Retail Banking Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Retail Banking Academy er det eneste internationale uddannelsesakademi, der tilbyder kvalifikationer, der udelukkende er dedikeret til bedste praksis principper inden for detailbankvirksomhed fra udøverens synspunkt.

Formand Lafferty, Formand Lafferty Group, Dick Harryvan, tidligere administrerende direktør ING Direct og dr. Abdul Rahman, er akademiens mission at fremme detailbankvirksomhed som et internationalt anerkendt erhverv.

Vores formål er at give bankfolk mulighed for at tjene folk.

Hvad gør RBA unik?

Hvad gør RBA unik? fra Retail Banking Academy på Vimeo.

Retail Banking Academy ( RBA ) blev grundlagt i troen på, at retail banking er et erhverv, og vores mission er at fremme detailbankvirksomhed som et internationalt anerkendt erhverv.

RBA er den eneste internationale, uddannelsesmæssige og faglige organisation, der udelukkende er dedikeret til detailbankvirksomhed. Vores CRB-program er det eneste i sin art, der gør det muligt for detailbankfolk at påbegynde et struktureret certificeringsprogram, der dækker alle aspekter af branchens ende til ende.

RBA tilbyder kvalifikationer, som:

  • Link hver silo i detailbanken på alle niveauer.
  • Dækker alle aspekter af detailbankvirksomhed, herunder kort og betalinger, små og mellemstore udlån og islamisk bankvirksomhed
  • Skræddersyet til alle niveauer af erfaring, fra fundamentale på indgangsniveau til mellemledelse og strategisk ledelse.
  • Skræddersyet med programmer designet til at opfylde de enkelte behov og mål.

Placeringer

London

Address
Retail Banking Academy
International House, 1-6 Yarmouth Place, Mayfair

W1J 7BU London, England, Det Forenede Kongerige

Programmer

Denne skole tilbyder også: