South Eastern Regional College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Den Internationale Institut for SERC

South Eastern Regional College kombinerer akademisk ekspertise med fantastiske faciliteter, strålende sjov i en forbløffende del af verden. Nordirland tilbyder fantastiske steder, fantastiske landskaber og den hyggeligste af bifalder og er det sikreste sted i Storbritannien.

SERC er en top videregående uddannelse regeringen kollegium. Studerende fra over 68 forskellige lande har valgt SERC som deres første valg til uddannelse af høj kvalitet i år og er en værdsat og integreret del af vores studerende samfund. Kollegiet er British Council akkrediteret og har en UKVI Tier 4 licens. SERC tilbyder et bredt udvalg af engelsksprogede programmer for General engelsk, Akademisk engelsk, læreruddannelse udviklingsprogrammer samt internationalt anerkendte pre-universitetsuddannelser og University Foundation grader akkrediteret af førende universiteter og tildeling organer, herunder Forretning, turisme, IT, Teknik og videnskab . Vi er aktivt søger yderligere muligheder for at arbejde sammen med de oversøiske organisationer.

'At lære ved SERC gav mig mange positive minder, meget sjov og stor tilfredshed. Jeg er klar til at starte min karriere med den rigtige kvalifikation og internationale erfaring '
Isabella Parbeza

Vi har været tro mod vores rødder og forbliver livsnerven i lokalsamfundet og økonomi, og er dermed blevet en top 30 U K College. Vi har bygget vores omdømme som en betroet og respekteret del af vores lokalsamfund ved at levere en branchefokuseret læseplan.

Selv om vi har været bedre kendt for at tilbyde kurser, er vi blevet kendt som en innovativ partner for virksomheder, der søger at forbedre produktiviteten og udvikle nye markeder eller produkter. Tjenester som produktprototyper og forretningsforbedringskonsulenter hjælper virksomheder, store og små, til at nå deres ambitioner. Vi arbejder med BT, Bombardier Aerospace, Nitronica, Canyon Europe, Red Raven og Coca Cola for blot at nævne nogle få.

South Eastern Regional College (SERC) giver en række kurser til at engagere sig med lokalsamfundet. Ud over de fuldtids- og deltidsuddannelser, der tilbydes på SERC, arbejder vi med lokalsamfund, frivillige og lovbestemte organisationer for at levere forsmagskurser i samfundscentre, skolesale og klubber. Prøvekurser kan leveres på din lokale campus.

Tilbagevendende til studier kan hjælpe personer med at:

  • Lær en ny færdighed og udvikle nye fritidsinteresser

<li> Opret forbindelse med læring</li> <li> Øge tilliden</li> <li> Mulighed for at møde nye mennesker</li> <li> Forbered dig på at gå videre til formelle kurser</li> <li> Gain kvalifikationer savnet første gang rundt</li> <li> Opnå kvalifikationer og kvalifikationer til at forbedre karrieremuligheder</li>

Placeringer

Lisburn

Address
Castle Street​​
Lisburn
Co. Antrim

BT27 4SU Lisburn, Nordirland, Det Forenede Kongerige

Bangor

Address
Castle Park Road
Bangor
Co. Down

BT20 4TD Bangor, Nordirland, Det Forenede Kongerige

Downpatrick

Address
Market Street
Downpatrick
Co. Down

BT30 6LZ Downpatrick, Nordirland, Det Forenede Kongerige

Newtownards

Address
Victoria Avenue
Newtownards
Co. Down

BT23 7EH Newtownards, Nordirland, Det Forenede Kongerige

Ballynahinch

Address
Church Street
Ballynahinch
Co. Down

BT24 8LP Ballynahinch, Nordirland, Det Forenede Kongerige

Newcastle upon Tyne

Address
Castlewellan Road
Newcastle
Co. Down

BT33 0UR Newcastle upon Tyne, England, Det Forenede Kongerige

Holywood

Address
Old Holywood Road
Holywood
Co. Down

BT18 9QH Holywood, Nordirland, Det Forenede Kongerige