Southampton Data Science Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Nuværende noter omfatter medlemskab af WEF Global Future Council on Digital Economy og Society, ikke-administrerende direktør for Digital Catapult Board og formand for British Council's Advisory Board for Uddannelse.

Professor Les Carr

Siden 1980'erne har han eksperimenteret med multimedieinformationssystemer, nye måder at konstruere hypertekster, digitale biblioteker og videnstyringssystemer på.

Professor Elena Simperl

Hun har en ph.d.-grad i datalogi (dr. rer. Nat.) Fra Free University of Berlin. Hendes primære forskningsområde er ved skæringspunktet mellem viden teknologi og publikum computing. Elena er især interesseret i socialt og økonomisk motiverede aspekter af at skabe og bruge semantisk aktiveret indhold på internettet og i paradigmer, metoder og teknikker til at lette samarbejdet og stimulere deltagelsen.

Dr. Sepi Chakaveh

Sepi har en grad i Electronic Engineering & PhD i eksperimentelle astrofysik og rumfag. Sepi har lært og forsket Dynamisk Objekter & Data konvergens de sidste 20 år. Hun er en besøgende akademiker i Computing & Data ved Institut for Fortsat Uddannelse, Oxford Universitet, en associeret forsker ved det tyske Fraunhofer Society og et medlem af Open Data Institute (ODI).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se kurser » Se Online Kursus »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Datasikkerhed (Teknisk) - et online kursus

Online Deltid 6 uger May 2019 Det Forenede Kongerige Cambridge

Dette kursus giver dig den praktiske viden til sikker håndtering af personlige data som defineret i Generelle Databeskyttelsesforskrifter. Det kræver en grundlæggende forståelse af web-baserede systemer og netværk, niveau 3 BTEC eller højere. Du vil lære at vurdere sårbarheder for et kendt IT-system og hvordan man reducerer disse trusselsvektorer. [+]

Om dette kursus

Dette kursus giver dig den praktiske viden til sikker håndtering af personlige data som defineret i Generelle Databeskyttelsesforskrifter. Det kræver en grundlæggende forståelse af web-baserede systemer og netværk, niveau 3 BTEC eller højere. Du vil lære at vurdere sårbarheder for et kendt IT-system og hvordan man reducerer disse trusselsvektorer.

Ud over seks uger vil hver uge indeholde en blanding af undervist materiale, selvstudium, aktiviteter og praktiske øvelser, som alle udføres online.

Mål og læringsresultater

I slutningen af ​​dette kursus vil du kunne:

Forstå kravet om sikkerhedsstyring og de juridiske aspekter af cybersikkerhed, som det gælder for et it-systemIdentificer typen af ​​sårbarheder og trusselvektorer til et it-systemForeslå den nødvendige cyberkontrol for at reducere trusselvektorerForstå implikationen af ​​forskellige strategier, der anvendes til at begrænse et cyber-angreb.Forstå sikkerhedsorganisationen i en organisationGennemfør en sårbarhedsvurderingpensum... [-]

Kontakt
Besøgsadresse
Kett House, Station Road
Cambridge, England, CB1 2JH GB
Sociale medier