Læs den officielle beskrivelse

Modtagelse Academy blev grundlagt i 2008 med det primære formål at give Hoteller med usædvanligt dygtige medarbejdere i alle afdelinger. Siden tilbyde vores klasseværelse baserede kurser for offentligheden i 2010, har vi trænet utallige passionerede studerende, der ønsker en karriere i Hospitality. Med en høj succesrate for vores kandidater vinder beskæftigelsen i branchen, har vi spillet en afgørende rolle i at forbedre livet for begået individer og gjort snesevis af drømme.

Vi er nu anerkendt af over 500 hoteller, som arbejder tæt sammen med os og anerkende kvaliteten af ​​vores erhvervsuddannelse og standarden af ​​vores kandidater. Vi giver en platform for tilslutning Hospitality kandidater til arbejdsgivere gennem vores graduate profil database. Vi har også en online job-bord, som giver registrerede Hotels for at skrive alle deres Hospitality stillinger gratis.

Vi er stolte af at sige, at vi i øjeblikket har kandidater, der arbejder i et sortiment af hoteller. Fra The Ritz, Hilton, Marriott, Park Plaza, IHG til The Premier Inn, gør vi en forskel. Med held reduceret tid og omkostninger for uddannelse af forsiden af ​​Parlamentet holdninger, vi sigter mod at dække alle andre Hospitality afdelinger og være den foretrukne leverandør af uddannet personale til hoteller.

Vores historie Under vores grundlægger karriere som forsiden af ​​Parlamentet manager i forskellige multinationale hotel kæder som Hilton og Radisson, blev det klart, at hovedparten af ​​ansøgninger om Receptionist positioner blev afvist på grund af manglende erfaring. Mens mange ansøgere syntes at have den lidenskab og lyst til at arbejde i Hoteller, kunne de ikke få en chance for at bevise dette i interviews, på grund af manglende viden og færdigheder. Selv de, der havde Hospitality Management Grader syntes kun at have en overordnet forståelse af hoteller, men ingen praktiske færdigheder for at arbejde som Hotel receptionister.

Utilfreds over de høje deltagerbetaling, der konstant stigende og ønsker at give de lidenskabelige individer en mulighed for at starte en ny karriere, vi skabte Hotel Receptionist Training Course. Dette kursus sammen med andre Hospitality programmer, finde sted på vores kursuscenter ligger i hjertet af London.

For at sikre vores kandidater finder arbejde i hoteller i Storbritannien og i udlandet, vi arbejdede sammen med Hoteller for at skabe et kursus baseret på deres krav, når de ansætter Hotel receptionister. Vi tilbyder også en gratis introduktion service til hver Hotel, hvor vores kandidater profiler kan ses af Hoteller ønsker at ansætte Hotel receptionister. Kontinuerlig tæt samarbejde med London Hoteller garanterer uddannelse, er til den højeste standard, desuden vores instruktører er uddannede fagfolk, der selv har arbejdet i vellykkede hoteller i årevis.

På modtagelse Academy mener vi, at lidenskab, hårdt arbejde og en solid grundlæggende viden vil give alle en ideel mulighed for at få succes i livet.

Hvad vores kandidater siger om os: "Hvis du vil dine faglige drømme til at gå i opfyldelse, bestille et kursus med modtagelse Academy. Mange tak for fremragende støtte og vejledning fra min vejleder! "Ania Maciuk" The Hotel Receptionist og Opera V5 kursus i receptionen Academy vil overstige alle dine forventninger uanset din tidligere uddannelsesmæssige eller faglige baggrund! Grundet min faglige baggrund inden for uddannelse og overvejer, hvad det pædagogiske marked er at tilbyde lige nu, må jeg sige uden tvivl er der ikke et bedre sted at lære, hvad der skal læres om restaurationsbranchen. Modtagelse Academy er det første sted, jeg har set hidtil, hvor mennesker arbejder der brænder for det, de gør, hvor de er 100% ærlig og virkelig bekymrer sig om deres elever. "Lourdes Medina" Store kursus, hvor jeg har mødt, ikke kun fremtidige ekstraordinære receptionister, men også usædvanlige mennesker (og undervisere!) Tak for at undervise os "hvordan at flyve"! "Ana Onate" Jeg kan varmt anbefale Modtagelse akademi til alle, der ønsker at forbedre og vokse i en gæstfrihed virksomhed. Meget tilfreds med resultatet efter kurset! "René Garcia Fernandez

Hvad Hoteller siger om os: "Siden opdage det enorme arbejde receptionen Academy er vi glade for at sige, at deres kandidater har sat en høj standard for alle nye rekrutter her på Park Plaza, Westminster Bridge. På nuværende mere end halvdelen af ​​vores reception team består af Academy Kandidater, og vi har for nylig forfremmet vores første kandidat til et skift leder stilling. Vi er konstant henrykte over entusiasme og tekniske evne til kandidaterne hver måned, og ser frem til at udvikle vores forhold videre med akademiet. "Park Plaza Westminster Bridge" En stor tak til modtagelse Academy for den fantastiske arbejde, de gør ved at uddanne deres studerende til de højeste tekniske og adfærdsmæssige standarder til ansigt gæster! Hilton Hotels har så mange succeshistorier, vi kunne dele! I London Hilton, Park Lane (den største 5 stjernet hotel i London) kan du finde Eva, Matt og Catalin alle fra receptionen Academy! Tak til holdet ".

Hilton Resourcing

Programmer undervist i:
  • Engelsk
Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: