Læs den officielle beskrivelse

Sommer ved SOAS

SOAS tilbyder et bredt udvalg af kurser undervist i sommermånederne, varierende i længde, struktur og pris. For at få en smag af SOAS-oplevelsen tager et kig på videoen! Hvis du gerne vil udvide dine horisonter på sommerskolen og få en ny lærerfaring, så tag et kig på, hvad der tilbydes nedenfor.

Ved at tage en sommer kursus på SOAS kan eleverne lære om en bred vifte af emner, der kombinerer banebrydende akademisk forskning, innovativ undervisning og praksisorienteret læring.

Uanset om du er en aktuel studerende, en nyuddannet, en ung professionel, eller hvis du gerne vil opgradere din viden, tager du et sommerskole kursus udvidet dine horisonter.

Hvad kan jeg studere?

SOAS Summer 1

Summer School kurser tilbydes gennem hele tre sessioner, og tilmelding er kun åben for en session, kun af en kombination af sessioner:

Session 2: 2. juli - 20. juli 2018

Kurser undervises på niveau 2/3 af et typisk SOAS bacheloruddannelse og er velegnet til undervisere, såvel som kandidater og kandidater uden indgående kendskab til et bestemt emne.

Ved at deltage i SOAS Summer School kan du:

 • Deltag i vores forskelligartede og internationale studerende samfund
 • Få dine synspunkter hørt - SOAS 'innovative undervisningsmetoder baseret på ekspertise i forskning gør det muligt for eleverne at føje til de livlige diskussioner og kritiske analyser i klasseværelset;
 • Lær af vores højt erfarne og specialiserede akademiske medarbejdere - SOAS har den største koncentration i Europa af eksperter i Mellemøsten, Afrika og Asien;
 • Vær kritisk og gør en forskel - SOAS udfordrer almindelige tankeskoler, tager en ikke-vestlig centrisk tilgang og opfordrer eleverne til at udvikle et kritisk syn og fosterændring;
 • Bane dig ind i SOAS: Summer School studerende kan ansøge om at fortsætte deres studier på SOAS, med over 115 postgraduate programmer at vælge imellem.

Adgangskrav

En universitetsstuderende eller en kandidat på tidspunktet for at deltage i sommerskolen og 18 år. Erhvervserfaring kan anerkendes som ækvivalent med en universitets kvalifikation.

 • Deltagerne skal være 18 eller over på tidspunktet for deltagelse.
 • Flydende på engelsk demonstreret gennem:
  • TOEFL Papirbaseret test vi kræver minimum 583 med minimum 53 i alle færdigheder og TOEFL Internet Based Test vi kræver minimum 93 med mindst 20 i alle færdigheder.
  • IELTS, 6,5 overordnet eller højere, med mindst 6 i alle underskrifter.
  • Pearson Test of English en score på 59-64
  • Cambridge Engelsk: Advanced (CAE) Grade B
 • Hvis du har studeret i en engelsktalende institution eller har undervisning på dit universitet på engelsk (undtagen engelsksprogskurser), kan du opfylde vores krav uden at skulle udlevere et certifikat. Bevis for dette vil enten være inkluderet i et transkript eller brev fra dit universitet.
 • Ansøgere med en alternativ kvalifikation skal kontakte os for rådgivning.
 • Ansøgere, hvis engelsksproglige niveau ikke opfylder kravene, kan være interesseret i vores fagbaserede kurser med engelsksproglig støtte.

Indskrivning af sommerskoleansøgere, der ikke opfylder adgangskravene, er efter SOA's skøn - kontakt venligst for at få detaljeret information om din ansøgning.

Når du har betalt ansøgningsgebyret på £ 40 og indsendt online ansøgningsskemaet, vil du blive informeret om, hvorvidt du har et sted på sommerskolen inden for 5 arbejdsdage. Vær venlig at betale ikke dit studiegebyr inden du har modtaget dit tilbudsbrev.

Vurdering og Credits

Studerende er normalt i stand til at få kreditter fra deres hjem institution, typisk vores kurser modtager:

 • 3 point i det amerikanske system
 • 7,5 ECTS i det europæiske system.

Hvis du har til hensigt at kræve kreditter fra din hjemmeinstitution, skal du kontrollere kravene med dem, før du tilmelder dig. Vi vil med glæde hjælpe dig på enhver måde, men vi kan dog være opmærksomme på, at beslutningen om at tildele kreditter hviler hos din hjemmeinstitution.

Vurdering er valgfri og vil variere for hvert kursus. Deltagerne vil blive forsynet med et bevis for deltagelse og udskrifter vil være tilgængelige efter anmodning.

Kontakt timer

Sessioner 2

 • 46 timers kontakt tid.
 • Mandag - Torsdag
 • 10:00 - 15:00: forelæsninger og øvelser
 • Yderligere 2 timer på en bestemt fredag, der involverer indholdsrelaterede valgfrie aktiviteter, som f.eks. Museums- eller firmabesøg.
 • På fredagen åbner kurser en af ​​deres aktiviteter til alle sommerskolestuderende og giver hver elev en række forskellige aktiviteter til at deltage i.

Gebyrer

SOAS fees

Der er en engangs, ikke-refunderes ansøgningsgebyr på £ 40.

Undervisningsgebyr:

 • Sessioner 2

En rabat på 10% er tilgængelig til den 30. marts 2018

Indkvartering

Indkvartering er tilgængelig for Summer School-studerende på SOAS Halls of Residence, Dinwiddy House. For detaljer om hvordan man reserverer et værelse, besøg venligst Dinwiddy House indkvartering side.

Socialt program

Vores venlige og pulserende campus ligger i hjertet af London i centrum af historiske Bloomsbury. Kapitalets rige kulturelle og sociale liv er bogstaveligt talt lige uden for døren! Under SOAS Summer School vil du blive inviteret til at deltage i et varieret socialt program, der tilbydes af SOAS og Summer School-teamet, herunder kursusrelaterede aktiviteter, en velkomst og farvel modtagelse, en Thames River cruise og forskellige arrangementer, der tilbydes af SOAS i hele sommeren.

Derudover kan du bestille nedsatte ture gennem vores partner International Friends, eller du kan undersøge, hvad byen har at byde på. Et detaljeret program vil være tilgængeligt tættere på sommerskoleens start.

SOAS student 2

Jeg fandt mine klasser ekstremt stimulerende og fandt lærerne at være meget kvalificerede, da de alle havde tidligere erhvervserfaring inden for de områder, de lærte. Campus er smuk, og hvert klasseværelse er rimeligt dimensioneret med studerende fra hele verden. Det er også placeret i en meget flot del af London, der har masser af ting at tilbyde, når klassen er overstået. SOAS var en berigende oplevelse for mig, og jeg ville ikke ændre det til noget i verden.

Owen, Finans

SOAS Summer School" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40416_rsz_soas_school.png" alt="SOAS Summer School" />

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Summer course

SOAS Summer School

Kurset består af forelæsninger, workshops, udflugter og guidede ture i London sammen med en rundvisning i en landdistrikt / kystregion i Sussex, nemlig Cinque Port of Rye ... [+]

Programbeskrivelse

Kurset består af forelæsninger, workshops, udflugter og guidede ture i London sammen med en rundvisning i en landdistrikt / kystregion i Sussex, nemlig Cinque Port of Rye og dens omegn. Den vil tilbyde en bred vifte af tilgange og dagsordener (både teoretisk og politikrelateret) om turisme, pilgrimsrejse, kulturarv og rejse mere generelt - herunder overvejelse af flygtninge og asylansøgere.

Kurset gennemføres i et intenst, unikt og tæt knit miljø, der giver førsteklasses viden / praksis af og på området. Kurset er åbent for studerende i en række discipliner, herunder antropologi, sociologi, historie, geografi, udviklingsstudier, internationale relationer, kunst - samt discipliner inden for kunst humaniora mere generelt.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Dette kursus tager sigte på at give deltagerne både teoretisk viden og praktiske værktøjer til at forstå og imødegå de udfordringer, som de bæredygtige udviklingsmål (SDG ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus tager sigte på at give deltagerne både teoretisk viden og praktiske værktøjer til at forstå og imødegå de udfordringer, som de bæredygtige udviklingsmål (SDG'er) udgør for regeringer, der udformer offentlige politikker og leveringsstrategier for at nå dem.

Siden deres formulering i 2015 har SDG'erne indgået mange udviklingslandes politiske diskurs, hvilket har betydning for politiske beslutningsprocesser og gennemførelsesprocesser. I stedet for at diskutere SDG'erne og deres konsekvenser for udvikling, vil dette kursus fokusere direkte på den politiske og administrative kapacitet, der er nødvendig for at forfølge SDG'er med succes. Emner, der vil blive dækket, omfatter styrkelse af styring og involvering af interessenter, strategisk planlægning, forbedring af policyanalyser og beslutningstagningskapacitet, fremme af offentlige finansielle styringssystemer og ansvarlighed samt den rolle, som ledelseskontrol, overvågning og evaluering har for at forfølge SDG'erne .... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Dette kursus introducerer eleverne til den rolle, som økonomien spiller i overgangen til en bæredygtig, lav-CO2-økonomi. Forebyggelse af og tilpasning til klimaændringer ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus introducerer eleverne til den rolle, som økonomien spiller i overgangen til en bæredygtig, lav-CO2-økonomi. Forebyggelse af og tilpasning til klimaændringer og samtidig realisering af de bæredygtige udviklingsmål (SDG) kræver anvendelse af store mængder kapitalkapital, som i øjeblikket ikke leveres i tilstrækkelige mængder. Desuden udgør klimaændringerne en betydelig risiko for økonomier og finansielle systemer. Samtidig er der betydelige muligheder for at finansiere den grønne transformation og tilpasning af investeringer og finansiering med miljømæssige, sociale og governance-kriterier (ESG).

Kurset sætter eleverne i stand til at forstå og anvende nøglekoncepter inden for klima og bæredygtig finansiering, rolle klima og andre miljømæssige risici ved at skabe potentielle finansielle risici på bank- og kapitalmarkederne og de finansielle aktørers rolle i at drive en global overgang og tilpasning af kapitalmarkeder med klima og bæredygtighedsmål.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Dette kursus giver en kritisk introduktion til forståelsen af klimaforandringernes politik. Det præsenterer et kritisk perspektiv på forholdet mellem miljø og udvikling, ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus giver en kritisk introduktion til forståelsen af klimaforandringernes politik. Det præsenterer et kritisk perspektiv på forholdet mellem miljø og udvikling, natur, samfund og antropocen og fokuserer på dynamikken i socio-miljømæssige forandringer, idet der tages hensyn til dets materielle og økonomiske, politiske og organisatoriske såvel som kulturelle og ideologiske dimensioner .

En teoretisk overvejelse af klimaændringernes historie, politik og økonomi er grundlaget for kurset, efterfulgt af en forhør af diplomati af klimaforhandlinger, herunder Paris-aftalen og IPCC-rapporterne, feministiske tilgange til miljøet og økosocialisme. Endelig undersøger kurset nutidige spørgsmål, der vedrører teknologi og klima, racisme og klimafornægtelse og bevægelsens potentiale for at tvinge regeringsmæssige tiltag på klimaændringer.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Dette kursus tager sigte på at give deltagerne den teoretiske viden og kritiske værktøjer til forståelse af begrundelsen for og virkningen af de offentlige økonomiske sty ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus tager sigte på at give deltagerne den teoretiske viden og kritiske værktøjer til forståelse af begrundelsen for og virkningen af de offentlige økonomiske styringspolitikker på økonomien i forbindelse med stramning.

Siden de finansielle kriser 2008-9 har mange lande i verden forsøgt at tilpasse og levere stramninger i et forsøg på at bevare de offentlige finansers bæredygtighed - med vidt forskellige succeser. Efterfulgt af lige så forskellige finanspolitikker, der har til formål at genoplive den økonomiske vækst, giver erfaringerne fra det sidste årti kraftfulde erfaringer med effektiviteten af forskellige tilgange. Emner, der vil blive drøftet, omfatter udformning af effektive og bæredygtige offentlige økonomiske styringssystemer, forvaltning af regeringernes skattepolitik, udvikling af offentlig økonomisk forvaltningskapacitet, samspillet med politik og den rolle, som internationale organisationer som IMF har i offentlig økonomisk forvaltningspolitik.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Den effektive forvaltning af de offentlige finanser er en grundlæggende funktion for enhver regering og den offentlige sektor. Dette kursus giver deltagerne den teoretisk ... [+]

Programbeskrivelse

Den effektive forvaltning af de offentlige finanser er en grundlæggende funktion for enhver regering og den offentlige sektor. Dette kursus giver deltagerne den teoretiske viden og værktøjer til at gennemgå, diskutere, forstå og evaluere centrale temaer om offentlig økonomisk forvaltning. På baggrund af akademisk forskning og praktiske eksempler lærer eleverne, hvordan regeringer og offentlige organisationer planlægger og administrerer offentlige udgifter; hvordan skattepolitikker foretages hvad er virkningerne af beskatning; Hvilket andet middel, bortset fra beskatning, har den offentlige sektor til at øge indtægterne; hvordan økonomiske resultater rapporteres til offentligheden og hvordan finansbalancen nås.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan man starter et projekt? Hvad betyder 'forskning'? Eller bare hvordan kan man få en god ide til en velformuleret rapport? Uanset h ... [+]

Programbeskrivelse

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan man starter et projekt? Hvad betyder 'forskning'? Eller bare hvordan kan man få en god ide til en velformuleret rapport? Uanset hvad som helst, uanset niveauet, både i akademiske og faglige rammer, giver sommerskolen Research Awareness: Design and Methodology en unik mulighed for at udvikle og udnytte din evne til at konceptualisere og udvikle dine forskningsfærdigheder.

Vi vil tackle hvad det betyder at være forsker fra bunden, begyndende med de grundlæggende byggesten af hvad der betyder "forskning", hvordan man går godt og hvad faldgruber for at undgå.

Din kursusleder er Dr. J Simon Rofe, medinstruktør af den største forskningsmetodik kursus globalt gennem en Coursera MOOC, og for denne sommer skole kursus, han er sammen med andre SOAS lærer dr. Ashley Cox. Sammen vil de kurere en spændende tilgang, der trækker på den seneste akademiske praksis inden for læring og forskning, og SOAS fantastiske ressourcer i form af British Library, British Museum, Welcome Trust og Crick Institute.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Dette kursus giver deltagerne en samlet forståelse af Afrikas historie, politik og kultur. Med en bred vifte af sessioner, fra historie, panafrikanisme og politik til spr ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus giver deltagerne en samlet forståelse af Afrikas historie, politik og kultur. Med en bred vifte af sessioner, fra historie, panafrikanisme og politik til sprog, migration og musik, giver kurset en indgående kendskab til de vigtigste akademiske studieområder vedrørende Afrika. Kurset omfatter en kombination af forelæsninger og interaktive værksteder samt museumsbesøg og sociale arrangementer.

Dette er en god mulighed for den fremtrædende plads, som Afrika som kontinent har opnået de seneste år og visionen om Afrika Rising, et kontinent med mange job- og investeringsmuligheder. Også inden for kunstværket har vi oplevet en utrolig stigning i tilstedeværelsen af ​​afrikanske kunstnere i de internationale kunstcirkler, der har været yderst stimulerende og forfriskende til forståelse af kunst og kulturer.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Folk fra hele verden møder i dag mange udfordringer i det 21. århundrede; Diplomati er en nøgle til at løse dem. Uanset om det er klimaændringer, ressource- og fødevarekn ... [+]

Programbeskrivelse

Folk fra hele verden møder i dag mange udfordringer i det 21. århundrede; Diplomati er en nøgle til at løse dem. Uanset om det er klimaændringer, ressource- og fødevareknaphed, WMD-proliferation, sygdomsepidemier, migration. Forståelse Diplomati - baseret på tre nøglebegreber som kommunikation, repræsentation og forhandling - giver os mulighed for at forstå, hvordan disse spørgsmål behandles - hvem er vinderne og hvem der er taberne.

Denne sommerkursus giver eleverne mulighed for at udvikle og forbedre deres færdigheder i en professionel indstilling, samtidig med at de deltager direkte med praktikere. Under udnyttelse af Londons positionering som nav for diplomatisk aktivitet, vil eleverne engagere sig med praktiserende diplomater og have mulighed for at besøge en række Londons diplomatiske steder, herunder ambassader og udenrigs- og commonwealth-kontorer.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Kurset vil give en kritisk forståelse af nøgleudviklinger og -problemer i nutidig verdenspolitik for studerende uden forudgående baggrund i internationale relationer. Med ... [+]

Programbeskrivelse

Kurset vil give en kritisk forståelse af centrale udviklinger og problemstillinger i nutidig verdenspolitik for studerende uden forudgående baggrund i internationale relationer. Fokus på perioden siden afslutningen af ​​den kolde krig, en æra defineret af hurtig institutionel innovation og udvikling, samt en række fremtrædende globale problemer, problemer og politiske dilemmaer, lokaliserer kurset disse i forbindelse med nord-syd-relationer. Behandling af det internationale system som en dynamisk helhed undersøger, hvordan problemer, der er blevet centrale i international politik, herunder 'mislykkede stater', nuklear spredning, væbnet konflikt og terrorisme, demokratisering, pandemier og den arabiske forår, er tæt knyttet til udvidelsen af ​​indsatsen siden midten -20 århundrede for at skabe en liberal verdensorden. I den forbindelse giver den analyse af de roller, der spilles i nutidig verdenspolitik af ledende medlemmer af det internationale samfund som USA, EU, "stigende" ikke-vestlige stater Kina, Indien og Brasilien, ikke-statslige aktører såsom ngo'er, tværnationale selskaber og væbnede grupper og internationale finansielle og andre institutioner.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Dette kursus giver eleverne en grundlæggende forståelse af folkeretten med fokus på fundamentale strukturer, der er nødvendige for at engagere sig i ethvert international ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus giver eleverne en grundlæggende forståelse af folkeretten med fokus på fundamentale strukturer, der er nødvendige for at engagere sig i ethvert internationalt juridisk spørgsmål. Derudover introduceres eleverne til en række samtidige problemer med verdensorden, der kræver anvendelse af de grundlæggende regler og strukturer for at udvikle bevidsthed om både begrænsninger og potentiale i folkeretten som et redskab til forandring.

Studerende vil forlade kurset med evnen til at løse internationale juridiske problemer med tillid såvel som bevidsthed om specifikke moderne spørgsmål og hvordan international ret beskæftiger sig med nye og igangværende bekymringer, herunder forholdet mellem erhvervsliv og menneskerettigheder; flygtninge; teknologi; feminisme; og brugen af magt uden for de kollektive sikkerhedsstrukturer.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Dette kursus er designet til personer, der søger at forstå årsagerne til de forskellige internationale interventioner i Mellemøsten siden 1979 uden for den israelsk-arabi ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus er designet til personer, der søger at forstå årsagerne til de forskellige internationale interventioner i Mellemøsten siden 1979 uden for den israelsk-arabiske vinkel, og hvad virkningen af disse indgreb har haft for lokale befolkninger, samfund og stater. Dette kursus undersøger rollen som vold og krigsførelse i formationen af Mellemøsten, hovedsagelig i Irak, Syrien, Afghanistan og Iran siden 1979, hvor man understreger virkningen af amerikanske og britiske interventioner. Kurset undersøger de faktorer, der førte til intervention i regionen og hvad konsekvenserne har været for den regionale og nationale politik og samfundshistorie i regionen. Selvom amerikansk og britisk udenrigspolitisk beslutningstagning vil fremstå prominente i vores analyse, vil vi også være opmærksom på, hvorfor indenlandske regimer og grupper tog de stier, som den gjorde.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Dette kursus giver indsigt i nøglespørgsmål i undersøgelsen af køn og konflikt, hvor man drøfter sikkerhedsrådsresolutioner om kvinder, fred og sikkerhed, herunder konfli ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus giver indsigt i nøglespørgsmål i undersøgelsen af køn og konflikt, hvor man drøfter sikkerhedsrådsresolutioner om kvinder, fred og sikkerhed, herunder konfliktrelateret seksuel vold, samtidig med at man analyserer tværnationale feministiske tilgange ud over beslutningerne. Kurset giver fokus for studerende interesseret i feminisme og maskulinitetsstudier, seksualitet og køn, sammen med værktøjer til brug for kønsanalyse i undersøgelsen af fredsopbygning og fredsbevarelse, post-konflikt initiativer, sikkerhed og væbnet konflikt.

Modulet anvender tværfaglige materialer og forskning til at undersøge de forskellige dimensioner af køn og konflikt, hvad angår erfaringer fra gendered-emner såvel som de juridiske og politiske rammer, der fungerer i konfliktindstillinger. Studerende vil udvikle en nuanceret forståelse af forskellige tilgange til køn og seksualitet og anvende disse på nøglespørgsmål på tværs af konfliktområdet.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

At lære et sprog giver dig mulighed for at kommunikere; det giver direkte adgang til fremmedsprogskilder. At lære et sprog åbner en verden af muligheder for dialog, forst ... [+]

Programbeskrivelse

At lære et sprog giver dig mulighed for at kommunikere; det giver direkte adgang til fremmedsprogskilder. At lære et sprog åbner en verden af muligheder for dialog, forståelse, personlig udvikling og karriere: Sprog sætter dig fri.

Vælg at lære japansk på niveau 1a (begynder) eller niveau 1b (Avanceret begynder), eller kombiner begge niveauer over 4 uger.

Japansk niveau 1a (nybegynder)

1. - 12. juli 2019

Dette er et grundlæggende indledende sprogkursus i det skrevne og talte sprog for absolutte begyndere og svarer til den første periode af japansk sprogstudie på universitetet. Studerende antages ikke at have nogen tidligere kendskab til sproget eller dets script.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

At lære et sprog giver dig mulighed for at kommunikere; det giver direkte adgang til fremmedsprogskilder. At lære et sprog åbner en verden af muligheder for dialog, forst ... [+]

Programbeskrivelse

At lære et sprog giver dig mulighed for at kommunikere; det giver direkte adgang til fremmedsprogskilder. At lære et sprog åbner en verden af muligheder for dialog, forståelse, personlig udvikling og karriere: Sprog sætter dig fri.

Vælg at lære kinesisk mandarin på niveau 1a (begynder) eller niveau 1b (avanceret begynder), eller kombiner begge niveauer over 4 uger.

Kinesisk niveau 1a (begynder)

1. - 12. juli 2019

Dette er et grundlæggende indledende sprogkursus i det skrevne og talte sprog for absolutte begyndere og svarer til den første periode af kinesisk sprogstudium på universitetet. Studerende antages ikke at have nogen tidligere kendskab til sproget eller dets script.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Dette er et grundlæggende indledende sprogkursus i det skrevne og talte sprog for absolutte begyndere og svarer til den første periode af koreansk sprogstudium på univers ... [+]

Programbeskrivelse

At lære et sprog giver dig mulighed for at kommunikere; det giver direkte adgang til fremmedsprogskilder. At lære et sprog åbner en verden af muligheder for dialog, forståelse, personlig udvikling og karriere: Sprog sætter dig fri.

Koreansk niveau 1a (nybegynder)

1. - 12. juli 2019

Dette er et grundlæggende indledende sprogkursus i det skrevne og talte sprog for absolutte begyndere og svarer til den første periode af koreansk sprogstudium på universitetet. Studerende antages ikke at have nogen tidligere kendskab til sproget eller dets script.

Kurset dækker flere grundlæggende konstruktioner af sproget, så de studerende kan erhverve grundlæggende færdigheder i læsning, skrivning, forståelse og tale. Succesfulde studerende vil få evnen til at læse og skrive korte enkle tekster og kommunikere om enkle hverdagsmæssige emner. Der lægges vægt på god udtale og de sociale og sproglige konventioner af hverdagens samtale.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Dette kursus tager sigte på at placere det moderne Mellemøsten i sin internationale sammenhæng, udforske empiriske og dekoloniseringshistorier, hegemoni og modstand, konf ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus tager sigte på at placere det moderne Mellemøsten i sin internationale sammenhæng, udforske empiriske og dekoloniseringshistorier, hegemoni og modstand, konflikt og samarbejde samt identitets- og udenrigspolitik. Det er informeret af et stringent engagement med teorier om internationale relationer. Kurset begynder med en udforskning af de forskellige historiske faser af interaktion mellem Mellemøsten stater og det internationale system. Disse er opdelt i koloni-, krigs- og efterkrigstidens perioder.

Forelæsninger vil dække de tidlige bosættelseskolonier, Storbritanniens uformelle imperium i Golfen og de fransk-franske mandater samt opståen af ​​Tyrkiet og Israel og udfordringen repræsenteret af de pan-arabiske revolutionære stater efterfulgt af en diskussion af Mellemøsten sted i post-Cold War unipolar æra. Hver af disse faser diskuteres i takt med relevante indflydelsesrige paradigmer og begreber i international relationersteori, der bruges til at studere Mellemøsten i sin internationale sammenhæng. Der tages højde for spørgsmålet om egenskaberne i et regionalt delsystem samt underfeltet i udenrigspolitisk analyse i internationale relationer. Den anden del af kurset behandler centrale temaer i internationale relationer, såsom transnationalisme, migration, olie, globalisering og identitet. Det afsluttende afsnit af kurset omhandler konflikt og samarbejde. Dette vil indebære analyse af den arabisk-israelske konflikt, arabisme og islamisme, og udenrigspolitisk beslutningstagning og nøgleaktører i regionale magter.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
19 dage
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Dette kursus giver en kritisk introduktion til historien, naturen og virkningen af social protest og sociale bevægelser, politikken for neoliberal udvikling og stigning a ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus giver en kritisk introduktion til historien, naturen og virkningen af social protest og sociale bevægelser, politikken for neoliberal udvikling og stigning af ngo'er til en global industri. Det analyserer hvordan sociale bevægelser og ngo'er har interageret og påvirket hinanden, og hvordan de har globaliseret. Den stiller spørgsmålstegn ved begrebet udvikling som økonomisk vækst, vurderer kritikerne mod ngo'er som alternativer til statsledte udviklingsmodeller, overvejer begrebet og brugen af humanitær intervention i forskellige sammenhænge, diskuterer arbejdsmarkedets og arbejdsmarkedets rolle som organiserer sammen med sociale bevægelser og udforsker i hvilket omfang bevægelser udgør en udfordring for neoliberal og kapitalistisk udvikling. Endelig undersøger den både det teoretiske grundlag for social bevægelse og ngo-strategier for social forandring samt deres praktiske implikationer og trækker på en række casestudier og undersøger, hvilken form for udvikling og social forandring der er muligt.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Fra Donald Trump til Brexit til Jair Bolsonaro til Matteo Salvini til Narendra Modi til Viktor Orbán, synes højrebefolkningen at være fremadrettet ubarmhjertigt rundt om ... [+]

Programbeskrivelse

Fra Donald Trump til Brexit til Jair Bolsonaro til Matteo Salvini til Narendra Modi til Viktor Orbán, synes højrebefolkningen at være fremadrettet ubarmhjertigt rundt om i verden. I mellemtiden er allerede eksisterende autoritære ledere som Xi Jinping og Vladimir Putin strammet deres greb. Protestbevægelser er opstået i Brasilien, Frankrig, Indien og andre steder, fra venstre og højre, forenet af deres tab af tro på konventionelt ("neoliberalt") demokrati.

Har de ting, vi har lært at tage for givet, mislykkedes? Vil alle samfund i sidste ende blive liberale demokratier, krige, indenlandske stridigheder og autoritære regeringer virkelig ting fra fortiden, vil kapitalismen udholde ubestemt tid og globaliseringen er ustoppelig? Hvorfor er så mange samfund buckling under pres? Hvilken rolle spiller ulighed, udnyttelse og miljøforstyrrelser i denne ulempe? Hvorfor er indvandring så fremtrædende i populistiske kampagner? Hvorfor er så mange unge kyniske om demokrati? Hvilken rolle spiller sociale medier i disse sociale konflikter? Kan konventionelle krige blive en regelmæssig funktion i det internationale system? Hvilke utopier bevæger verden i dag? Og - hvis demokratier falder, hvad vil de erstatte dem?... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Dette kursus undersøger den hurtige udvikling i filmindhold i Asien i repræsentationen af forskellige seksualiteter og køn. Kurset vil trække på mainstream film, uafhængi ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus undersøger den hurtige udvikling i filmindhold i Asien i repræsentationen af forskellige seksualiteter og køn. Kurset vil trække på mainstream film, uafhængig film, blandede medier og webserier for at undersøge de komplekse problemer på spil ved at diskutere forestillingen om queer cinema i Asien. Filmeksempler i løbet af kurset kommer alle fra hele Asien, mens sekundære kilder, både teoretiske og eksempler på filmanalyse, vil trække på asiatiske og vestlige kontekster. Selvom kendskab til et eller flere asiatiske sprog er selvfølgelig nyttigt, er det på ingen måde vigtigt, og alle nøglefilm vil blive undertekst. Eventuelle usubtitlede klip, der screenes under foredrag, ledsages af detaljerede visningsnotater.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Dette kursus tjener som en introduktion til politik i Nordafrika (Maghreb), den arabiske øst (Mashriq), herunder golfen og den arabiske halvø, Israel, Tyrkiet og Iran. De ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus tjener som en introduktion til politik i Nordafrika (Maghreb), den arabiske øst (Mashriq), herunder golfen og den arabiske halvø, Israel, Tyrkiet og Iran. Det giver - på et land efter amtsbasis - et overblik over de vigtigste politiske spørgsmål og udviklinger i regionen siden slutningen af første verdenskrig og behandler centrale temaer i studiet af nutidig Mellemøsten politik, herunder: militærets rolle , social og økonomisk udvikling, politisk islam og de seneste oprør (den arabiske forår).

Formålet er at udvikle elevernes forståelse af de store tendenser i Mellemøsten politik og deres evne til politisk analyse gennem kritisk læsning, forelæsninger, præsentationer og informeret diskussion.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 måned
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Dette kursus undersøger sammenhængen mellem konflikt og udvikling mellem ulighed og vold og mellem de strukturer og interesser, som bidrager til fortsat vold inden for og ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus undersøger sammenhængen mellem konflikt og udvikling mellem ulighed og vold og mellem de strukturer og interesser, som bidrager til fortsat vold inden for og mellem lande. Det orienteres primært af en politisk økonomi-tilgang til analyse af konflikter og fremhæver den måde, hvorpå konfliktpartiernes og deres internationale støttes økonomiske og politiske interesser kan sammenbruge til at danne "krigssystemer". Derudover ser kurset på, hvordan konflikter er påvirket af udvikling gennem fokus på køn, traume og hukommelse, inspireret af poststrukturalistiske tilgange til at forstå forholdet mellem konflikt og udvikling.

Kurset er opdelt i tre dele: For det første vil vi udforske de centrale begreber om konflikt, udvikling og vold og indføre flere grundlæggende tilgange til analyse af konflikter: hvad angår rationelt valg, politisk økonomi og flere antropologiske tilgange, der foregriber betydningen og social embeddedness of violence. For det andet vil vi udforske og kritisk afprøve en række forklaringer til årsagerne og konsekvenserne af voldelig konflikt, idet der fokuseres på forklaringer, der er opstillet med hensyn til naturressourcer og miljøskarphed og med hensyn til etniske eller religiøse identiteter og virkningerne af forskydning og humanitær kriser og virkningen af ​​voldelig konflikt om ikke-krig, "kriminel" vold. Endelig vil vi overveje den rolle, som eksterne intervenienter spiller for at lindre og forværre konflikten med fokus på udfordringerne ved eksternt ledet efterkonfliktopbygning, den globale våbenhandel og internationale politiske og økonomiske institutioners rolle mere bredt i at skabe konflikter og hvordan krigen mod terror artikulerer med konflikterne og metoderne til at analysere dem, som vi har studeret.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Dette kursus har til formål at give deltagerne teoretisk viden og kritiske værktøjer til forståelse for Blockchain-teknologiens indvirkning på forskellige dele af økonomi ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus har til formål at give deltagerne teoretisk viden og kritiske værktøjer til forståelse for Blockchain-teknologiens indvirkning på forskellige dele af økonomien og samfundet.

Siden udseendet af Bitcoin i 2008 blev Blockchain gradvist beriget med yderligere beregningsfunktioner, som åbnede en lang række potentielle anvendelser. Blockchainen og mere generelt distribuerede elektroniske ledgers har været ansat i forskellige ventures og eksperimenter på så forskellige områder som fintech, offentlige registre, forsyningskæder og decentrale markeder. Alligevel er konsekvenserne af disse teknologier på erhvervslivet, økonomien, regeringen og samfundet stadig at blive udforsket og forstået fuldt ud.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Dette kursus undersøger kritisk den moderne globale digitale økonomi med vægt på sociale konsekvensstarter som drivkraft for positiv økonomisk og social forandring. Belig ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus undersøger kritisk den moderne globale digitale økonomi med vægt på sociale konsekvensstarter som drivkraft for positiv økonomisk og social forandring. Beliggende på Center for Global Media and Communication i School of Interdisciplinary Studies på SOAS, giver den en unik kombination af kritiske tilgange til den fremvoksende digitale økonomi ud fra Global South perspektivet med praktisk praktisk viden om, hvordan man designer og udvikler alternative forretningsmodeller til brug af digital teknologi til social forandring.

Kurset er struktureret omkring tre dele. Den første uge undersøger historien om den digitale økonomi efter den anden verdenskrig og fremkomsten af teknologistartsmodellen som drivkraft for økonomisk vækst, det forretningsmæssige og investeringsmæssige "økosystem", der er forbundet med det, og dets økonomiske, politiske og sociale forandringer. Det vil trække på casestudier fra den globale digitale økonomi i temaer som stor data, smarte byer, e-sundhed, mobilbank og AI. I løbet af den anden uge deltager de studerende i disse akademiske og politiske debatter om den globale digitale økonomi for at udvikle deres egne projekter ved hjælp af digital teknologi til social godt. I løbet af den sidste uge vil eleverne med hjælp fra kursusforeninger og mentorer udvikle forretningsplaner og præsentationer baseret på deres kritiske ideer. Dette vil kulminere i en "impact day" på social inkubator-stil, hvor eleverne præsenterer deres projektideer til en gruppe mock funders for at få feedback og forslag til deres ideer og dens bæredygtighed i virkelige situationer.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk

SOAS Summer School

SOAS Summer School