet Fuldtid 19 dage July 2019 Det Forenede Kongerige London

Dette kursus giver deltagerne en samlet forståelse af Afrikas historie, politik og kultur. Med en bred vifte af sessioner, fra historie og politik til sprog og musik, giver kurset en indgående kendskab til de vigtigste akademiske områder inden for Afrika. Kurset omfatter en kombination af forelæsninger og interaktive workshops samt museumsbesøg og sociale arrangementer. [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus giver deltagerne en samlet forståelse af Afrikas historie, politik og kultur. Med en bred vifte af sessioner, fra historie og politik til sprog og musik, giver kurset en indgående kendskab til de vigtigste akademiske områder inden for Afrika. Kurset omfatter en kombination af forelæsninger og interaktive workshops samt museumsbesøg og sociale arrangementer.

Dette er en god mulighed for den fremtrædende plads, som Afrika som kontinent har opnået de seneste år og visionen om Afrika Rising, et kontinent med mange job- og investeringsmuligheder. Også inden for kunstværket har vi oplevet en utrolig stigning i tilstedeværelsen af ​​afrikanske kunstnere i de internationale kunstcirkler, der har været yderst stimulerende og forfriskende til forståelse af kunst og kulturer.... [-]


Internationale relationer i det 21. århundrede

på universitet Fuldtid 19 dage July 2019 Det Forenede Kongerige London

Kurset vil give en kritisk forståelse af centrale udviklinger og problemstillinger i nutidig verdenspolitik for studerende uden forudgående baggrund i internationale relationer. [+]

Programbeskrivelse

Kurset vil give en kritisk forståelse af centrale udviklinger og problemstillinger i nutidig verdenspolitik for studerende uden forudgående baggrund i internationale relationer. Fokus på perioden siden afslutningen af ​​den kolde krig, en æra defineret af hurtig institutionel innovation og udvikling, samt en række fremtrædende globale problemer, problemer og politiske dilemmaer, lokaliserer kurset disse i forbindelse med nord-syd-relationer. Behandling af det internationale system som en dynamisk helhed undersøger, hvordan problemer, der er blevet centrale i international politik, herunder 'mislykkede stater', nuklear spredning, væbnet konflikt og terrorisme, demokratisering, pandemier og den arabiske forår, er tæt knyttet til udvidelsen af ​​indsatsen siden midten -20 århundrede for at skabe en liberal verdensorden. I den forbindelse giver den analyse af de roller, der spilles i nutidig verdenspolitik af ledende medlemmer af det internationale samfund som USA, EU, "stigende" ikke-vestlige stater Kina, Indien og Brasilien, ikke-statslige aktører såsom ngo'er, tværnationale selskaber og væbnede grupper og internationale finansielle og andre institutioner.... [-]


International lov: nutidige spørgsmål

på universitet Fuldtid 19 dage July 2019 Det Forenede Kongerige London

Dette kursus giver eleverne en grundlæggende forståelse af folkeretten med fokus på fundamentale strukturer, der er nødvendige for at engagere sig i ethvert internationalt juridisk spørgsmål. [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus giver eleverne en grundlæggende forståelse af folkeretten med fokus på fundamentale strukturer, der er nødvendige for at engagere sig i ethvert internationalt juridisk spørgsmål. Studerende introduceres i tre underdiscipliner inden for international ret: international humanitær lov om væbnede konflikter, international strafferet og international økonomisk ret. Gennem studiet af disse tre områder af international ret introduceres eleverne til en række moderne emner, der kræver anvendelse af fundamentets regler og strukturer for at udvikle bevidsthed om både begrænsninger og potentiale i folkeretten som et redskab til forandring.

Studerende vil forlade kurset med kapacitet til at løse internationale juridiske problemer med tillid samt bevidsthed om specifikke moderne spørgsmål og hvordan international ret beskæftiger sig med tre specifikke opståede og igangværende bekymringer: miljø, teknologi (især brugen af ​​droner og udviklingen af ​​dødelig væbnede våben systemer) og brugen af ​​magt uden for de kollektive sikkerhedsstrukturer.... [-]


Kapitalisme, krise og den neoliberale stat

på universitet Fuldtid 19 dage July 2019 Det Forenede Kongerige London

Kurset er organiseret i tre dele. For det første vil vi afmaskere, hvordan den nuværende neoliberale periode kan forstås i forhold til kapitalismens lange historie, før vi udforsker analytiske modeller om forbindelserne mellem staten og markedet. For det andet vil vi forhøre centrale temaer for at forstå politikken i forbindelse med neoliberalisme, herunder vækst i den finansielle industri, global handel og international udvikling. For det tredje er alle disse debatter samlet for at undersøge former for fortaler mod neoliberalisme, herunder opmærksomhed på imperialisme, stramning, autoritarisme og potentielle fremtidige alternativer inden for og ud over det kapitalistiske system. Udover klasseværelsesbaseret undervisning og debat indeholder kurset yderligere social aktivitet, herunder en feltur til City of London og relevante filmvisninger. [+]

Programbeskrivelse

Finansielle kriser. Handels krige. Verdens fattigdom. Austerity politics. Højre populisme. Modstand, revolutioner og social forandring. Alle disse komplekse spørgsmål - som dybt danner nationer og enkeltpersoners liv - er på en eller anden måde bundet til, hvordan det globale kapitalistiske system er politisk organiseret. Dette kursus tilbyder værktøjer til at stille spørgsmålstegn ved, hvem der vinder, og som taber og hvordan man bedre forstår politikken i verdensøkonomien. Baseret på litteratur inden for politisk økonomi, undersøger kurset de afgørende strukturer, processer og resultater i de seneste kampe om den neoliberale kapitalisme.

Kurset er organiseret i tre dele. For det første vil vi afmaskere, hvordan den nuværende neoliberale periode kan forstås i forhold til kapitalismens lange historie, før vi udforsker analytiske modeller om forbindelserne mellem staten og markedet. For det andet vil vi forhøre centrale temaer for at forstå politikken i forbindelse med neoliberalisme, herunder vækst i den finansielle industri, global handel og international udvikling. For det tredje er alle disse debatter samlet for at undersøge former for fortaler mod neoliberalisme, herunder opmærksomhed på imperialisme, stramning, autoritarisme og potentielle fremtidige alternativer inden for og uden for det kapitalistiske system. Udover klasseværelsesbaseret undervisning og debat indeholder kurset yderligere social aktivitet, herunder en feltur til City of London og relevante filmvisninger.... [-]


Køn, Konflikt og Mellemøsten

på universitet Fuldtid 19 dage July 2019 Det Forenede Kongerige London

Dette kursus giver indsigt i centrale spørgsmål i undersøgelsen af ​​køn og konflikt i Mellemøsten. [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus giver indsigt i centrale spørgsmål i undersøgelsen af ​​køn, stat og vold i Mellemøsten. Kurset giver fokus for studerende interesseret i feminisme og maskulinitetsstudier, seksualitet og køn, samtidig med at der tilbydes en kønsbestemt tilgang til undersøgelsen af ​​statsopbygning og vold i Mellemøsten. Gennem forelæsninger, aflæsninger, diskussioner og aktiviteter vil kurset introducere nøgleproblemer i forhold til kønsdynamikken af ​​deltagelse, de juridiske svar på kvinder og mænd, fred og sikkerhed og arten af ​​kønsrelaterede usikkerheder, men vil også dække andre relevante emner som f.eks. repræsentation, videnproduktion og kunstneriske produktioner. Ved at fremhæve vigtige spørgsmål i undersøgelsen af ​​køn, stat og vold i Mellemøsten sigter kurset på at udfordre de fremherskende stereotyper om køn og dets konstruktioner af maskuliniteter og femininiteter i regionen, samtidig med at man fremmer kritisk refleksion via brug af multimedie, dybde casestudier og tværfaglige materialer.... [-]


Mellemøsten i Global Politics

på universitet Fuldtid 19 dage July 2019 Det Forenede Kongerige London

Dette kursus tager sigte på at placere det moderne Mellemøsten i sin internationale sammenhæng, udforske empiriske og dekoloniseringshistorier, hegemoni og modstand, konflikt og samarbejde samt identitets- og udenrigspolitik. Det er informeret af et stringent engagement med teorier om internationale relationer. Kurset begynder med en udforskning af de forskellige historiske faser af interaktion mellem Mellemøsten stater og det internationale system. Disse er opdelt i koloni-, krigs- og efterkrigstidens perioder. [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus tager sigte på at placere det moderne Mellemøsten i sin internationale sammenhæng, udforske empiriske og dekoloniseringshistorier, hegemoni og modstand, konflikt og samarbejde samt identitets- og udenrigspolitik. Det er informeret af et stringent engagement med teorier om internationale relationer. Kurset begynder med en udforskning af de forskellige historiske faser af interaktion mellem Mellemøsten stater og det internationale system. Disse er opdelt i koloni-, krigs- og efterkrigstidens perioder.

Forelæsninger vil dække de tidlige bosættelseskolonier, Storbritanniens uformelle imperium i Golfen og de fransk-franske mandater samt opståen af ​​Tyrkiet og Israel og udfordringen repræsenteret af de pan-arabiske revolutionære stater efterfulgt af en diskussion af Mellemøsten sted i post-Cold War unipolar æra. Hver af disse faser diskuteres i takt med relevante indflydelsesrige paradigmer og begreber i international relationersteori, der bruges til at studere Mellemøsten i sin internationale sammenhæng. Der tages højde for spørgsmålet om egenskaberne i et regionalt delsystem samt underfeltet i udenrigspolitisk analyse i internationale relationer. Den anden del af kurset behandler centrale temaer i internationale relationer, såsom transnationalisme, migration, olie, globalisering og identitet. Det afsluttende afsnit af kurset omhandler konflikt og samarbejde. Dette vil indebære analyse af den arabisk-israelske konflikt, arabisme og islamisme, og udenrigspolitisk beslutningstagning og nøgleaktører i regionale magter.... [-]


Migration og Diaspora

på universitet Fuldtid 19 dage July 2019 Det Forenede Kongerige London

Kurset har til formål at hjælpe deltagerne: udvikle en bred forståelse af stedet for migration og diaspora samfund i den moderne verden; erhverve evnen til at trække på casestudier fra litteraturen for at hjælpe med at forstå moderne migrationsproblemer; være rustet til at bruge praktiske eksempler til at illustrere teoretiske perspektiver. [+]

Programbeskrivelse

Migration er et af de mest kontroversielle spørgsmål i det nuværende politiske landskab. Årsagerne, omkostningerne og konsekvenserne af nutidens massemigration er ofte hårdt anfægtet og deler ofte den offentlige mening. Dette kursus tager en tværfaglig tilgang til at give deltagerne en bred forståelse af nuværende migrationsstrømme, der giver både historisk perspektiv og nutidig kontekst. Undervist af akademikere fra SOAS, der specialiserer sig i migrations- og diasporastudier, i samarbejde med diaspora-fagfolk AFFORD, deltager kursisterne i en forståelse af de bredere strukturer for moderne migration og giver også praktiske eksempler og casestudier, der hjælper med at fokusere migranter, deres motivationer og deres indvirkning på samfund og kulturer.... [-]


NGO'er og sociale bevægelser: Politik for protest og forandring

på universitet Fuldtid 19 dage July 2019 Det Forenede Kongerige London

Dette kursus giver en kritisk introduktion til ikke-statslige organisationer, arten og virkningen af ​​social protest, hvordan de har interageret og påvirket hinanden, og hvordan de har globaliseret. Det stiller spørgsmålstegn ved opfattelsen af, at ngo'er tilbyder et alternativ til statsorienterede eller top-down-udviklingsmodeller, betragter begrebet og brugen af ​​humanitær intervention i forskellige sammenhænge og undersøger, i hvilket omfang sociale bevægelser udgør en udfordring for neoliberalisme. Det undersøger både det teoretiske grundlag for NGO og sociale bevægelsesstrategier for social forandring samt deres praktiske konsekvenser og trækker på en række case studies, hvor man udforsker hvilken form for udvikling og forandring der er muligt. [+]

Programbeskrivelse

Stigningen af ​​ngo'er til en veritabel global industri er blevet matchet af en diversificering i de typer roller, som ngo'er spiller i samfundet. Ud over at levere nødhjælp og fremme social og økonomisk udvikling har ngo'er i stigende grad deltaget i bredere styring, demokratisering og fredsskabende indsats.

Dette kursus giver en kritisk introduktion til ikke-statslige organisationer, arten og virkningen af ​​social protest, hvordan de har interageret og påvirket hinanden, og hvordan de har globaliseret. Det stiller spørgsmålstegn ved opfattelsen af, at ngo'er tilbyder et alternativ til statsorienterede eller top-down-udviklingsmodeller, betragter begrebet og brugen af ​​humanitær intervention i forskellige sammenhænge og undersøger, i hvilket omfang sociale bevægelser udgør en udfordring for neoliberalisme. Det undersøger både det teoretiske grundlag for NGO og sociale bevægelsesstrategier for social forandring samt deres praktiske konsekvenser og trækker på en række case studies, hvor man udforsker hvilken form for udvikling og forandring der er muligt.... [-]


Offentlig økonomistyring

på universitet Fuldtid 19 dage July 2019 Det Forenede Kongerige London

Den effektive forvaltning af de offentlige finanser er en grundlæggende funktion for enhver regering og den offentlige sektor. [+]

Programbeskrivelse

Den effektive forvaltning af de offentlige finanser er en grundlæggende funktion for enhver regering og den offentlige sektor. Dette kursus giver deltagerne den teoretiske viden og værktøjer til at gennemgå, diskutere, forstå og evaluere centrale temaer om offentlig økonomisk forvaltning. På baggrund af akademisk forskning og praktiske eksempler lærer eleverne, hvordan regeringer og offentlige organisationer planlægger og administrerer offentlige udgifter; hvordan skattepolitikker foretages hvad er virkningerne af beskatning; Hvilket andet middel, bortset fra beskatning, har den offentlige sektor til at øge indtægterne; hvordan økonomiske resultater rapporteres til offentligheden og hvordan finansbalancen nås. I tutorials skal eleverne præsentere tildelte opgaver og diskutere case studies af offentlig økonomisk forvaltning tegning fra en række lande fra hele verden.... [-]


Udvikling og konflikt

på universitet Fuldtid 19 dage July 2019 Det Forenede Kongerige London

Kurset undersøger sammenhængen mellem konflikt og udvikling mellem ulighed og vold og mellem de strukturer og interesser, der bidrager til fortsat vold inden for og mellem lande. Den informeres af en politisk økonomi-tilgang til analyse af konflikter og fremhæver den måde, hvorpå konfliktpartiernes og deres internationale støttemænds økonomiske og politiske interesser kan konspirere for at danne "krigssystemer" og hvor voldelig konflikt kan skabe stor velstand i nogen tid forårsager ødelæggelse for mange flere. [+]

Programbeskrivelse

Kurset undersøger sammenhængen mellem konflikt og udvikling mellem ulighed og vold og mellem de strukturer og interesser, der bidrager til fortsat vold inden for og mellem lande. Den informeres af en politisk økonomi-tilgang til analyse af konflikter og fremhæver den måde, hvorpå konfliktpartiernes og deres internationale støttemænds økonomiske og politiske interesser kan konspirere for at danne "krigssystemer" og hvor voldelig konflikt kan skabe stor velstand i nogen tid forårsager ødelæggelse for mange flere.

Kurset er opdelt i tre dele: For det første vil vi udforske de centrale begreber om konflikt, udvikling og vold og indføre flere grundlæggende tilgange til analyse af konflikter: hvad angår rationelt valg, politisk økonomi og flere antropologiske tilgange, der foregriber betydningen og social embeddedness of violence. For det andet vil vi udforske og kritisk afprøve en række forklaringer til årsagerne og konsekvenserne af voldelig konflikt, idet der fokuseres på forklaringer, der er opstillet med hensyn til naturressourcer og miljøskarphed og med hensyn til etniske eller religiøse identiteter og virkningerne af forskydning og humanitær kriser og virkningen af ​​voldelig konflikt om ikke-krig, "kriminel" vold. Endelig vil vi overveje den rolle, som eksterne intervenienter spiller for at lindre og forværre konflikten med fokus på udfordringerne ved eksternt ledet efterkonfliktopbygning, den globale våbenhandel og internationale politiske og økonomiske institutioners rolle mere bredt i at skabe konflikter og hvordan krigen mod terror artikulerer med konflikterne og metoderne til at analysere dem, som vi har studeret.... [-]


Kontakt

SOAS University of London

Adresse, linje 1 SOAS University of London 10 Thornhaugh Street, Russell Square, London WC1H 0XG
London, England, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside https://www.soas.ac.uk/summerschool/
Telefon +44 (0)20 7637 2388