Læs den officielle beskrivelse

Vores unikke struktur af dagen

 • En omhyggeligt designet tidsplan uden 'fanget tid'
 • Tæt tilknytning til store lokale arbejdsgivere
 • Støtte til at hjælpe eleverne med at oprette

Vores førende E6-program

E6-programmet på Portsmouth College er et seks-strand initiativ af kurser, der fokuserer på at forbedre dine chancer for at sikre job, lærlingeuddannelser og videregående uddannelser ved at deltage i et eller flere af følgende:

Enterprise (i samarbejde med UNLOC)

Udforsk ideer til at skabe din egen virksomhed og få hjælp til at gøre dette til en realitet. Leveres gennem vores partnerorganisation, Unloc, vil studerende blive tilbudt en tre-trins Pathway (Kindling, Spark and Ignite) hele året. Dette phased program er designet til at udvikle en underbyggende viden (Kindling), anvende viden gennem college virksomheder (Spark) og derefter konsolidere viden ved at oprette en personlig virksomhed (Ignite). Få mere at vide om Enterprise.

beskæftigelsesegnethed

(PEP-forhandlingerne - Opret din pakke, forbedre din beskæftigelse, følg dine Pathways ) Deltag i en række foredrag og support-sessioner leveret af fagfolk inden for emner som ansøgning om videregående uddannelse, skrivning af et CV, ansøgning om lærlingeuddannelser, styring af din tid, at få organiseret og mange flere. Få mere at vide om beskæftigelsesegnethed.

Erfaring

Lad os hjælpe dig med at finde en ugentlig arbejdspladsplacering i et jobområde, der er knyttet til dine karrieremuligheder. Vi placerer allerede studerende i en række indstillinger, såsom: medierne, den frivillige sektor, sportsbranchen, menneskelige ressourcer, NHS, veterinærlægning, retspraksis og grundskoler. Få mere at vide om Experience.

Udvidelse

Forbedre din oplevelse af College med en forlængelse kursus. Få nye venner, lær nye færdigheder og opbyg din tillid såvel som dit CV ved at deltage i noget som: College Magazine, Kombinert Cadet Force, Førstehjælp, Hertug i Edinburgh, Apple Ambassadør, Rock Challenge eller vores Rock Choir! Få mere at vide om Extension.

Dyrke motion

Spil for et hold i vores omfattende Sports Academy, der dækker sport som fodbold, rugby, basketball, netball og badminton. Alternativt kan du prøve vores sjove College Sport Maker-aktiviteter som dodgeball, futsal, bordtennis, volleyball, gymnastik, street dance og boxercise for at få lidt motion og arbejde på dit teambyggeri. Få mere at vide om Motion.

Udforske

Portsmouth College arbejder sammen med NCS og True Adventure for at levere kurser og frivillige muligheder, der øger elevernes forståelse og bevidsthed om at gennemføre sociale forandringer. Denne streng giver en indsigt og chance for at få viden om mental sundhed, miljø, kulturel bevidsthed og ligestilling

Vores nysgerrige

Vores nysgerrige

Først indført i 2014/15, er dette initiativ meget værdifuldt og forandrer den måde, de studerende lærer på kollegiet. Baseret udelukkende på Apple iPad-teknologi har projektet forbedret elevernes oplevelse og interaktion i klasseværelset. Personalet har modtaget omfattende træning i brugen af ​​denne kraftfulde teknologi og har udviklet fantasifulde leveringsteknikker til at engagere eleverne på en række måder.

iPads bruges i vid udstrækning af personale og studerende på Portsmouth College og tilføjer mange fordele til hverdagslæring:

 • Forvandle den måde, eleverne lærer på
 • Uafhængig forskning blev let
 • Gennemførelse og indsendelse af arbejde er hurtigere og lettere
 • At dele ideer og samarbejde i lektioner er simpelt
 • At holde organiseret har aldrig været mere ligetil
 • Kreativitet og innovation ved hjælp af flere apps er en ideel måde at forbedre dine digitale færdigheder på

Studerende har adgang til:

 • Tusindvis af uddannelsesmæssige apps, der kombinerer tekst, video og lyd i hvert fag og dækker hver undervisning og læringsstil
 • Downloadbare iBooks, mange af dem gratis - et helt bibliotek lige ved hånden
 • Google klasseværelse for at få adgang til klassearbejde og ressourcer online
 • Integrerede og interaktive systemer i hvert klasseværelse
 • En-til-en lærer-student kommunikation, vurdering og feedback
 • iPad skærm 'spejling' til tavlen
 • Pålidelige, omfattende og samtidige Wi-Fi-forbindelser på alle områder af campus

Din iPad kan være et videnskabslaboratorium, en forskningsstation, et historisk arkiv, et musikstudio, en videoredigeringssuite, et kunstduk, et sproglaboratorium, et interaktivt matematikværksted og mere ...

Nye investeringer i forskellige College-systemer giver nu mulighed for pålidelige, omfattende og samtidige Wi-Fi-forbindelser på alle områder af campus.

I det kommende år fortsætter udviklingen af ​​vores kreative læringsprogram i det daglige kollegial liv i en fremtid, hvor digital færdigheder er afgørende. Ordningen vil nu tilbyde yderligere fleksibilitet, så de studerende kan bringe deres egen iPad, hvis de ønsker det.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

A-levels

Portsmouth College

Vi tilbyder en række Pathways som du kan følge for at hjælpe dig med at nå dine mål og være så succesfuld som du muligvis kan være på college. ... [+]

Pathways

Vi tilbyder en række Pathways som du kan følge for at hjælpe dig med at nå dine mål og være så succesfuld som du muligvis kan være på college.

Vores studentrekrutteringsteam vil diskutere disse med dig mere detaljeret i dit personlige interview og igen ved tilmeldingen. De vil foreslå kombinationer af emner for hver Pathway som vil hjælpe dig med at lykkes og sætte dig i stand til at bevæge sig hen imod dine langsigtede mål.

Vi tilbyder fem Pathways :

1. Russel Group Pathway

Progressionsmål efter college:

Grad studie på et top 30 universitet

Indgangskrav:

Mindst fem GCSE karakterer 9-5 inklusive engelsk sprog og matematik.Specifikke kvaliteter kræves ved GCSE for visse A-niveau valg.... [-]
Det Forenede Kongerige Portsmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

Portsmouth College

Dette program er designet til fodboldspillere, der ser frem til at blive en spiller på en Pro-Club, et stipendium i USA eller på en universitetsuddannelse i Storbritannie ... [+]

Hvad indebærer dette emne?

Dette program er designet til fodboldspillere, der ser frem til at blive en spiller på en Pro-Club, et stipendium i USA eller på en universitetsuddannelse i Storbritannien. Hele programmet er to år langt og kombinerer lektioner med træning og inventar, så det arbejde du studerer vil være en del af din udvikling som spiller.

Hvilke særlige viden og færdigheder vil jeg udvikle?

Du vil lære om en række emner inden for sport som psykologi, anatomi

Hvad er kursets adgangskrav?

Du skal opfylde kollegiets minimumskrav til indrejse af fem gode passkarakterer hos GCSE. Områder på dette program er begrænsede, så du vil have din fodbold evne vurderet som en del af din ansøgning.... [-]

Det Forenede Kongerige Portsmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Portsmouth College

Disse 'faglige' kvalifikationer har tendens til at være mere praktiske og gøre brug af løbende 'kursusstil' vurdering, men BTEC-vurdering indeholder nu nogle undersøgelse ... [+]

Niveau 3 BTEC kurserDisse 'faglige' kvalifikationer har tendens til at være mere praktiske og gøre brug af løbende 'kursusstil' vurdering, men BTEC-vurdering indeholder nu nogle undersøgelser.Vi anbefaler BTEC eller kombineret rute til studerende med en mindre stærk GCSE profil, f.eks. C karakterer og en eller to Bs.Det er muligt (men ikke obligatorisk) at kombinere BTEC-kvalifikationer med AS / A-niveauer.

Generelle adgangskrav

Fem GCSE'er i lønklasse A * -C, hvoraf den ene normalt ville være engelsksprog. Hvis du ønsker at inkludere en Niveau 2 BTEC eller OCR National kvalifikation som en del af dette indgangskrav, skal du have opnået en Merit-klasse eller højere.Niveau 2 BTEC kurserDisse 'faglige' kvalifikationer har tendens til at være mere praktiske og gøre brug af kontinuerlig 'kursusstil' vurdering.Det er almindeligt at kombinere Level 2 BTEC-kvalifikationer med et eller flere GCSE-kurser.... [-]
Det Forenede Kongerige Portsmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk