Richard Huish College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Richard Huish College

Der er mange grunde til, at du vælger at studere på Richard Huish College vil hjælpe dig med at opnå dit fulde potentiale.

Vi tilbyder en bred vifte af A kurser, BTECs og lærepladser til studerende i alderen 16 til 19, på tværs Taunton og Somerset.

Huish Business School leverer et omfattende udvalg af regnskab, erhvervslivet, faglige og højere kurser for voksne uddannelser.

Sideløbende med dette tilbyder vi også uddannelser i samarbejde med University of St Mark og St John. Plymouth

Som en førende leverandør lærepladser i Taunton og Somerset vi har opbygget stærke forbindelser med lokale organisationer og arbejdsgivere.

Hvis du forlader skolen i den nærmeste fremtid, og det er nu tid for dig at træffe beslutninger om, hvad de skal gøre næste, vil du finde oplysninger om alle vores kurser på denne hjemmeside.

For dem af jer vender tilbage til uddannelse, enten fuld tid eller deltid, til at lære nye færdigheder og få kvalifikationer, tilbyder vi Voksne kurser herunder lærlingeuddannelse.

Hvorfor vælge os?

Richard Huish College, der er baseret i Taunton, er en Beacon kollegium udpeget "enestående" af Ofsted. Vi er stolte af at være en af ​​de bedste gymnasierne i England, bevist af vores konsekvente placeringer i top ti for A-niveau præstation i de sidste otte år.

Vi har et misundelsesværdigt ry i lokalområdet bygget på en lang historie af topkvalitet. Hvis du er hårdtarbejdende og ambitiøs til at lykkes så ønsker vi at hjælpe dig være det bedste, du kan.

Vi søger at skabe et miljø, hvor de unge kan gøre en effektiv overgang fra skole til universitet eller beskæftigelse.

Hvorfor vi er enestående

Vi er en af ​​de bedste gymnasierne i landet har rangeret i top ti for A-niveau præstation i de sidste otte år, at nå toppen seks i 2008.

Men det vi er mest stolte af ved Huish er vores evne til at producere studerende, der opnår bedre end forventede resultater.

Her er en liste alle de ting, der gør os et første valg for studerende, der ønsker at suceed.

Vores studerende overgå forventninger

Vi er rødglødende at producere studerende, der gør bedre end forventet. Ikke bare lokalt, men på nationalt plan, vi rangerer i top udfører 12% af alle skoler og gymnasier i England, Wales og ...

Omdømme

Vi har arbejdet hårdt på at opbygge vores ry for kvalitet. Oprindeligt grundlagt som et gymnasium for drenge ved velgører Richard Huish i det 18. århundrede, blev kollegiet inkorporeret som en ...

Enestående ros fra Ofsted

I vores sidste Ofsted rapport blev vi kåret som "fremragende". Kollegiet blev fundet at være udestående i alle fem kategorier, der anvendes af OFSTED at måle kvaliteten af ​​videregående uddannelsesinstitutioner i ...

Vores resultater

I 2014, 99% af vores elever opnåede A til E kvaliteter på A-niveau. 85% af vores elever opnåede tre eller flere A-niveauer på A - E. 9% af vores elever opnåede tre A-niveauer ved AAB lette ...

Berigelse for alle

Vi er stolte af vores omfattende udvalg af Berigelse muligheder. Studerende værdsætter færdigheder, viden og, vigtigst af alt, sjov, at berigelsen giver gennem sin sociale, kulturelle og rekreative ...

Vi fortsætter med at vokse fortsætter

Vi øger vores udbud til studerende hele tiden og Huish Business School tilbyder en bred vifte af kurser for voksne. Huish har i løbet af de seneste tre år opretholdt et imponerende program ...

Placeringer

Taunton

Address
Richard Huish College,
South Road,

TA1 3DZ Taunton, England, Det Forenede Kongerige